Lees jij de Libelle niet genoeg meer en wil je van je abonnement af? Je kunt Libelle opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Libelle opzeggen

Op 13 april 1934 zag de eerste Libelle het levenslicht. Dat is al best een tijdje geleden en in die lange tijd heeft Libelle verschillende fases gehad. Zo werd het tijdschrift in 1946 overgenomen door een katholieke uitgeverij, waardoor het een confessioneel damesblad werd. Dit zag je terug in de rubrieken. Inmiddels is Libelle in handen van De PersGroep, beter bekend als DPG. Dit bedrijf is ook de uitgever van bijvoorbeeld Margriet, Donald Duck en VT Wonen.

Libelle is een tijdschrift dat speciaal bedoeld is voor vrouwen van elke leeftijd, origine en maat. Libelle wil elke vrouw bedienen van een breed scala aan onderwerpen. Zo zijn er rubrieken met psychologische artikelen, maar ook met huishoudelijke- en maatschappelijke artikelen. De mens staat ook centraal in Libelle. Zowel bekend als onbekend Nederland doet z’n verhaal in het bekende weekblad. Libelle is ook toonaangevend in artikelen over wonen, tuin, gezondheid, mode, beauty en eten.

Libelle Zomerweek

Libelle is meer dan alleen een geprint tijdschrift. Elk jaar weer organiseert ze de Libelle Zomerweek. Tijdens dit evenement kunnen lezeressen trends testen op het gebied van mode, tuin, koken en nieuwe producten. Je kunt ook de columnisten ontmoeten en meedoen met leuke workshops. Elke Libelle Zomerweek heeft haar eigen thema, waardoor geen jaar hetzelfde is. In 2016 vierde het evenement alweer haar twintigste editie. Dat evenement trok maar liefst 84.000 bezoekers.

Een abonnement op Libelle kun je op verschillende manieren aanvragen. Vaak ga je een dergelijk abonnement aan voor een bepaalde tijd. Die tijd wordt aantrekkelijk gemaakt door het aanbieden van kortingen en cadeaus. Nadat deze tijd verstreken is, zal het abonnement zich stilzwijgend verlengen en wordt het een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit keer zonder cadeaus of kortingen. Je betaalt dan dus gewoon de volle prijs.

Libelle Specials

Kun je geen genoeg krijgen van de normale Libelle en wil je graag nog wat extra bladen over je favoriete onderwerpen? Mey de Libelle Specials geniet je 16 keer per jaar van bladen met een bepaald thema, zoals:

  • Gezond & Gelukkig
  • Tuin & Zo
  • Living en Lekker

Je leest er dus alles over een gezond en gelukkig leven, met veel lekker eten in de tuin. Je kunt de specials los bestellen, maar ook als toevoeging aan je huidige Libelle abonnement. Je ontvangt dan een leuke korting op de specials.

Libelle Bookazine

Ben je dol op lezen en wil je graag kennismaken met nieuwe schrijvers en genres? De redactie van Libelle zoekt elke maand een nieuw boek uit, waarvan zij vinden dat het de moeite waard is. Je krijgt dit boek in tijdschriftvorm, waardoor het niet zwaar is en je het makkelijk kunt meenemen in je tas of koffer. Ideaal als je graag veel boeken meeneemt op vakantie, maar je niet veel ruimte meer hebt voor een hardcover of paperback boek. Neem je een abonnement op het Libelle Bookazine, dan ontvang je de digitale versie van Libelle helemaal gratis!

Libelle puzzelboeken

Veruit de meeste Libelle-lezeressen zijn doel op een puzzel. Dan bedoelen we niet de versie met de losse stukjes, maar sudoku’s, zweede puzzels en cryptogrammen. Om deze puzzelliefhebbers een extraatje te kunnen bieden, komt er elke twee maanden een nieuwe editie van Libelle Puzzelen op de markt. Zo kun je naar hartenlust puzzelen en krijg je het tijdschrift Libelle er gratis online bij!

Libelle abonnement opzeggen

Als je je abonnement op Libelle wilt stopzetten dan kan dat gemakkelijk via de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Bij 123Opzeggen kun je eenvoudig een opzegbrief maken. Je hoeft hiervoor alleen een aantal gegevens in te vullen die nodig zijn om een brief op te stellen die aan alle wettelijke eisen voldoet. Je kunt er daarna voor kiezen om de brief zelf te verzenden. Dan kun je de brief downloaden, printen en versturen. Dit is allemaal gratis.

Je kunt er ook voor kiezen dat wij de verzending overnemen. Ook hierbij maak je de brief door de gegevens in te vullen. Vervolgens kies je voor een verzendmethode. We kunnen de brief verzenden via de normale post, maar als je liever wat zekerheid wilt dan is een aangetekende verzending ook een optie. Bij de aangetekende optie krijg je een Track&Trace code waarmee je brief te volgen is en op die manier weet je zeker dat je brief Libelle heeft bereikt en je opzegging dus ook in behandeling genomen wordt. Als de opzegging verwerkt is, dan krijg je van Libelle zelf een bevestiging waarin ook staat wanneer je de laatste Libelle zult ontvangen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.