Ontvang jij elke week de Leesmap thuis, maar lees je te weinig bladen? Je kunt de Leesmap opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Leesmap opzeggen

De Leesmap is een service die bedoeld is voor mensen die graag meerdere tijdschriften lezen in de week. Deze mensen weten zelf ook dat alle tijdschriften los kopen een dure hobby is. Daarom is de Leesmap in het leven geroepen. In deze map zitten een aantal tijdschriften voor een zacht prijsje. Je mag de tijdschriften een week houden en daarna wordt de map weer opgehaald door de bezorger. Je krijgt dan weer een nieuwe map met tijdschriften.

Abonnementen Leesmap

Je kunt bij de Leesmap kiezen voor een vrijblijvend abonnement, waarbij je op elk gewenst moment kunt opzeggen of je kunt kiezen voor een abonnement met welkomstgeschenk. Deze geschenken kunnen variëren van een bol.com tot een Senseo koffiezetapparaat. De keuze is aan jou, maar let hierbij wel op dat bij de duurdere cadeaus ook een abonnement van langere duur hoort.

Veel mensen vinden het toch wel jammer dat ze de tijdschriften niet mogen houden en kiezen er dan toch voor om de Leesmap op te zeggen en zelf incidenteel een tijdschrift te kopen. Deze keuze wordt ook vaak gemaakt als men minder tijd heeft om te lezen. Bij 123opzeggen weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om een abonnement op te zeggen en daarom willen we je graag een handje helpen als je de Leesmap wilt opzeggen.

Hoe kun je Leesmap opzeggen?

Als je niet langer een Leesmap wilt ontvangen, kun je dit abonnement eenvoudig opzeggen. Dit kan op de volgende manieren:

  • Per brief 
  • Per e-mail 

Als je er zeker van wilt zijn dat de opzegging goed gaat, kun je het beste kiezen voor opzeggen per brief. Als je de opzegbrief bovendien via 123opzeggen verzendt, zul je genieten van de 100% opzeggarantie. Hiermee garandeert 123opzeggen dat jij geen problemen zult ervaren met de opzegging en mocht Leesmap je abonnement niet opzeggen, dan zal 123opzeggen de problemen proberen op te lossen. Jij hoeft je dus helemaal nergens zorgen over te maken.