Penny opzeggen

5 / 5 (24 beoordelingen)

Wil je Penny niet langer ontvangen? Je kunt Penny opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie is opzeggen met 123opzeggen écht zorgeloos. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAbonnementenland
Adres bedrijf
1967 DB Heemskerk

, 07-07-2020

Betreft: Penny opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Abonneenummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

24 Beoordelingen Penny

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Leeftijd kleindochter

Geen interesse meer

Ze kijkt er niet meer in en ze heeft geen interesse meer in de penny

Gloe woont niet meer bij ons

Dochter heeft geen intresse meer in de bladen. ze blijven ongeopend liggen

leest dit niet meer

geen interesse meer, te groot geworden

Financieel

Leest het blad niet meer

Mijn dochters lezen t niet meer

Onze dochter leest ze niet meer

Na 2 jaar genoeg penny’s

Wordt een pubermeisje

Is de Penny ontgroeid

de Penny wordt niet meer gelezen

Geen interesse meer

dochter leest het niet meer , wordt ouder .....

Wordt te kinderachtig.

overbodig geworden

Penny opzeggen

Al decennialang is Penny samen met Tina en Meiden Magazine een van de populairste tijdschriften bij jonge meisjes. Vooral liefhebbers van paarden kunnen hun hart ophalen bij het lezen van het tijdschrift, omdat het tijdschrift zich focust op alles wat met paarden te maken heeft. In Nederland lezen maandelijks 50.000 mensen Penny.

Inhoud Penny

Elke twee weken valt het tijdschrift bij veel jonge meiden op de deurmat. De inhoud van het blad is elke keer weer verschillend. Wel vind je altijd een leuk stripverhaal terug in het blad. Bovendien bevat elk tijdschrift mooie verhalen met natuurlijk paarden in de hoofdrol. Bij Penny hoef je in ieder geval nooit bang te zijn dat je niets leest over je favoriete dier.

Penny’s Shadow

Naast het populaire tijdschrift, heeft de redactie van Penny ook meegeholpen bij het bedenken van de populaire film Penny’s Shadow uit 2011. Liefhebbers van Penny konden hun hart ophalen bij deze paardenfilm. De film kreeg de publieksprijs van Cinekid en een nominatie voor een Rembrandt Award.

Abonnementen

Een losse Penny kost in de winkel 4,95 per editie. Als je het blad elke twee weken koopt, ben je een stuk duurder uit dan wanneer je een abonnement afsluit. Bij het afsluiten van het abonnement kun je ervoor kiezen om extra korting of een leuk cadeau. Met de korting, betaal je maar 3,20 euro per tijdschrift. Als je kiest voor een leuk cadeau krijg je weliswaar minder korting, maar in ruil daarvoor kun je wel een leuk dekbedovertrek of paardenpakket krijgen. Het is maar net wat je zelf leuker vindt.

Penny opzeggen

De reden dat veel mensen Penny opzeggen, is omdat ze op den duur te oud worden voor het tijdschrift. De meiden krijgen andere interesses en laten het blad dan soms links liggen. Gelukkig voor Penny komen er altijd kinderen met een grote voorliefde voor paarden bij. Wil jij je Penny abonnement opzeggen? Je kunt dan heel makkelijk gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden naast de opzegbrief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de brief zelf naar Penny te sturen of dit door 123opzeggen te laten doen. Kies je voor de laatste optie, dan vraagt 123opzeggen hier een kleine vergoeding voor. In ruil daarvoor zorgen wij dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie

Als je kiest voor de verzendservice van 123opzeggen, dan krijg je hier automatisch de 100% opzeggarantie van 123opzeggen bij. Dit houdt in dat 123opzeggen je garandeert dat de opzegging goed verwerkt wordt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zal 123opzeggen voor je uitzoeken waar de fout zit en dit zo goed mogelijk oplossen. Zo ben je altijd verzekerd van een zorgeloze opzegging als je opzegt met 123opzeggen.