Wil je niet langer gebruikmaken van je Videoland abonnement? Je kunt Videoland opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo is Videoland opzeggen wel zo makkelijk!

Videoland opzeggen

Vanwege een enorm aanbod aan streamingdiensten in Nederland, is het soms lastig om te kiezen. Wil je streamen via Netflix, Amazon Prime, Disney+, of toch Videoland? Nederlanders wisselen regelmatig van streamingdienst, zodat ze hun favoriete serie niet hoeven te missen. Ben jij weer toe aan een aantal maanden Netflix, dan kun je je abonnement opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Videoland opzeggen was nog nooit zo eenvoudig.

Voordelen Videoland

Om Videoland te kijken heb je een abonnement nodig. Voor een vast bedrag per maand kan er dan gekeken worden naar allerlei films en series. Eerst waren het altijd series en films die al eerder op televisie te zien geweest waren, maar dat veranderde allemaal in 2014. De serie Divorce was sindsdien altijd eerst op Videoland te zien en daarna pas op televisie. Later volgden ook Adam Zkt. Eva VIPS en Goede Tijden, Slechte tijden. Uiteraard moet dit platform continu uitbreiden en veranderen en door een deal met Talpa lukte dit. Naast de RTL series kon de dienst nu ook SBS series uitzenden en dat betekende een grote uitbreiding van het aanbod.

Hierdoor wordt Videoland ook wel de Nederlandse Netflix genoemd, maar daar is niet iedereen het mee eens. Over smaak valt uiteraard niet te

twisten, dus de een vindt het aanbod van Videoland beter en de ander weer dat van Netflix. Als jij dol bent op Nederlandse films en series, dan ben je bij Videoland aan het juiste adres! Deze videodienst bevat meer dan 130.000 minuten aan Nederlandstalig aanbod. De liefhebber hiervan kan z’n hart dus flink ophalen. Een andere handige optie van deze videodienst is dat kinderen niet geconfronteerd worden met enge beelden. Ze kunnen rustig naar Woezel en Pip kijken in de speciale kidsomgeving. Zo kun jij met een gerust hart de kinderen even bij de televisie laten en komen ze vannacht niet naar je toe met klachten over nachtmerries door beelden van een horrorfilm. Weer een zorg minder!

Abonnement informatie

Wil je gebruikmaken van een Videoland abonnement, dan kun je kiezen uit 3 soorten Videoland abonnementen. De eerste is het Basis abonnement. Hierbij kijk je alle beschikbare content met reclame onderbrekingen op 1 scherm tegelijk. Wil je liever zonder reclame kijken, dan kun je beter kiezen voor het Plus of Premium abonnement. Hierbij kun je alles ook downloaden, zodat je het zonder internet kunt kijken als je onderweg bent.

Videoland opzeggen

Er zijn veel redenen voor mensen om toch van Videoland af te willen. Als je bijvoorbeeld niet zo’n liefhebber bent van Nederlandstalige filmproducties, maar liever buitenlandse films kijkt dan is er uiteindelijk niet zoveel aanbod meer over. Wellicht wil je dan eens kijken naar alternatieven. We horen ook vaak dat mensen gewoonweg niet genoeg tijd hebben om optimaal gebruik te maken van de videodienst. Als je niet zoveel televisie kijkt, is het zonde om je geld daaraan te besteden.

Wil je na de gratis proefperiode geen gebruikmaken van een regulier abonnement, dan is het belangrijk dat je je Videoland abonnement opzegt voordat deze proefperiode eindigt. Alleen dan weet je zeker dat je opzegging goed verwerkt wordt en je niet verrast wordt door een automatische incasso na de proefperiode.

Opzegtermijn Videoland

Heb je al een tijdje een abonnement bij Videoland, maar wil je toch je abonnement opzeggen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je rekening houdt met een eventuele opzegtermijn. Bij Videoland geldt dat je opzegging gelijk ingaat met ingang van de volgende maand. Zorg er dus voor dat je opzegging binnen is, voordat je abonnement automatisch vernieuwd wordt. Je kunt deze informatie vaak vinden in je account bij abonnement informatie.

Videoland opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen

Videoland opzeggen hoeft gelukkig helemaal niet lastig te zijn. Je kunt namelijk gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Volg ons eenvoudige stappenplan, waarbij je in 3 stappen verlost bent van je Videoland abonnement en je kunt overstappen naar een andere dienst. De stappen zijn als volgt:

  • Type in de velden de accountgegevens
  • Selecteer de verzendoptie
  • Wacht op de bevestiging van Videoland

Je kunt de opzegbrief ook zelf versturen naar Videoland. In dat geval kun je de opzegbrief gratis downloaden door op de knop onderaan de brief te klikken. Je kunt de brief dan op een voor jou gewenst moment versturen en je abonnement op Videoland opzeggen. Weet wel dat de opzegging pas definitief is als je een bevestiging hebt ontvangen in je inbox.

Wat is een SVOD-nummer?

Videoland opzeggen gaat het makkelijkst als je je SVOD-nummer invult. Om de opzegging goed te kunnen verwerken, heeft Videoland dit nummer nodig. Dit is je klantnummer bij Videoland. De afkorting staat voor Subscription Video on Demand. Je vindt dit nummer in de omschrijving bij de afschrijvingen die door Videoland gedaan zijn.

Andere streamingdiensten opzeggen? 

Wil je naast Videoland ook een ander abonnement opzeggen? Selecteer jouw streamingdienst uit de tabel hieronder en vul de gevraagde gegevens in. 

Netflix Amazon Prime
NLZiet Cinetree
Pathé Unlimited Film 1
With Love New Faith Network
Discovery Plus NPO Plus
Disney + HBO