Wil je je lidmaatschap op AOb opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

NRC Handelsblad abonnement opzeggen

NRC Handelsblad noemt zichzelf, evenals Trouw en de Volkskrant een kwaliteitskrant. Deze term wordt gebruikt voor kranten die streven naar een veelzijdige berichtgeving met veel diepgang. Ze focussen zich vooral op dingen als politiek, wetenschap, kunst, literatuur, economie en minder vaak op sport. De artikelen van een kwaliteitskrant hoeven overigens niet per definitie neutraal te zijn. De term kwaliteitskrant stond even wankel, nadat journalist Micha Kat verkondigde dat de krant in verval geraakt was en die titel niet meer verdiende. Hij wijdde er zelfs een website aan. NRC probeerde die website aan te vechten bij de rechtbank, maar verloor de zaak.

NRC Handelsblad reviews

Toch zijn veel mensen nog steeds van mening dat NRC staat voor kwaliteit, maar desondanks dalen de oplagecijfers wel. Dit komt voornamelijk door de opkomst van het internet. Het is voor kranten heel lastig om actueel te blijven in een wereld waar alles binnen een uur op internet staat. NRC probeert zich daarom ook vast te houden aan haar geschiedenis in de onderzoeksjournalistiek.

Naast het NRC Handelsblad verschijnen er ook twee edities naast de normale krant. Het betreft hier NRC de Week en NRC Next. NRC de week is er voor mensen die NRC graag in andere landen willen lezen. In 1996 werd er aan NRC de Week ook een berichtenservice toegevoegd. Mensen konden zo elke dag artikelen uit de krant lezen.

NRC Handelsblad of NRC Next opzeggen

NRC. Next zag op 14 maart het licht. Deze uitgave was er vooral op gericht om lezers van 20 tot 35 aan de krant te binden. Deze doelgroep las toen nog heel weinig kranten en daarom was er ook veel kritiek op deze editie. NRC. Next en NRC Handelsblad verschilden eerst qua nieuws, maar tegenwoordig zijn ze nagenoeg gelijk aan elkaar. Als je een abonnement hebt op NRC Handelsblad, krijg je de krant zes keer in de week per post naar je toegestuurd.

Waarom NRC Handelsblad abonnement opzeggen?

Het NRC abonnement, maar ook steeds meer andere kranten, verliezen betalende abonnees. Dit komt door de digitalisering: al het nieuws is online te vinden. Dit is één van de redenen waarom lezers het abonnement stopzetten. Een andere reden kan zijn door verhuizing, financiële middelen of andere interesses. Wil jij je NRC Handelsblad abonnement opzeggen? Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de NRC klantenservice. Vaak zijn telefonische gesprekken ervoor bedoeld om je te overtuigen tóch het abonnement te houden. Door slimme trucjes heb je na afloop van het gesprek nog niet je abonnement beëindigd. Je NRC Handelsblad abonnement kun je snel en eenvoudig opzeggen met 123opzeggen. Wij hebben opzegbrieven voor alle bedrijven en organisaties, het enige wat jij hoeft te doen is je persoonsgegevens invullen en de manier van verzending bepalen. De rest doen wij voor je!

NRC Handelsblad opzegbrief van 123Opzeggen

Bij 123opzeggen bieden we opzegbrieven voor abonnementen en lidmaatschappen, niet alleen voor je NRC abonnement. Binnen drie stappen kun jij je abonnement stopzetten. Zoek het bedrijf van je opzegging en vul je persoonsgegevens in. Daarna kun je kiezen voor verzending per post of per e-mail. Je kunt voor aangetekend verzenden kiezen, hierbij krijg je van ons een track and trace code naar je e-mailadres verzonden. Op deze manier weet je zeker dat je opzegging ontvangen wordt door het bedrijf. Na de verzendmethode betaal je via de verstrekte incassomachtiging. 123opzeggen gaat de schriftelijke bevestiging per mail versturen. Dit doen we nadat we de automatische incasso hebben ontvangen. Wij zien je opzegging graag tegemoet!