Wil je Televizier niet langer ontvangen? Je kunt je abonnement op Televizier opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Televizier opzeggen

De Televizier is in die eerste plaats een televisiegids die mensen wil voorzien van de programmering van de Nederlandse televisie. Daarbij worden er leuke artikelen geschreven en leest men interviews met bekende Nederlanders. Elk jaar wordt door Televizier het bekende  Televiziergala georganiseerd. Tijdens dit gala worden de belangrijkste prijzen voor de Nederlandse televisie uitgereikt. Heb jij een abonnement op de Televiziergids en wil je de televisiegids niet langer ontvangen? Je kunt Televizier opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Geschiedenis Televizier

Televizier is ontstaan uit een fusie tussen weekblad Vizier en Weekblad TV. Deze twee bladen liepen op zichzelf niet goed genoeg en samen hoopten ze daar verandering in te brengen. Vizier was op het moment van de fusie bezig met het publiceren van artikelen die vergelijkbaar waren met Libelle en Weekblad TV hield zich juist bezig met het verslaan van de programmering van de televisie. Samen zou het een compleet blad worden. In 1967 werd het blad eigendom van AVRO en in het blad werd ook de Avrobode gepubliceerd. Inmiddels is de Avrobode weer een volledig zelfstandig blad en is de Televizier een volledig zelfstandig blad geworden met een eigen redactie.

Televiziergala

Televizier houdt elk jaar een database bij met de populairste programma’s van Nederland. Aan de hand van die gegevens worden de genomineerden voor de prijzen van Televizier gekozen waar het publiek uit eindelijk uit mag kiezen. In eerste instantie mochten alleen lezers van Televizier stemmen, maar inmiddels mag heel Nederland stemmen per brief, sms, telefoon en internet. Hierdoor worden de prijzen ook daadwerkelijk een afspiegeling van de mening van Nederland. De prijzen die elk jaar worden uitgereikt zijn:

  • Gouden Televizier-Ring: voor het beste programma
  • Televizier Oeuvre Award: voor loopbaan van televisiester
  • Televizier-ster Presentator of Presentatrice: voor de beste presentator of presentatrice
  • Televizier-ster Acteur of Actrice: voor beste acteur of actrice
  • Televizier-ster Jeugd (Gouden Stuiver): voor het beste jeugdprogramma
  • Televizier-ster Talent: voor aanstormend talent op de Nederlandse televisie
  • Televizier-ster Digital Impact: voor het programma met de beste website
  • Televizier-ster Online-videoserie: voor de beste online videoserie

Televizier opzeggen

Heb je een abonnement op Televizier, maar wil je de gids niet langer op de deurmat ontvangen? Je kunt je abonnement op Televizier heel makkelijk opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Je kunt deze opzegbrief zelf gratis downloaden en versturen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door 123opzeggen te laten doen. In dat geval zorgen wij er voor een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief bij Televizier terechtkomt. Zij kunnen er dan voor zorgen dat jouw abonnement wordt opgezegd.