Mikrogids opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Kijk jij niet meer in de Mikro Gids, maar heb je wel een abonnement? Je kunt de Mikro Gids opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresMikrogids
t.a.v. KlantContactCentrum Mikrogids
Adres bedrijf
1201 DB Hilversum

, 18-02-2020

Betreft: Mikrogids opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Abonneenummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Mikrogids

Schrijf een beoordeling over Mikrogids

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Overlijden

al 2 week geen gids ontvangen

Wordt niet meer gebruikt.

Ik kijk geen tv meer, aangezien er geen goed aanbod is.

Overlijden van geadresseerde

Mikro Gids opzeggen

De Mikro Gids is een programmagids voor het volledige aanbod op de Nederlandse televisie en radio. Net als in de TVkrant en de Avrobode, kun je eenvoudig kijken wat er op televisie te zien zal zijn. Zo kun je daar eenvoudig je week op afstemmen.

De Mikro Gids geen standaard televisiegids. Deze uitgave is namelijk volledig in zwart-wit en er is geen onzinnige informatie in te vinden. Je krijgt bij de gids alleen:

  • Het overzicht van het volledige tv-aanbod
  • De vaste rubrieken
  • Kijktips van de redactie
  • Een puzzel

Hierdoor is het een eenvoudig blad zonder al te veel poespas. Je kunt de gids voor minder dan een euro in de winkel halen of een abonnement afsluiten voor een vaste prijs voor een jaar. Ze bieden ook altijd een leuke welkomstkorting als je voor het eerst een abonnement afsluit.

Wat is de Mikro Gids?

De Mikrogids bestaat al sinds 1974. Toen was de gids een onderdeel van de KRO. De omroep hoopte dat de gids het verloren ledenaantal terug zou halen. KRO had KRO Magazine al als gids, maar die bleek veel te duur te zijn voor de leden. De Mikro Gids is simpeler opgezet en goedkoper, doordat alles in zwart-wit geprint kon worden. Inmiddels is de gids uitgegroeid tot het tweede programmablad van Nederland, met een oplage van 240.000 exemplaren per jaar.

De Mikro Gids is herkenbaar door zijn vierkante vorm en zijn unieke printwijze. Tussen alle bladen in kleur, is een zwart-wit editie natuurlijk bijzonder. Nog iets bijzonders aan de gids, is dat je een kijkplan kunt opstellen als je een abonnement op het blad hebt. Je kunt eenvoudig al je favoriete films en series toevoegen. Je kunt op deze manier een week van tevoren al zien wanneer je voor de buis moet zitten en dat is toch wel handig voor de weekplanning.

Opzeggen Mikro Gids

Steeds meer mensen maken gebruik van de televisiegids-functie op hun televisie en daardoor zijn programmagids, zoals KRO magazine en de Mikrogids overbodig aan het worden. Je ziet ook een trend dat steeds meer mensen de televisiegids opzeggen. Als je dit ook wilt doen, kan dat eenvoudig met de opzegbrief van 123opzeggen. Deze brief is speciaal voor de Mikro Gids ontwikkelt en het gebruik is volledig gratis. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, zodat je de brief vervolgens kunt downloaden, printen en opsturen. We hebben voor het gemak alvast het adres van Mikro Gids bovenaan de brief gezet.

Als je geen tijd of zin hebt om de brief naar het postkantoor te brengen, willen wij dit met alle liefde voor je overnemen. Je kunt gebruikmaken van onze 123opzeggen verzendservice. We zorgen ervoor dat de brief bij Mikro Gids terechtkomt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opzegging. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg jij een bevestiging per mail of per post. Bij 123opzeggen weet je altijd waar je aan toe bent.