Heb jij een abonnement op LINDA. maar lees je het blad te weinig? Je kunt je abonnement snel en eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan LINDA. opzeggen zijn.

Schrijf een beoordeling over Linda

Beoordeel je ervaring

57 Beoordelingen

Te weinig tijd

financieel kan het niet meer

Geld besparen

Lees hem te weinig.

Geen werk meer vanwege de lockdown.

Na aflopen Niet verlengen abonnement

Geen werk dus geen inkomen

Ik lees er niet voldoende uit

Ik vond Linda leuk blad maar zoveel reclame wat ik toch niet wil. En het is best een duur blad. Wel mooi.
Ik zeg nu op kost ook veel moeite om voor elkaar te krijgen en houden jullie geen gelg van mijn rekening. Genoeg is genoeg.

Ik had al opgezegd en toch halen jullie geld van mijn rekening

Geen tijd meer om te lezen.....

Niet interessant!

Lees het blad te weinig

niet mijn smaak

Weer eens een ander magazine

Lees het blad te weinig

Geen tijd om te lezen

Lees het te weinig

Het blad wordt te ordinair

LINDA. opzeggen

LINDA. Is na Libelle en Plus Magazine de populairste glossy van Nederland. Het lijkt alsof alles wat Linda de Mol aanraakt in goud verandert. In een tijdschriftenklimaat waar oplagecijfers steeds maar lijken te dalen, zijn de cijfers van LINDA. stabiel. Met een leesbereik van ruim 1,2 miljoen mensen is het daarom ook niet vreemd dat het tijdschrift de Mercurs Award won.

In het tijdschrift vind je gedurfde interviews met zowel bekende als onbekende Nederlanders. Ook staan er artikelen met mooie persoonlijke verhalen, fashion, fotografie en make-up in, waardoor het tijdschrift voor iedereen herkenbaar is. Naast LINDA. verschijnt eens per jaar ook L’Homo die volledig gericht op homoseksualiteit. Tevens vind je LINDA.Wonen en LINDA.Mode een paar keer per jaar in de schappen. Als je abonnee bent krijg je deze edities altijd in de bus. Gelukkig zijn ze ook los te koop. Die hoef je dus niet per definitie te missen als je je abonnement op LINDA. opzegt.

Bijzondere covers

LINDA. staat bekend om de spraakmakende covers. Meestal poseert Linda de Mol zelf als model en dat kan voor bijzondere en soms bizarre taferelen zorgen. Zo stond Linda zelf eens afgebeeld als vrouw met zwaar overgewicht en was ze ook eens zichtbaar als mishandelde vrouw. Dit was voor veel vrouwen in Nederland confronterend om te zien en dat was ook de bedoeling. Op die manier wordt er een ijzersterke boodschap over gebracht die bij veel mensen hart binnenkomt.

Eerder was de uitgeverij van LINDA. eigendom van Sanoma, maar nu is LINDA. eigendom van Talpa. De televisiezender nam LINDA. mee toen eigenaar John de Mol zijn zus graag bij zijn zender wilde hebben. Bij de overname die in totaal 40 miljoen euro kostte kwamen ook LINDAnieuws en LINDA.tv.

LINDA. opzeggen

Heb jij een abonnement op LINDA. maar wil je die toch graag opzeggen, omdat je de edities liever niet of los koopt? LINDA. opzeggen is gelukkig eenvoudig. Je kunt bij 123opzeggen gebruikmaken van een gratis opzegservice. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je die kosteloos kunt printen en versturen. Het adres van LINDA. hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk.

Verzendservice

Als je ervoor kiest om de brief zelf te verzenden, heb je uiteraard een postzegel en envelop nodig. Wij weten dat niet iedereen die standaard in huis heeft en daarom bieden we onze handige verzendservice aan. Tegen een kleine vergoeding besparen wij je dat loopje naar het postkantoor of de supermarkt. Jij kunt opzeggen vanachter je computer zonder al die administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat de brief bij LINDA. op de mat valt en zodra zij jouw opzegging verwerkt hebben, zullen ze jou een bevestiging sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.