Plus Magazine opzeggen

5 / 5 (264 beoordelingen)

Wil je Plus Magazine niet langer ontvangen? Je kunt Plus Magazine opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresPlus Magazine
t.a.v. Klantenservice Plus Magazine
Adres bedrijf
3740 AA Baarn

, 26-10-2020

Betreft: Plus Magazine opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

264 Beoordelingen Plus Magazine

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen tjd om het blad te lezen

Geen interesse meer

vertrek naar het buitenland

Het is een mooi blad met veel interesante dingen

te weinig tijd om alles te kunnen lezen, naast een aantal voor ons niet interessante onderwerpen

Financiële reden

Teveel de zelfde onderwerpen

verhuizing

hoge leeftijd en hele slechte ogen

Overlijden moeder

verhuizing

Geen interesse meer

Overlijden

Wel goed maar prijzig

Veelvuldig verblijf in het buitenland en familiaal moeilijk.
Bedankt voor het jarenlange leesgenot.

OPZEGVERGOEDING IS ONREDELIJK!!!!

Teveel reclame weinig nieuw nieuws

Word te weinig gelezen

Lang genoeg gelezen. Was Top

heb geen werk meer. moet bezuinigen

Plus Magazine opzeggen

Speciaal voor de vijftigplusser in Nederland is Plus Magazine ontwikkeld. In dit maandelijkse tijdschrift – dat elke keer 200 pagina’s bevat, staan allerlei handige artikelen met tips en trucs voor in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan tips en trucs om je geldzaken zo goed mogelijk te regelen en zelf zo gezond mogelijk te blijven. Ook verhelderende artikelen over mens, maatschappij, relaties, werk en reisreportages zul je vaak terugvinden in het tijdschrift. Kortom, voor ieder wat wils.

Het tijdschrift loopt nog altijd goed, want met 1.400 trouwe lezers en een oplage van 300.000 exemplaren is Plus Magazine het grootste maandblad van het land. Het is natuurlijk ook niet zo dat dit maandblad alleen geschikt is voor de vijftigplussers van het land, ondanks dat dit wel de hoofddoelgroep is. De artikelen in het blad zijn zo ingestoken dat er ook voor jongere mensen genoeg in staat om zich te kunnen vermaken en informeren.

Inhoud Plus Magazine

Het tijdschrift is ontwikkeld, omdat er vanuit de gemeenschap grote vraag was naar een eigen blad. Senioren wilden graag artikelen lezen die op hen van toepassing zijn. Dit zijn vooral onderwerpen die te maken hebben met mensen, gezondheid, geld en recht, reizen, cultuur en lifestyle. Plus Magazine behandelt deze onderwerpen met objectiviteit, authenticiteit, nuance en diepgang. Op die manier passen de artikelen perfect bij het leven van de moderne vijftigplussers. Dit is dan ook precies het geheim van het tijdschrift. De vaste onderdelen van het tijdschrijven zijn onder andere artikelen over bijvoorbeeld het erfrecht en pensioenen. Ook krijg je tips om gezond te leven en vertelt het magazine welke veranderingen de maatschappij allemaal ondergaat. Zo blijf je altijd up-to-date en ga je niet achterlopen. Verder krijg je ook praktische informatie over leuke uitjes en bezienswaardigheden en zijn er ook vaste columns te lezen van onder andere Koos Postema, Bram Bakker en Yvonne Kroonenberg. Deze columns gaan voornamelijk over koken, ingezonden brieven, medisch nieuws en mode. Als je Plus Magazine helemaal hebt uitgelezen, kun je ook altijd nog de puzzel doen. Iedere maand zit er weer een leuke puzzel of quiz in, waar je leuke prijzen mee kunt winnen.

Je kunt het blad kopen voor 5,15 euro in de winkel. Als je liever iedere maand het magazine op de mat wil hebben, kun je kiezen voor een abonnement. Normaal kost dit abonnement 50 euro voor 12 nummers. Plus Magazine wil nieuwe abonnees echter graag welkom heten en dat doen ze door een leuk welkomstcadeau te bieden. Dit kan een leuk dekbedovertrek zijn of een stappenteller. Als je liever korting wil dan een welkomstcadeau, kan dit uiteraard ook. In dat geval betaal je de eerste paar maanden minder geld voor het abonnement en kun je lekker voordelig genieten van het abonnement op Plus Magazine.

Hoe kun je Plus Magazine opzeggen?

Heb jij een abonnement op Plus Magazine, maar wil je het blad niet langer ontvangen? Plus Magazine opzeggen kun je doen op de volgende drie manieren:

  • Per brief
  • Via het contactformulier
  • Telefonisch op 0900 - 24 46 244 (45 cent per minuut)

Veel mensen kiezen voor het opzeggen per brief, omdat ze aan de telefoon vaak lange wachttijden ervaren. Tevens heb je geen bewijs van opzegging als je opzegt per telefoon of via het contactformulier. Als je een opzegbrief verstuurt via 123opzeggen, krijg je altijd een verzendbevestiging per mail. Hierdoor kun je altijd bewijs overleggen als Plus Magazine daarom vraagt en zul je niet ongewenst aan het abonnement vastzitten. 

Om gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen, hoef je alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je aangemaakt. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen door op de downloadknop te klikken. Je kunt de brief van dan gratis printen en versturen. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief door 123opzeggen te laten verzenden. In dat geval ontvang je een verzendbevestiging per mail en weet je zeker dat je brief naar het juiste adres gezonden wordt.