Wil je het abonnement van Videoland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Videoland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Videoland voor de Nederlandse liefhebber

Videoland is van oorsprong een winkelketen. Het bedrijf is begonnen met videotheken en opende de eerste vestiging in 1984. Het werd zo succesvol dat er al snel vestigingen in België volgden. Helaas duurde dit succes niet voort en moesten veel videotheken hun deuren sluiten. Dit kwam voornamelijk door de opkomst van het internet. Mensen gingen films downloaden en streamen en daardoor werd de videotheek grotendeels overbodig. Gelukkig zag Videoland daar ook een kans in en begon een eenzelfde service als concurrent Netflix. Videoland on Demand is sinds 2010 beschikbaar voor smart-tv’s. In 2013 nam RTL Nederland de digitale tak over en dat betekende het einde voor nog meer fysieke winkels van videoland.

Voordelen Videoland

Om Videoland te kijken heb je een abonnement nodig. Voor een vast bedrag per maand kan er dan gekeken worden naar allerlei films en series. Eerst waren het altijd series en films die al eerder op televisie te zien geweest waren, maar dat veranderde allemaal in 2014. De serie Divorce was sindsdien altijd eerst op Videoland te zien en daarna pas op televisie. Later volgden ook Adam Zkt. Eva VIPS en Goede Tijden, Slechte tijden. Uiteraard moet dit platform continu uitbreiden en veranderen en door een deal met Talpa lukte dit. Naast de RTL series kon de dienst nu ook SBS series uitzenden en dat betekende een grote uitbreiding van het aanbod.

Hierdoor wordt Videoland ook wel de Nederlandse Netflix genoemd, maar daar is niet iedereen het mee eens. Over smaak valt uiteraard niet te
twisten, dus de een vindt het aanbod van Videoland beter en de ander weer dat van Netflix. Als jij dol bent op Nederlandse films en series, dan ben je bij Videoland aan het juiste adres! Deze videodienst bevat meer dan 130.000 minuten aan Nederlandstalig aanbod. De liefhebber hiervan kan z’n hart dus flink ophalen. Een andere handige optie van deze videodienst is dat kinderen niet geconfronteerd worden met enge beelden. Ze kunnen rustig naar Woezel en Pip kijken in de speciale kidsomgeving. Zo kun jij met een gerust hart de kinderen even bij de televisie laten en komen ze vannacht niet naar je toe met klachten over nachtmerries door beelden van een horrorfilm. Weer een zorg minder!

Videoland opzeggen

Er zijn veel redenen voor mensen om toch van Videoland af te willen. Als je bijvoorbeeld niet zo’n liefhebber bent van Nederlandstalige films en series, dan is er uiteindelijk niet zoveel aanbod meer over. We horen ook vaak dat mensen gewoonweg niet genoeg tijd hebben om optimaal gebruik te maken van de videodienst. Als je niet zoveel televisie kijkt, is het zonde om je geld daaraan te besteden. Naast deze veelvoorkomende klachten, komen er ook geregeld mensen bij ons die willen opzeggen omdat ze na de proefperiode gelijk vast zitten aan een abonnement, zonder dat ze dit willen. Vaak hebben ze het al opgezegd en wat schept hun verbazing? De volgende maand zien ze alsnog dat er geld is afgeschreven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en in dat geval raden wij aan om schriftelijk op te zeggen en het bedrag te storneren.

Gratis brief en opzegservice van 123Opzeggen

Gelukkig kan dit allemaal via de opzegbrieven van 123Opzeggen. Je genereert heel gemakkelijk een brief waar alle informatie in staat en het enige wat je dan nog hoeft te doen is de brief uitprinten en opsturen. Zo makkelijk kan het zijn, maar we kunnen het nóg gemakkelijker voor je maken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Je vult je gegevens in en tegen een kleine vergoeding regelen wij al het andere. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken en hoef je alleen de bevestiging af te wachten.