Parool opzeggen

5 / 5 (11 beoordelingen)

Heb je een abonnement op Het Parool, maar merk je dat je de krant niet genoeg meer leest? Je kunt je abonnement op Het Parool opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresParool
t.a.v. Ledenadministratie Het Parool
Adres bedrijf
1000 AK Amsterdam

, 11-07-2020

Betreft: Parool opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

11 Beoordelingen Parool

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Lees de krant te weinig

Verhuizen buiten Amsterdam

ik lees teveel kranten

Ben ongeveer 30 jaar abonnee geweest. Is een zeer goede krant. Keek altijd naar uit om het te lezen. Zeer gevarieerd nieuws.

Slechte bezorging, slechte bereikbaarheid als je het wilt melden, en heb je uiteindelijk kunnen doen dan gebeurd nog niks.
Nooit meer 'Het Parool".

Opzeggen na proefperiode

Kostenbesparing

Te duur voor mij

Het Parool opzeggen

Het Parool is een krant die zich hoofdzakelijk op Amsterdam focust als het gaat om nieuws. De krant wil een onafhankelijk geluid bieden in de Nederlandse hoofdstad, zodat iedereen op de hoogte is van het laatste nieuws. Toch bevat Het Parool niet alleen regionaal en lokaal nieuws. De krant vertelt ook de internationale nieuwsitems, maar focust zich hierbij ook op de betekenis hiervan voor de Amsterdammer. Heb jij een abonnement op Het Parool en wil je de krant niet langer ontvangen? Je kunt je abonnement op een handige manier opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Geschiedenis van Het Parool

Het Parool heeft in Nederland grote betekenis gehad in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. In 1940 verscheen de eerste editie van Het Parool in Nederland. Toen heette de krant nog De Nieuwsbrief van Pieter ’t Hoen. Deze nieuwsbrief werd gemaakt door Frans Goedhart en na het in contact treden met andere sleutelfiguren werd Het Parool opgericht. De eerste editie hiervan verscheen in 1941. Veel medewerkers van Het Parool overleefden de oorlog niet. Bijna 80 medewerkers overleden tijdens de oorlog. Onder meer in Sobibór en Dachau. Na de oorlog verloor Het Parool haar populariteit niet. Juist dankzij het publiceren in oorlogstijd, wilden veel mensen graag abonnee worden. Door de papierschaarste zorgde dit voor lange wachtlijsten.

Dalende oplagecijfers

Toch was de populariteit van Het Parool niet blijvend. De krant ging samen met De Volkskrant en de lezersaantallen kelderden. Er werd toen besloten dat Het Parool zich hoofdzakelijk zal focussen op de inwoners van Amsterdam. Hierdoor werden de verliezen iets kleiner en kon de krant blijven bestaan.

Abonnementen Parool

Als je een abonnement op Het Parool wilt, kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen. Het eerste abonnement is het complete abonnement, waarbij elke dag Het Parool in de bus krijgt en je de Plus-artikelen op de website van Het Parool kunt lezen, evenals de topics. Bovendien krijg je ook de Klassieke editie, de bijlagen en de extra dikke weekendkrant thuis. Als je de krant alleen in het weekend wilt ontvangen, dan kun je kiezen voor het weekendabonnement. Het enige verschil met het complete abonnement is dat je de krant niet fysiek in de brievenbus krijgt op doordeweekse dagen. Je kunt deze krant nog wel digitaal lezen. Wil je geen enkele krant fysiek ontvangen, dan kun je kiezen voor het digitaal abonnement. Je ontvangt dan geen krant in de brievenbus en zult ook PS van de Week en Vrij niet ontvangen. Verder zul je digitaal alles kunnen lezen. Heb je enkel belang bij de Plus-artikelen op de website van Het Parool, dan kun je kiezen voor het Digitaal Basis abonnement. Je ontvangt dan geen digitale krant, maar alleen de Plus-artikelen. Je betaalt hiervoor een bescheiden bedrag van een euro per week.

Het Parool opzeggen

Heb jij op dit moment een abonnement op Het Parool, maar merk je dat de krant vaak ongelezen blijft liggen of wil je bijvoorbeeld eens een abonnement op het AD of de Volkskrant proberen? Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Het Parool. We hebben het adres al voor je opgezocht en bovenaan de brief gezet. Uiteraard snappen we bij 123opzeggen ook dat je dit graag uit handen geeft. Kies in dat geval voor onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zal 123opzeggen er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Het Parool terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie

Als je gebruikmaakt van de verzendservice van 123opzeggen, krijg je hier automatisch onze 100% opzeggarantie bij. Dit houdt in dat we je garanderen dat de opzegging goed verwerkt wordt door Het Parool. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bij de opzegging, dan kun je contact opnemen met 123opzeggen. Wij zullen dan kijken of we de problemen voor je kunnen oplossen. Zo ben jij altijd verzekerd van een zorgeloze opzegging.