Wil je Vogue niet langer elke maand op de mat ontvangen? Je kunt je abonnement op Vogue opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. 

Vogue opzeggen

Vogue is een van oorsprong Amerikaans modeblad dat in 1892 voor het eerst is uitgegeven. Vogue wordt massaal gelezen door vrouwen over de hele wereld en sinds hoofdredactrice Anna Wintour de leiding heeft over het blad, is Vogue uitgegroeid tot een autoriteit in de modewereld die trends kan maken en breken, evenals de designers. Heb jij een abonnement op Vogue en wil je dit abonnement opzeggen? Dankzij de opzegbrief van 123opzeggen regel je dit heel eenvoudig!

Geschiedenis Vogue

Onder het bewind van Condé Nast Montrose in 1906 groeide het tijdschrift enorm in de oplage en de winst. Het aantal abonnementen steeg zelfs in de crisisjaren van Amerika en tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1960 gaf Nest het stokje door aan Diana Vreeland. Het tijdschrift ontwikkelde in die periode meer persoonlijkheid en richtte zich meer op het doorbreken van taboes en hedendaagse mode. Iconen zoals Andy Warhol en Jane Holzer kregen een podium en ook bekende actrices en modellen kregen een podium in het blad. Ook de Nederlandse Doutzen Kroes heeft eens op de cover van Vogue gestaan. In 1973 werd Grace Mirabella hoofdredacteur en toen ging Vogue de beige dagen in. Het blad werd saai en was uitgegroeid, tot Anna Wintour de leiding op zich nam. Vanaf 1988 is zij de frisse wind geweest en heeft ze Vogue toegankelijk gemaakt voor elke leeftijd. Ook doorbreekt ze taboes en zijn zij en Vogue iconen geworden in modeland. Met haar achter je kun je heel wat worden.

Vogue Nederland

De Amerikaanse Vogue was al een tijdje te krijgen in Nederland en België, maar sinds 2011 is er ook een Nederlandse editie verkrijgbaar. Deze editie wil vooral innovatief, inspirerend en uitdagend zijn. Het blad is verkrijgbaar in zowel Nederland als België

Vogue opzeggen

Als je op dit moment een abonnement op Vogue hebt en je dit abonnement niet langer wilt aanhouden, dan kun je dit handig opzeggen met de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Die opzegbrief kun je gratis downloaden en opsturen naar Vogue. Je kunt er ook voor kiezen om de verzending aan 123opzeggen over te laten. Als je daarvoor kiest zorgen wij er tegen een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief bij Vogue terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.