Wil je niet langer abonnee zijn van Kwebbels Kinderboeken? Je kunt Kwebbels opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Je krijgt van ons een 100% opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat je opzegging goed verwerkt wordt. 

Kwebbels Kinderboeken opzeggen

Bij 123opzeggen worden we dagelijks geconfronteerd met bedrijven die het lastig maken voor hun klanten om op te zeggen. Mensen kunnen vaak niet vinden hoe dit moet of waren zich zelfs helemaal niet bewust van het feit dat ze een abonnement aangingen. De incasso’s stromen binnen en paniek volgt, want hoe kom je er weer vanaf? Kwebbels Kinderboeken is zo’n bedrijf, waarbij klanten de weg naar een opzegging niet goed kunnen vinden. Daarom helpt 123opzeggen ze graag om een opzegbrief te versturen naar Kwebbels, zodat ze Kwebbels kunnen laten weten dat ze geen belang meer bij het abonnement hebben.

Wat is Kwebbels kinderboeken?

Kwebbels Kinderboeken is een bedrijf dat pakketten met kinderboeken verstuurd naar haar abonnees. Deze pakketten worden gemaakt voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Elke maand zitten er in dit pakket 4 kinderboeken die geschikt zouden moeten zijn voor de leeftijdscategorie van jouw (klein)kind. Dit kunnen (voor)leesboeken, stripboeken, educatieve boeken of kindertijdschriften zijn. Belangrijk om te weten is dat het hierbij om een doorlopend maandabonnement gaat, waarbij mensen elke maand weer een incasso kunnen verwachten en een pakket met boeken. Dit abonnement stopt niet, totdat je het zelf weer opzegt.

Veel van de abonnees worden in eerste instantie benaderd per telefoon. Ze kunnen eenmalig een gratis kinderboekenpakket ontvangen voor hun kinderen of kleinkinderen. Ze moeten alleen wel de verzendkosten betalen en klanten geven daarom alle gegevens inclusief het eigen IBAN-nummer op. Helaas ontstaat hierna verwarring, omdat niet iedereen op de hoogte is dat ze in werkelijkheid een abonnement aangaan. De abonnees in spé moeten na ontvangst van het eerste pakket zelf aangeven dat ze geen vervolgzending willen. Dat is in veel gevallen niet duidelijk en dan volgt het tweede pakket inclusief de bijbehorende incasso op het opgegeven rekeningnummer.

Klachten over Kwebbels Kinderboeken

Op verschillende klachtenwebsites en bij reviews van klanten bij 123opzeggen is te lezen dat mensen ontevreden zijn over het feit dat er een abonnement vastzit aan het ‘gratis’ kinderboekenpakket. Aan de telefoon werd de klanten verzekerd dat het om een eenmalig pakket zou gaan, maar dat bleek niet het geval. Ook klagen mensen dat de kwaliteit en het niveau van de boekjes ondermaats zou zijn. De woordenschat van kinderen wordt onderschat, waardoor er weinig tot geen interesse is voor de boekjes.

Lees ook: Consumentenbond: 'Online opzeggen vaak te moeilijk'

Kwebbels opzeggen

Het is natuurlijk erg vervelend als je opeens aan een abonnement vastzit en je je hier niet van bewust was. Je kunt bij Kwebbels zelf opzeggen, maar uit klachten blijkt dat dit niet zo makkelijk is als het lijkt. Mensen krijgen herinneringen en aanmaningen en dat is natuurlijk erg vervelend en stressvol. Gelukkig kun je ook opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. De opzegbrief staat al bijna helemaal klaar, je hoeft alleen maar je eigen gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Deze gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden. De brief kun je dan sturen naar het adres van Kwebbels Kinderboeken bovenaan de opzegbrief.

Is dit teveel gedoe en wil je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je aflevert bij Kwebbels, zodat jij van je abonnement af bent? Begrijpelijk! Daarom biedt 123opzeggen ook een verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Kwebbels Kinderboeken terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen stopzetten. Zo heb je toch schriftelijk opgezegd, zonder dat je hier zelf moeite voor hoefde te doen.

Lees ook: ‘Betaal niet voor een ongewenst abonnement’

Waarom opzeggen via een opzegbrief?

Misschien vraag je je nu af wat het grote voordeel van een opzegbrief is. Het is simpel: je hebt niet de last van het opzeggen en krijgt bovendien altijd een verzendbewijs. Wanneer je telefonisch, via een contactformulier of via een account je abonnement opzegt, heb je geen enkele garantie dat het bericht ook echt aankomt. Er volgt geen bevestiging en je hoopt maar dat het allemaal goed gaat. Maak je gebruik van de verzendservice van 123opzeggen, dan heb je die garantie wel. Je ontvangt namelijk altijd een bevestiging zodra wij de opzegbrief verzonden hebben. Zo weet je zeker dat je opzegbrief bij Kwebbels Kinderboeken terechtkomt en zullen zij jouw abonnement moeten opzeggen.