Wil je Plus Magazine niet langer ontvangen? Je kunt Plus Magazine opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. 

Plus Magazine opzeggen

Speciaal voor de vijftigplusser in Nederland is Plus Magazine ontwikkeld. In dit maandelijkse tijdschrift – dat elke keer 200 pagina’s bevat, staan allerlei handige artikelen met tips en trucs voor in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan tips en trucs om je geldzaken zo goed mogelijk te regelen en zelf zo gezond mogelijk te blijven. Ook verhelderende artikelen over mens, maatschappij, relaties, werk en reisreportages zul je vaak terugvinden in het tijdschrift. Kortom, voor ieder wat wils.

Het tijdschrift loopt nog altijd goed, want met 1.400 trouwe lezers en een oplage van 300.000 exemplaren is Plus Magazine het grootste maandblad van het land. Het is natuurlijk ook niet zo dat dit maandblad alleen geschikt is voor de vijftigplussers van het land, ondanks dat dit wel de hoofddoelgroep is. De artikelen in het blad zijn zo ingestoken dat er ook voor jongere mensen genoeg in staat om zich te kunnen vermaken en informeren.

Inhoud Plus Magazine

Het tijdschrift is ontwikkeld, omdat er vanuit de gemeenschap grote vraag was naar een eigen blad. Senioren wilden graag artikelen lezen die op hen van toepassing zijn. Dit zijn vooral onderwerpen die te maken hebben met mensen, gezondheid, geld en recht, reizen, cultuur en lifestyle. Plus Magazine behandelt deze onderwerpen met objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Op die manier passen de artikelen perfect bij het leven van de moderne vijftigplussers. Dit is dan ook precies het geheim van het tijdschrift. De vaste onderdelen van het tijdschrijven zijn onder andere artikelen over bijvoorbeeld het erfrecht en pensioenen. Ook krijg je tips om gezond te leven en vertelt het tijdschrift welke veranderingen de maatschappij allemaal ondergaat. Zo blijf je altijd up-to-date en ga je niet achterlopen. Verder krijg je ook praktische informatie over leuke uitjes en bezienswaardigheden en zijn er ook vaste columns te lezen van onder andere Koos Postema, Bram Bakker en Yvonne Kroonenberg. Deze columns gaan voornamelijk over koken, ingezonden brieven, medisch nieuws en mode. Als je Plus Magazine helemaal hebt uitgelezen, kun je ook altijd nog de puzzel doen. Iedere maand zit er weer een leuke puzzel of quiz in, waar je leuke prijzen mee kunt winnen.

Je kunt het blad kopen voor 5,15 euro in de winkel. Als je liever iedere maand het tijdschrift op de mat wil hebben, kun je kiezen voor een abonnement. Normaal kost dit abonnement 50 euro voor 12 nummers. Plus Magazine wil nieuwe abonnees echter graag welkom heten en dat doen ze door een leuk welkomstcadeau te bieden. Dit kan een leuk dekbedovertrek zijn of een stappenteller. Als je liever korting wil dan een welkomstcadeau, kan dit uiteraard ook. In dat geval betaal je de eerste paar maanden minder geld voor het abonnement en kun je lekker voordelig genieten van het abonnement op Plus Magazine.

Hoe kun je Plus Magazine opzeggen?

Heb jij een abonnement op het tijdschrift van Plus, maar wil je het blad niet langer ontvangen? Plus Magazine opzeggen kun je doen op de volgende drie manieren:

  • Per brief
  • Via het contactformulier
  • Telefonisch op 0900 - 24 46 244 (45 cent per minuut)

Veel mensen kiezen voor het opzeggen per brief, omdat ze aan de telefoon vaak lange wachttijden ervaren. Tevens heb je geen bewijs van opzegging als je opzegt per telefoon of via het contactformulier. Als je een opzegbrief verstuurt via 123opzeggen, krijg je altijd een verzendbevestiging per mail. Hierdoor kun je altijd bewijs overleggen als Plus Magazine daarom vraagt en zul je niet ongewenst aan het abonnement vastzitten. 

Om gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen, hoef je alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je aangemaakt. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen door op de downloadknop te klikken. Je kunt de brief van dan gratis printen en versturen. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief door 123opzeggen te laten verzenden. In dat geval ontvang je een verzendbevestiging per mail en weet je zeker dat je brief naar het juiste adres gezonden wordt. 

Meer abonnementen opzeggen

Nadat je Plus Magazine hebt opgezegd, kan het maar zo zijn dat je de smaak te pakken hebt. Wil je meer abonnementen opzeggen en je rekening ontlasten? De door jou ingevulde gegevens worden nu standaard ingevuld bij andere opzegbrieven op 123opzeggen. In de zoekbalk zoek je eenvoudig naar een opzegbrief voor de Postcode loterij en vind je ook de brieven voor het Rode Kruis en de Seniorenvoordeelpas. Zo wordt opzeggen wel heel makkelijk!