Ben je lid van de EO, maar wil je je lidmaatschap op de Evangelische Omroep opzeggen? Je kunt in dat geval gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Door onze 100% opzeggarantie wordt de EO opzeggen heel eenvoudig. 

Schrijf een beoordeling over EO

Beoordeel je ervaring

65 Beoordelingen

geen interesse

geen reden

Kan niet meer

Overlijden van bovengenoemd persoon

geen reden

Gebruiken de visie niet meer

Geen reden

Helaas heb ik zeer persoonlijke redenen om de EO te verlaten. Niet uit kritiek op uw organisatie.

geen interesse

1 jaar gelezen

teleurgesteld in ingeslagen vrijzinnige koers

Te veel vaste lasten

Nvt

Financieel

Mijn gezichtsbeperking maakt dat ik het moeilijk meer kan lezen. Daarom verdwijnt het blad zonder het in te zien.

Ik ga een ander doel steunen.

Ontslag. Bij werkgever

Lang genoeg

Genoeg geweest

Het was een leuk blad!! Geen tijd meer om te lezen

EO opzeggen

 De Evangelische Omroep (EO) is een omroep in Nederland die programma’s maakt die in de lijn liggen met het Christelijke geloof. Zo willen ze verhalen vertellen over God en het volgen van Jezus om zo mensen te inspireren en in beweging te brengen. Toch houdt de EO zich niet alleen bezig met programma’s over het geloof. Ze willen zich ook mengen in het publieke debat en juist discussies uitlokken. De eigen identiteit van de omroep zit echter altijd op een lijn met het Christelijke gedachtegoed.

Verschillende geloofsovertuigingen

Bij de EO is plek voor alle geloven met een christelijke boodschap, vinden ze zelf. Het maakt hierbij niet uit of de grondslag Joods, Protestants of Gereformeerd is. Al deze verschillende stromingen krijgen zendtijd en worden gerepresenteerd door de omroep. Op die manier probeert de EO namens alle kerken in Nederland te kunnen spreken en hun belangen te vertegenwoordigen. Ondanks dat er veel discussie is binnen de verschillende kerken, probeert EO deze mensen toch te verenigen door ze een platform te bieden waar ze samen kunnen discussiëren en zodat alle geluiden gehoord kunnen worden.  

Bekende programma’s

Door de jaren heen heeft de EO een aantal bekende en veelbesproken programma’s voortgebracht. Voorbeelden hiervan zijn Adieu God? Waarin Thijs van den Brink een bekende gast interviewt met en geloof als rode draad. Een veelbesproken programma van de EO was de realityserie 40 dagen zonder seks. In dat programma worden jongeren gevolgd die normaal veel seks hebben. Er wordt van ze gevraagd om 40 dagen te ‘vasten’ en dus geen enkele vorm van seks te hebben om zo op een andere manier naar zichzelf en de eigen gewoontes te kijken.

Veruit het best bekeken EO-programma is The Passion, waarin het verhaal van Jezus tijdens Pasen verteld wordt aan de hand van een liveshow met BN’ers en begeleidende liedjes uit de popmuziek. Op die manier probeert de EO jongere mensen in contact te brengen met het geloof en het verhaal van Jezus op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Vrienden van…

Naast het standaard lidmaatschap, kun je bij EO ook je favoriete programma’s een warm hart toedragen. Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om te kijken naar de prachtige gebieden waar treinen doorheen rijden bij Rail Away, dan kun je een vriend worden van het programma. Voor een vast bedrag per jaar, kun je dan zorgen dat EO het programma kan blijven maken. Bovendien ontvang je nog leuke extra’s die speciaal samengesteld zijn voor treinliefhebbers. Je kunt daarbij ook donateur worden van:

  • Blauw Bloed
  • Nederland Zingt
  • EO (geen lidmaatschap)

EO opzeggen

De EO heeft een ledenaantal van ruim 440.000 mensen. Na AVROTROS en BNNVARA is dit het grootste ledenaantal bij de Nederlandse omroepen (peildatum 2004) Ben jij op dit moment ook lid, maar wil je dit lidmaatschap op de EO opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar te kiezen welk onderdeel van de EO je wilt opzeggen en je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden en zelf kunt versturen naar de EO. Natuurlijk kun je dit ook aan 123opzeggen overlaten. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij de EO terechtkomt, zodat zij jouw lidmaatschap kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie
Als je opzegt met de verzendservice van 123opzeggen, dan krijg je hier automatisch de 100% opzeggarantie van 123opzeggen bij. Dit houdt in dat we je verzekeren dat de opzegging goed verwerkt wordt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kun je dit ons laten weten en dan zoeken we voor je uit waar het probleem zit. Als het mogelijk is, zullen we dit probleem dan ook gelijk voor je oplossen. Zo wordt opzeggen met 123opzeggen voor jou 100% zorgeloos.