Lees jij Elsevier te weinig en wil je van je abonnement af? Elsevier opzeggen doe je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. 

Schrijf een beoordeling over EW

Beoordeel je ervaring

16 Beoordelingen

Top Blad , alleen al maanden problemen met inloggen.

gebruik het nietmeer,heb het al maanden geleden opgezegd, maar wordt nog steeds afgetrokken.Stoppen a.u.b. betreft digitale verlenging.

Geen tijd om te lezen

prive reden

Geen interesse. Ik koop af en toe een los nummer.

Email gestuurd over mijn abonnement nooit antwoord gekregen, klaar mee om niet normaal beantwoord te worden na een maand wachten..

Geen interesse meero

Geen interesse mmer

Studie voltooid.

niet meer interessant

Elsevier opzeggen

Elsevier Weekblad (EW) is het grootste opinieblad van Nederland. Het blad moest anders worden dan al het andere. Tijdens de oprichting in 1945 was er geen gelijk blad. Opinie was een nog niet vertegenwoordigd genre in de Nederlandse magazines en dankzij Elsevier kwam hier verandering in. Inmiddels concurreert Elsevier ook met De Groene Amsterdammer, HP/De Tijd en Vrij Nederland. In de tijd dat Elsevier werd opgericht werd een groot succes met een oplage van 120.000 exemplaren. Toch merkt Elsevier ook dat het lezersaantal terugloopt door de komst van het internet. Heb jij op dit moment een abonnement op Elsevier Weekblad, maar lees je dit niet genoeg meer? Je kunt EW opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Geschiedenis Elsevier Weekblad

In het diepste geheim werd Elsevier Weekblad bedacht en voorbereid tijdens de Tweede Wereldoorlog. In die tijd was er geen plek voor opinie, dus er werd gewacht met de introductie tot na de oorlog. De redacteuren van EW werden enorm gerespecteerd door andere journalisten, omdat ze iets anders deden en dit heel succesvol bleek. Het blad is vooral succesvol bij mensen die werken in de financiële, commerciële, technische beroepen, maar ook ondernemers en middenstand genieten enorm van het blad. Elsevier focust zich vooral op het bieden van een tegengeluid. Ze presenteren gezonde argwaan tegen gangbare ideeën en standpunten, zodat er altijd een tegengeluid te horen is. Hierin staan ze vaak alleen en dat maakt EW anders.

Inhoud Elsevier Weekblad

Elsevier biedt de lezer allemaal artikelen over economie, persoonlijke financiën, wetenschap en cultuur. Ook vraagstukken over binnen- en buitenland worden behandeld. Al deze artikelen hebben de doelen om de lezer te informeren, bevestigen en te amuseren. Dit doen ze met een nuchtere blik en op basis van feiten. Elke week openen ze een nieuwe discussie op basis van het actuele nieuws.

Abonnementen Elsevier

Als je lid wil worden van Elsevier Weekblad, dan kun je kiezen uit twee verschillende abonnementen. Als je het blad liever digitaal leest dan in print, dan kun je kiezen voor het digitale abonnement. Je betaalt dan minder per maand, maar zal de printversie nooit ontvangen. Als je kiest voor de printversie, krijg je hier de digitale versie wel automatisch bij. Zo kun je Elsevier altijd lezen. Nadat je gekozen hebt hoe je het blad tot je wil nemen, kun je ook de lengte van je abonnement kiezen. Als je een maandabonnement kiest, ben je het duurste uit. Als je jezelf vastlegt voor een periode van 1 of 2 jaar, dan kan de korting oplopen tot meer dan 250 euro in totaal. Na het aflopen van de vastgelegde periode, kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Elsevier opzeggen

Ben jij op dit moment abonnee van Elsevier Weekblad, maar blijft het blad vaak op de keukentafel liggen? Je kunt in dat geval vaak beter je abonnement op Elsevier opzeggen. Gelukkig is Elsevier opzeggen heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de invulvelden in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna jij deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt er daarna voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Elsevier of om dit over te laten aan 123opzeggen. Als je de laatste optie kiest, zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Elsevier terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.