Klassieke Zaken opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je niet langer lid zijn van Klassieke Zaken? Je kunt het lidmaatschap op Klassieke Zaken opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresBCM Abonnementenservice
t.a.v. opzeggen Klassieke Zaken
Adres bedrijf
1213 VP Hilversum

, 07-08-2020

Betreft: Klassieke Zaken opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Klassieke Zaken

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

luister graag naar klassieke muziek maar heb na enkele jaren klassieke zaken te hebben gelezen beduidend minder tijd besteed aan lezen.
luisteren verhoogd ; lezen verminderd.

Ik lees het niet meer, te weinig interesse.

Heb veel plezier beleefd aan Klassieke zaken, maar naast Luister vind ik de kosten teveel worden.

het abonnement is overbodig

Doe te weinig met de informatie

Slecht bereikbaar

ik heb betaald voor 2019. Opzegging geldt voor 2020

Op dit moment zit ik financieel nogal erg krap. Vandaar dat een pas op de plaats noodzakelijk is.

Klassieke zaken opzeggen

Een lidmaatschap op Klassieke Zaken is voor iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt. Als lid krijg je je eigen Klassieke Zaken Clubpas, waarmee je korting kunt krijgen bij veel winkels die aangesloten zijn bij de vereniging. Bovendien krijg je ook het toonaangevende magazine, waardoor je altijd op de hoogte bent van alles wat met de klassieke muziek te maken heeft. Voor de echte liefhebber!

Lidmaatschap Klassieke Zaken

Zoals hierboven ook al even genoemd werd, krijg je veel voordelen als je lid wordt van Klassieke zaken. Zo kun je genieten van het magazine, waarin veel topartiesten geïnterviewd worden en bomvol nieuws en weetjes staat over de klassieke muziek over de hele wereld. Daarbij vind je ook veel korting en acties in het tijdschrift en lees je waar je in de buurt kunt genieten van klassieke muziek.

Naast het magazine krijg je ook speciale clubkorting op Cd’s, boeken en klassieke concerten, zodat je voordelig kunt genieten. Bij een lidmaatschap krijg je vaak een welkomstcadeau als je 2 jaar lid blijft.

Klassieke Zaken opzeggen

Ondanks alle voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft, kan het zijn dat je muzieksmaak verandert of dat je lid wil worden van een andere vereniging of tijdschrift, zoals Preludium of Luister. Als dat het geval is, kun je Klassieke Zaken opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor Klassieke Zaken voor je gemaakt wordt. Je kunt ervoor kiezen om die opzegbrief zelf te verzenden of dit door 123opzeggen te laten regelen. Als je kiest voor de eerste optie, dan kun je de opzegbrief gratis downloaden. Je zult dan alleen wel zelf naar de brievenbus of postkantoor moeten lopen. Als je liever helemaal geen gedoe hebt van je opzegging kun je daarom ook kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij klassieke Zaken terechtkomt, zodat zij jouw lidmaatschap kunnen opzeggen.