Ben jij lid van omroep Max, maar wil je van dit lidmaatschap af? Max opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Omroep Max opzeggen

Omroep Max is opgericht door Jan Slagter in het najaar van 2002. In 2005 startte de omroep met de eerste programma’s op zowel radio en televisie. Dit was toen best bijzonder, omdat de bestaande omroepenvinden dat vijftigplussers minder actief en minder productief zijn en televisie daardoor oninteressant was. Toch wist het eerste televisieprogramma van Van nul naar Max 465.000 kijkers te trekken en trok Super Senioren zelfs 617.000 kijkers. Door dit succes ontwikkelde de omroep het succesvolle programma MAX en Catherine en dit was geruime tijd erg succesvol. Inmiddels is dit programma vervangen door Tijd voor Max.

Leden omroep Max

Er waren even spannende tijden voor de omroep, omdat ze voor 1 april 2009 minimaal 150.000 leden moest hebben om bestaansrecht te houden. Mensen wilden de omroep absoluut niet missen en gelukkig kon Jan Slagter op 1 april inderdaad bekend maken dat ze het getal gehaald en zelfs overschreden hebben. Met een ledenbestand van ruim 240.000 leden was omroep Max een hele populaire omroep en had het zijn plekje op de Nederlandse televisie meer dan verdiend. Tegenwoordig staat omroep Max zelfs boven de VPRO als het gaat om het ledenbestand.

Op de site van omroep Max is niet makkelijk te vinden hoe je het lidmaatschap opzegt en dat is ook best logisch. Max wil de leden graag bij zich houden om bestaansrecht te houden. Toch kan het zijn dat je om wat voor reden ook je abonnement wilt opzeggen. Gelukkig heeft 123opzeggen de opzegservice. Om van deze service gebruik te maken hoef je alleen wat gegevens in te vullen, zodat de brief rechtsgeldig is. Vervolgens is het een kwestie van de brief downloaden, printen en versturen naar het adres dat ook bovenaan de brief staat.

Verzendservice 123opzeggen

Het kan natuurlijk zijn dat je de opzegging liever aan ons overlaat. Dit vinden wij geen enkel probleem en tegen een kleine vergoeding nemen wij de opzegging graag van je over. Je vult ook hier weer de benodigde gegevens in en wij regelen de rest. Je kunt kiezen hoe wij de brief verzenden. Dit kan per normale post, maar ook via de aangetekende post. Als je de laatste kiest, weet je zeker dat de brief op de juiste plek aankomt en heb je hier ook bewijs van. Binnen 48 uur krijg je een Track&Trace code toegestuurd, waarmee je de brief kunt volgen. Zodra Omroep Max de brief binnen heeft, moeten ze de brief in behandeling nemen. Jij kunt nu lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van de omroep.