Wil je Flow niet langer in de brievenbus ontvangen? Je kunt Flow opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo zeg je Flow heerlijk relaxt op. 

Schrijf een beoordeling over Flow

Beoordeel je ervaring

10 Beoordelingen

Ik had het blad voor 3 maanden besteld. Flow is gewoon 'mijn' blad niet. Dus ik dacht dat het na drie maanden zou eindigen. Het ging echter gewoon door.

Niet meer nodig

geen behoefte meer

Ik had volgens mij al telefonisch opgezegd in april, maar ik heb nu alsnog een Flow zomer boek ontvangen, ik weet niet of dit nog hoorde bij mijn abbonement van 6 maanden of dat dit toch een foutje was en extra verstuurd is. Ik hoor het graag.

Niet meer interesant

Flow opzeggen

Flow is een Nederlands magazine die ervoor staat om mensen te helpen bij het onthaasten. In de wereld is tegenwoordig iedereen gehaast en Flow wil dingen anders doen.  Ze helpen mensen bij het vinden van geluk in kleine dingen, positieve psychologie en mindfulness. Zelfs op het gebied van papier wil Flow het anders doen. Elk katern in het tijdschrift is gemaakt van een ander soort papier, waardoor zelfs het aanraken van Flow anders is dan bij andere tijdschriften. Heb jij op dit moment een abonnement op Flow, maar wil je eens een ander tijdschrift proberen zoals VIVA, Margriet of Libelle? Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Flow abonnementen

Flow verschijnt elk jaar standaard 10 keer. Daarnaast zijn er ook altijd 4 specials met verschillende thema’s. Een voorbeeld van zo’n special is het Book For Paper Lovers. In dat boek vind je ruim 300 pagina’s aan papieren goodies. Je kunt ze uitscheuren en gebruiken in je huis en in je leven. Het hele boek is bruikbaar. Ook is er eens een craftbook uitgegeven, waarin mensen kunnen kleuren en knutselen om de dagelijkse sleur even te vergeten.

Nieuwe abonnees kunnen Flow magazine voor een periode van zes maanden aanvragen of gelijk voor een heel jaar. Normaal kost Flow 7,75 euro in de winkels, maar als abonnee betaal je 4,99 euro. Dit scheelt op jaarbasis bijna 30 euro. Bovendien kun je met een abonnement Flow overal lezen dankzij het digitale abonnement dat je er gratis bij krijgt. Vind je overigens alleen de specials interessant, dan kun je ook een abonnement nemen op de specials. Je krijgt dan 10 euro korting en ontvangt alle specials voor ze in de winkel liggen. Ben je helemaal Flow-fan en wil je gewoon alles ontvangen? Ook dat kan! Het Flow XL abonnement heb je al voor 7,47 euro per maand. Nog minder dan een losse Flow.

Abonneevoordelen

Als je een abonnement afsluit bij Flow, willen ze graag laten zien dat ze blij met je zijn. Dit doen ze onder andere door je 50% korting aan te bieden op een ander tijdschriftabonnement op bijvoorbeeld Adriadne at Home of VT wonen. Ook kun je 25 procent korting krijgen op Tijdschrift.nl waar je 75 tijdschriften kunt lezen en krijg je soms leuke cadeautjes van Flow. Zo hoopt Flow haar abonnee te houden.

Flow opzeggen

Mocht je toch van je abonnement af willen, dan kun je Flow opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf naar Flow te sturen of om dit over te laten aan 123opzeggen. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief goed terechtkomt, zodat Flow jouw abonnement kan opzeggen en jij een ander blad kunt gaan lezen.