Heb jij een abonnement op Troskompas, maar merk je dat je het blad niet vaak meer leest? Je kunt Troskompas opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

TrosKompas opzeggen 

De eerste TrosKompas verscheen twee jaar na de oprichting van de omroep Tros. Dit was op 1 oktober 1966. Het blad was de kleinste televisie- en radiogids van Nederland en ondanks dat het formaat door de jaren heen stukje bij beetje groeide, mag het die titel nog steeds dragen. Iedere week krijgen de abonnees een handige televisiegids in de bus met daarbij ook leuke columns van bekende mensen, tuinideeën van Rob van der Linden, recepten van Ad Janssen en informatie over dieren in een column van Freek Vonk. Het is dus veel meer dan louter een televisiegids en dat is ook precies waarom zoveel mensen nog steeds zo van de gids houden.

Dalende oplagecijfers

Toch is het ook voor TrosKompas lastig om deze lezers vast te houden. Steeds meer mensen halen hun informatie op het internet en een papieren televisiegids wordt steeds vaker als overbodig ervaren. Mensen kunnen de gids toch ook eenvoudig vinden op het internet. Hij staat zelfs op de website van TrosKompas zelf. Ook kun je die gids ook vaak vinden op je televisie. Mensen die de gids alleen voor de programmering hebben, merken dus ook steeds vaker dat ze ‘m eigenlijk niet meer lezen. Het is daarom ook niet zo gek dat het ledenaantal steeds verder terugloopt.

Merk jij ook dat TrosKompas steeds vaker op de salontafel blijft liggen en dat je het blad eigenlijk niet meer leest? Opzeggen kan eenvoudig bij 123opzeggen. We hebben gemerkt dat velen het soms lastig vinden om een abonnement op te zeggen. Om dat proces te versoepelen hebben we onze gratis opzegservice ontwikkelt. Op 123opzeggen.nl kun je alle abonnementen vinden. Van sportscholen tot kranten en tijdschriften. Als je abonnement er niet tussen staat kun je tóch gebruikmaken van onze site door gebruik te maken van onze algemene opzegbrief.

TrosKompas opzeggen met 123opzeggen

Om TrosKompas op te zeggen hoef je alleen je gegevens maar in te vullen in de velden hierboven. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden en printen. Het adres van TrosKompas staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet meer zelf op te zoeken. Je hebt dus alleen nog een postzegel en envelop nodig. Bij 123opzeggen weten we echter ook dat niet iedereen meer postzegels in huis heeft. Om ervoor te zorgen dat iedereen abonnementen toch eenvoudig kan opzeggen, bieden we onze verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding is opzeggen hierdoor volledig online te regelen. Wij zorgen ervoor dat de brief die jij zojuist gemaakt hebt terecht komt bij TrosKompas. Dat scheelt jou weer een wandeling en een postzegel. Zodra TrosKompas de bevestiging verwerkt heeft, krijg jij een bevestiging per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.