Volkskrant opzeggen

5 / 5 (19 beoordelingen)

Ben jij abonnee van de Volkskrant, maar merk je dat hij vaak ongelezen bij het oud papier gaat? Je kunt je Volkskrant abonnement opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresVolkskrant
t.a.v. Ledenadministratie De Volkskrant
Adres bedrijf
1000 BA Amsterdam

, 06-07-2020

Betreft: Volkskrant opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Klantnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

19 Beoordelingen Volkskrant

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Heb geen ervaring.

We hebben ook het parool en verkiezen die.

Bezuiniging

Lees de krant amper.

Ik vind de Volkskrant een prima krant, heb 'm met plezier gelezen, maar ik kom er niet elke dag aan toe. Mede omdat ik wil bezuinigen op mjin uitgaven heb ik besloten het abonnement op te zeggen. Ik zal de Volkskracht nog wel af en toe los kopen.

De prijs van het abonnement is verhoogd.

Krant onregelmatig ontvangen en weinig tijd om te lezen.

Financieel

geen tijd voor de krant

Krant wordt te weinig gelezen.

overlijden

Lees de krant te weinig

mijn man leest hem nog nauwelijks

de krant is haar(vrouw van 81) opgedrongen .

opschonen financieen

Ik heb al een krant

De Volkskrant opzeggen

De Volkskrant is na De Telegraaf en het Algemeen Dagblad de grootste krant van Nederland. Van oorsprong is het een rooms-katholieke krant die zich vanaf de jaren zestig vooral richt op hoger opgeleiden. Dit merk je vooral doordat de krant meer aandacht heeft voor kunst en lifestyle. Naast het NRC Handelsblad en Trouw, wordt De Volkskrant gezien als kwaliteitskrant. Die titel krijgt een krant alleen als ze veelzijdige berichtgeving met diepgang bieden. Ze schrijven vooral over politiek, wetenschap, kunst, literatuur en economie. In tegenstelling tot andere kranten schrijft De Volkskrant in mindere mate over sport.

Dalende oplagecijfers

Net als andere kranten, merkt ook De Volkskrant dat het aantal lezers terugloopt. In 2004 had de krant nog een oplage van 305.000 stuks per dag. In 2011 was dit aantal al teruggelopen naar 263.747 per dag. Deze daling komt vooral doordat mensen hun nieuws tegenwoordig steeds meer via het internet lezen. Het is voor een krant daardoor steeds lastiger om actueel te blijven. De nieuwsfeiten van gisteren zijn namelijk al lang gelezen door iedereen. Een krant moet zich steeds meer onderscheiden door diepgang te bieden. Achtergrondverhalen over de nieuwsfeiten en dergelijke.

De Volkskrant wil graag iedereen bedienen van nieuws, ook de online doelgroep. Daarom hebben ze gekozen om ook een interactieve Editie aan te bieden. Via deze interactieve app krijgen mensen al het nieuws dat ze gewend zijn van de krant, met als toevoeging dat ze ook bewegend beeld en geanimeerde grafieken kunnen zien. Op die manier wordt het nieuws nog duidelijker en wordt er meer diepgang verschaft.

Volkskrant opzeggen

Ben jij iemand die het nieuws veelal via het internet volgt, dan kan het zijn dat je je abonnement op de krant liever opzegt. Met de gratis opzegservice van 123Opzeggen.nl gaat dat gelukkig heel gemakkelijk. Je hoeft enkel een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om een opzegbrief te genereren die aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet. Jij kunt de brief nu geheel kosteloos downloaden, printen en versturen die naar het adres die wij voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet hebben. Deze service is bij 123Opzeggen.nl helemaal gratis.

Verzendservice

Wij kunnen ons voorstellen dat het fijner kan zijn dat wij de hele opzegging voor je regelen. Ook dat kan bij ons. We vragen hiervoor een kleine vergoeding, maar het scheelt jou een hoop gedoe. Je hoeft alleen een paar gegevens in te vullen en wij regelen de rest, zoals jij het wenst. Jij kunt lekker achterover leunen en wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Wel zo rustig!