Wil je niet langer ESPN ontvangen? Je kunt je ESPN abonnement opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

EPSN opzeggen

Sinds 1 januari 2021 is Fox Sports niet langer te zien op de Nederlandse televisie. De zender ging verder onder een nieuwe naam, namelijk EPSN. Deze naamsverandering komt door de overname door de Amerikaanse sportgigant die onderdeel uitmaakt van Walt Disney Group. Gelukkig voor de abonnees verandert er bijna niets aan de zender, hoewel er wel leuke extraatjes in het verschiet zitten…

Voetbal bij EPSN

Voetbal is in Nederland natuurlijk volkssport nummer één. Het is daarom ook niet gek dat juist dit zo’n groot onderdeel uitmaakt van het aanbod bij EPSN. Zo kun je als abonnee kijken naar alle wedstrijden uit de volgende competities:

  • Eredivisie (mannen en vrouwen)
  • Keuken Kampioen Divisie
  • KNVB Beker
  • Tweede Divisie
  • Nederlands Elftal (mannen en vrouwen)
  • Bundesliga
  • Europa League
  • Champions League

Je kunt als voetbal liefhebber dus echt je hart ophalen bij ESPN. Naast de wedstrijden, zendt de zender ook vaak documentaires en rapportages uit over de historie van het Nederlands voetbal of bijzondere gebeurtenissen. Het stopt dus niet bij het eindsignaal van de scheidsrechter.

Overige sporten
Als je voetbal om wat voor reden ook eventjes zat bent, dan kun je ook altijd nog kijken naar wedstrijden van andere sporten. ESPN zendt namelijk ook, tennis, american football, basketbal en honkbal uit. Genoeg sporten om te kijken dus.

ESPN abonnement via je provider

Je kunt in Nederland niet rechtstreeks lid worden van ESPN. Hiervoor heb je al een televisieabonnement nodig bij een aangesloten provider. Dit kunnen natuurlijk de grote providers, zoals Ziggo of KPN zijn. Toch zijn niet alleen de grote providers een optie voor ESPN liefhebbers. Zij kunnen inmiddels ook terecht bij SKP, SKV of bijvoorbeeld Solcon. Kies dus vooral de provider die bij je past. Wanneer je een abonnement bij ESPN afsluit, krijg je toegang tot 6 kanalen vol sport. Wil je graag ook nog andere sporten kijken die niet op televisie getoond worden, dan kun je nog meer zien via ESPN Watch.

ESPN+

In de Verenigde Staten kunnen consumenten al kiezen voor een ESPN+ abonnement. Je kunt dit abonnement combineren met Disney+ en Hulu, zodat je een uitgebreid streamingabonnement hebt voor een vaste prijs. Dit is in Nederland tot op heden nog niet mogelijk, maar er gaan geruchten dat Hulu in 2021 naar Nederland komt en dan zou het maar zo een combinatieabonnement kunnen worden.

ESPN opzeggen

Heb je op dit moment een abonnement op ESPN, maar merk je dat je te weinig naar voetbal of andere sporten kijkt? Je kunt ESPN opzeggen door gebruik te maken van 123opzeggen. We hebben speciaal voor het abonnement bij jouw provider een opzegbrief gemaakt. Kies uit het menu de naam van jouw provider en vul de gevraagde gegevens in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je de opzegbrief gratis kunt downloaden. Het adres van je provider vind je bovenaan de brief en je kunt er dus voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen. Laat je dit liever aan 123opzeggen over, dan kan dit natuurlijk ook. Kies in dit geval voor de gewenste verzendoptie en wij regelen voor een kleine vergoeding de rest. Zo maken we opzeggen extra makkelijk voor je!