Wil je NRC niet langer ontvangen? Je kunt je abonnement op NRC opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

NRC Handelsblad opzeggen

NRC Handelsblad noemt zichzelf, evenals Trouw en de Volkskrant een kwaliteitskrant. Deze term wordt gebruikt voor kranten die streven naar een veelzijdige berichtgeving met veel diepgang. Ze focussen zich vooral op dingen als politiek, wetenschap, kunst, literatuur, economie en in mindere mate op sport. De artikelen van een kwaliteitskrant hoeven overigens niet per definitie neutraal te zijn. De term kwaliteitskrant stond even wankel, nadat journalist Micha Kat verkondigde dat de krant in verval geraakt was en die titel niet meer verdiende. Hij wijdde er zelfs een website aan. NRC probeerde die website aan te vechten bij de rechtbank, maar verloor de zaak.

Toch zijn veel mensen nog steeds van mening dat NRC staat voor kwaliteit, maar desondanks dalen de oplagecijfers wel. Dit komt voornamelijk door de opkomst van het internet. Het is voor kranten heel lastig om actueel te blijven in een wereld waar alles binnen een uur op internet staat. NRC probeert zich daarom ook vast te houden aan haar geschiedenis in de onderzoeksjournalistiek.

Naast het NRC Handelblad verschijnen er ook twee edities naast de normale krant. Het betreft hier NRC de Week en NRC.Next. NRC de week is er voor mensen die NRC graag in andere landen willen lezen. Een dagkrant was daar immers niet haalbaar. In 1996 werd er aan NRC de Week ook een berichtenservice toegevoegd. Mensen konden zo elke dag artikelen uit de krant lezen.

NRC.Next opzeggen

NRC.Next zag op 14 maart het licht. Deze uitgave was er vooral op gericht om lezers van 20 tot 35 aan de krant te binden. Deze doelgroep las toen nog heel weinig kranten en daarom was er ook veel kritiek op deze editie. NRC.Next en NRC Handelsblad verschilden eerst qua nieuws, maar tegenwoordig zijn ze nagenoeg gelijk aan elkaar.

Steeds meer kranten verliezen betalende abonnees en dat is ook niet gek met de opkomst van het internet. Nieuws is snel, makkelijk en vaak gratis te vinden. Hierdoor is een abonnement op een krant vaak overbodig en gaan mensen over het opzeggen. Wil jij je abonnement op NRC Handelsblad stopzetten, dan kan 123Opzeggen.nl je hierbij helpen. Wij bieden een gratis opzegservice, waarbij je makkelijk en gratis een opzegbrief kunt generen. Jij hoeft de brief alleen nog maar te downloaden, printen en op te sturen. Het adres waar de brief heen moet staat heel handig bovenaan de brief. Zo weet jij precies waar de brief heen moet.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Als je liever hebt dat wij de hele opzegging voor je regelen, is dat ook geen enkel probleem. 123Opzeggen.nl regelt tegen een kleine vergoeding met alle liefde de verzending voor je. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en te kiezen uit de verzendopties. We kunnen de brief verzenden via de reguliere post, spoedpost of door middel van aangetekende brief. Zodra die keuze gemaakt is en de betaling voltooid is, regelen wij de rest. NRC zal de brief in behandeling nemen en jou vervolgens een bevestiging sturen. Jij kunt die bevestiging van opzegging in alle rust afwachten.