Wil je niet langer een abonnement op Vtwonen? Je kunt je abonnement op het tijdschrift van vtwonen opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Vtwonen opzeggen

Vtwonen is een programma dat wekelijks op tv is. In dit programma wordt een huis omgetoverd tot een fijne, nieuwe plek voor de bewoners. Verschillende stylisten gaan aan de slag en proberen er weer iets moois van te maken. Bijna altijd zijn de bewoners na de verbouwing laaiend enthousiast. Tijdens het kijken kun je natuurlijk ook inspiratie opdoen voor je eigen woning. Naast het tv-programma heeft Vtwonen ook een tijdschrift.

Over Vtwonen

Vtwonen magazine komt 14 keer per jaar uit en in dat tijdschrift kun je alles lezen op het gebied van wooninspiratie en woongeluk. Je blijft op de hoogte van de laatste woontrends en lifestyletrends. Daarbij ontvang je ook nog handige tips en trucks om je huis op te fleuren of te stylen. Ook als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt is Vtwonen heel erg leuk. Je krijgt hele leuke doe-het-zelf-ideeën, waardoor jij zelf je huis kunt opvrolijken. Naast alles over je eigen huis, krijg je ook een kijkje in het huis van anderen. Zo zie je de meest uiteenlopende woonstijlen en persoonlijke verhalen. Wie weet doe jij op deze manier nog wel ideeën op voor je eigen inrichting.

Voordelen abonnement Vtwonen

Als jij ook graag iedere maand al die inspiratie wil zien en lezen, dan kun je kiezen voor een abonnement op Vtwonen magazine. Niet alleen het lezen van het blad kan leuk zijn. Je profiteert ook nog van hele leuke extra’s. Zo kun je meedoen met leuke winacties, specials kopen met korting en kun je ieder jaar een cadeautje halen op de VT wonen&design beurs. Vtwonen zet trouwe abonnees daarbij ook graag in het zonnetje met een leuk presentje. Alleen maar meer reden om een Vtwonen abonnement te hebben. Als jij op dit moment al een abonnement op Vtwonen, kun je daarbij ook nog een extra abonnement kiezen uit 50 verschillende tijdschriften. Dat abonnement krijg je dan met 50 procent korting. Onder deze tijdschriften vallen onder andere Stijlvol Wonen en Ariadne at Home. Nog meer woon- en leesplezier met die aanbieding.

Klachten over Vtwonen

Toch gaat niet altijd alles goed bij Vtwonen. Enkele klachten over Vtwonen zijn dat mensen de meubels of artikelen die in het tijdschrift aangeboden worden willen kopen, maar dat deze vaak uitverkocht zijn. Af en toe wordt onterecht geld afgeschreven en is de klant lang bezig via mail en telefoon om dit te regelen. Bestellingen worden af en toe ook niet bezorgd binnen de beloofde termijn. De klantenservice wordt over het algemeen bestempeld als ‘slecht’. Uiteraard staan sommige van dit soort dingen los van het daadwerkelijke tijdschrift van Vtwonen. Mocht dit voor jou wel een van de redenen zijn om het blad op te zeggen, dan kan dit heel eenvoudig via 123opzeggen.

Vtwonen opzeggen

Bij 123opzeggen weten ze dat het niet altijd even makkelijk is en daarom is de opzegservice in het leven geroepen. Bij 123opzeggen kun je opzegbrieven vinden voor (bijna) alle bedrijven. Deze brieven sluiten perfect aan op het bedrijf en kun je zelf aanvullen met je eigen gegevens. Die gegevens kun je invullen in de invulvelden naast de brief. Die gegevens worden vervolgens in de opzegbrief geladen, waarna je die na ondertekening klaar is voor verzending. Je kunt ervoor kiezen om de brief zelf te verzenden naar Vtwonen of dit door ons te laten doen. Als je het graag zelf wilt doen, kun je op de downloadknop onder de brief klikken. Je hebt dan alleen nog een envelop en postzegel nodig om de brief verzendklaar te maken. Je moet de brief daarna zelf naar de brievenbus brengen.

Als je geen zin hebt om naar de brievenbus te lopen, kunnen wij de verzending ook van je overnemen. Dit doen wij tegen een kleine vergoeding, maar jij hoeft niet zelf de deur uit om Vtwonen op te zeggen. Dit doe je nu vanachter de computer. Om gebruik te maken van deze verzendservice, kies je voor de verzendoptie en na de betaling regelen wij de rest. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Vtwonen op de mat valt. Het is daarna aan Vtwonen zelf om de opzegging te verwerken. Zodra ze dit gedaan hebben ontvang jij een bevestiging per mail of per post zodat je weet waar je aan toe bent. Zo eenvoudig kan opzeggen zijn!