Heb je geen belang meer bij het puzzeltijdschrift Puzzel4u? Je kunt Puzzel4u opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. 

Puzzel4u opzeggen

Echte puzzelliefhebbers, kunnen er geen genoeg van krijgen: Sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordpuzzels en Zweedse puzzels. Als je dan een aanbieding krijgt van een blad waarin prijzen te winnen zijn voor je puzzelkunsten, is dat natuurlijk te gek. Puzzel4u is een tijdschrift van Iberia Marketing Solutions, het bedrijf achter Best Tipp en in Puzzel4u kun je prijzen winnen. Na verloop van tijd kan het natuurlijk zijn dat je geen Puzzel4u bladen meer wilt ontvangen, in dat geval kun je gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Zo wordt opzeggen voor jou makkelijk gemaakt.

Puzzels in Puzzel4u

In het puzzelmagazine Puzzel4u vind je standaard prijspuzzels. Wat voor puzzels dit zijn, is elke keer weer een verrassing. Het kunnen filippines, woordzoekers, doorlopers, cryptogrammen, cijferpuzzels en zoek de verschillen puzzels zijn. Met deze puzzels zijn elke keer weer prijzen te winnen. Ook is er altijd een jaar- en kwartaalprijs. Soms gaat het om een auto van ongeveer tienduizend euro en de andere keer kun je een smartphone of een koffiemachine winnen. Sinds 2020 heeft Puzzel4U iets niets, genaamd: 10.000 euro voor 10. Er is één uniek tien euro biljet in omloop en als je dat 10 euro biljet vindt, win je 10.000 euro. Het is dus zaak dat je alle tientjes die je ontvangt goed controleert.

Klachten

Ondanks dat het idee achter het blad veel mensen enthousiast maakt, zijn er wel veel klachten te lezen op het internet. Zo voelen veel mensen zich bedrogen, omdat ze eerst een gratis puzzelblad aangeboden krijgen en daarna vastzitten aan een jaarabonnement als ze niet op tijd opzeggen. Gelukkig kun je het blad wel eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft enkel je gegevens maar in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze gratis kunt downloaden.

Puzzel4u opzeggen met 123opzeggen

Als je graag zeker wilt weten dat je opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, dan kun je gebruikmaken van de verzendservice van 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Puzzel4u terechtkomt, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Zo wordt opzeggen je wel makkelijk gemaakt. Hou er wel rekening mee dat je pas kunt opzeggen als het jaarabonnement is afgelopen. Na dat jaar is de opzegtermijn 1 maand.