Libelle opzeggen

5 / 5 (29 beoordelingen)

Lees jij de Libelle niet genoeg meer en wil je van je abonnement af? Je kunt Libelle opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresDPG Media Magazines B.V.
t.a.v. Klantenservice Libelle
Adres bedrijf
2132 JL Hoofddorp

, 02-12-2020

Betreft: Libelle opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

29 Beoordelingen Libelle

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ik lees haar niet

Vind blad niet meer zo leuk als eerst..vind de columns matig.

Geen interesse meer.

Opname in verpleeghuis

Wegens ontslag,moet kosten besparen helaas

34 jaar een abonnement gehad. Prachtig mooi tijdschrift.

Ivm een scheiding en er niet meer in kijkt vindt ik het zonde van me geld die ik nu kan gebruiken

Leuk blad maar te druk om te lezen

Werkeloos. Wordt te duur

Leuk blad om even te lezen

Financiële middelen ontbreken.

Helaas te weinig tijd om te lezen.

Inkomsten verlies

Weinig gelezen

Prima blad

Omdat ik ga verhuizen en de libelle niet genoeg lees ik vind het wel vreemd dat je voor de opzegging ook nog moet betalen.

al heel lang lees ik de libelle wil nu wat anders

Komt nu niet zo goed uit

Te weinig tijd om te lezen

geen tijd om te lezen

Libelle opzeggen

Op 13 april 1934 zag de eerste Libelle het levenslicht. Dat is al best een tijdje geleden en in die lange tijd heeft Libelle verschillende fases gehad. Zo werd het tijdschrift in 1946 overgenomen door een katholieke uitgeverij, waardoor het een confessioneel damesblad werd. Dit zag je terug in de rubrieken. Sinds 2001 is Libelle in handen van het Finse bedrijf Sanoma Group. Dit bedrijf is ook de uitgever van bijvoorbeeld Margriet, Donald Duck en VT Wonen.

Libelle is een tijdschrift dat speciaal bedoeld is voor vrouwen van elke leeftijd, origine en maat. Libelle wil elke vrouw bedienen van een breed scala aan onderwerpen. Zo zijn er rubrieken met psychologische artikelen, maar ook met huishoudelijke- en maatschappelijke artikelen. De mens staat ook centraal in Libelle. Zowel bekend als onbekend Nederland doet z’n verhaal in het bekende weekblad. Libelle is ook toonaangevend in artikelen over wonen, tuin, gezondheid, mode, beauty en eten.

Libelle Zomerweek

Libelle is meer dan alleen een geprint tijdschrift. Elk jaar weer organiseert ze de Libelle Zomerweek. Tijdens dit evenement kunnen lezeressen trends testen op het gebied van mode, tuin, koken en nieuwe producten. Je kunt ook de columnisten ontmoeten en meedoen met leuke workshops. Elke Libelle Zomerweek heeft haar eigen thema, waardoor geen jaar hetzelfde is. In 2016 vierde het evenement alweer haar twintigste editie. Dat evenement trok maar liefst 84.000 bezoekers.

Een abonnement op Libelle kun je op verschillende manieren aanvragen. Vaak ga je een dergelijk abonnement aan voor een bepaalde tijd. Die tijd wordt aantrekkelijk gemaakt door het aanbieden van kortingen en cadeaus. Nadat deze tijd verstreken is, zal het abonnement zich stilzwijgend verlengen en wordt het een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit keer zonder cadeaus of kortingen. Je betaalt dan dus gewoon de volle prijs.

Libelle abonnement opzeggen

Als je je abonnement op Libelle wilt stopzetten dan kan dat gemakkelijk via de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Bij 123Opzeggen kun je eenvoudig een opzegbrief maken. Je hoeft hiervoor alleen een aantal gegevens in te vullen die nodig zijn om een brief op te stellen die aan alle wettelijke eisen voldoet. Je kunt er daarna voor kiezen om de brief zelf te verzenden. Dan kun je de brief downloaden, printen en versturen. Dit is allemaal gratis.

Verzendservice 123Opzeggen

Je kunt er ook voor kiezen dat wij de verzending overnemen. Ook hierbij maak je de brief door de gegevens in te vullen. Vervolgens kies je voor een verzendmethode. We kunnen de brief verzenden via de normale post, maar als je liever wat zekerheid wilt dan is een aangetekende verzending ook een optie. Bij de aangetekende optie krijg je een Track&Trace code waarmee je brief te volgen is en op die manier weet je zeker dat je brief Libelle heeft bereikt en je opzegging dus ook in behandeling genomen wordt. Als de opzegging verwerkt is, dan krijg je van Libelle zelf een bevestiging waarin ook staat wanneer je de laatste Libelle zult ontvangen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.