Wil je Radar+ niet langer meer ontvangen? Je kunt je abonnement op Radar+ opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Radar+ opzeggen

Radar+ is het kwartaaltijdschrift van AVROTROS in samenwerking met Radar. In dit tijdschrift staan allemaal leuke ideeën en tips die het leven praktischer en makkelijker moeten maken voor de Nederlandse consument. Problemen waar bijna iedereen wel eens tegenaan loopt, worden in dit blad behandeld en opgelost. Zo hoopt Radar je te helpen om onder de streep nog wat geld over te laten houden.

Inhoud Radar+

Naast problemen en oplossingen, biedt het tijdschrift nog veel meer. Je leest er praktische tips over bijvoorbeeld het opruimen van je huis, het afsluiten van verzekeringen en tips om je relatie op te frissen. Op die manier is het tijdschrift voor iedereen interessant om te lezen en wordt het leven van mensen in Nederland op elke manier benaderd. Het tijdschrift is in een duidelijke, heldere taal geschreven, waardoor iedereen snapt wat er staat en men niet verstrikt raakt in ingewikkeld jargon.

Abonnement

Als je Radar+ graag snel op de mat wilt hebben, kun je alleen een jaarabonnement afsluiten bij het blad. Het tijdschrift komt 6 keer per jaar uit en je bespaard met een abonnement 83 cent per editie. Bovendien hoef je niet elke keer naar de winkel om het blad op te halen. Je bespaart jezelf dus geld en moeite. Wel is het belangrijk dat je op de hoogte bent dat dit een abonnement voor onbepaalde tijd is. Het jaarabonnement zal dus automatisch verlengd worden met een jaar. Gelukkig kun je het blad na dat ene jaar wel opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Je zit dan niet nogmaals een jaar vast aan het abonnement.

Radar+ opzeggen

Merk je dat Radar+ vaak blijft liggen en wil je je abonnement graag opzeggen? Je regelt dit eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je de persoonlijke opzegbrief helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt beslissen om de opzegbrief zelf naar Radar te verzenden, of dit aan 123opzeggen over te laten. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen de verzending van je overnemen en hoef jij niks te doen. Voor deze service vragen we wel een kleine vergoeding.

100% opzeggarantie

In ruil voor de vergoeding voor onze verzendservice, geven we je wel een 100% opzeggarantie op de opzegbrief voor Radar+. Deze opzeggarantie houdt in dat je je nergens zorgen over hoeft te maken als je opzegt met 123opzeggen. De opzegging zal goed verwerkt worden door Radar+ en mocht er toch iets misgaan, dan zal 123opzeggen dit voor je proberen op te lossen. Dat is echt opzeggen zonder zorgen.