WENDY opzeggen

4.5 / 5 (14 beoordelingen)

Als je tijdschrift Wendy niet langer wilt ontvangen, kun je het abonnement opzeggen. Dankzij de opzegbrief van 123opzeggen is Wendy opzeggen wel heel eenvoudig geworden. Je hoeft alleen je gegevens in de velden hieronder in te vullen, waarna 123opzeggen ervoor zorgt dat de opzegbrief bij Wendy terechtkomt zodat zij de opzegging kunnen verwerken. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWENDY
t.a.v. Abonnementenland
Adres bedrijf
1967 DB Heemskerk

, 06-07-2020

Betreft: WENDY opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Abonneenummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

14 Beoordelingen WENDY

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen interesse meer

Leuk magazine, met veel plezier gelezen. Maar koop hem liever willekeurig in de winkel indien de artikelen me aanspreken.

Vriendin heeft ook abonnement...doen nu samen

NVT van toe

Gewoon even niet

Ander tijdschrift

Geen interesse

Slechte leverancier

Financieel

Ik vind de verhouding kosten en inhoud te duur

Lees niet meer

Moet bezuinigen

Wendy opzeggen doe je snel met 123opzeggen

Het blad Wendy van Wendy van Dijk is erop gericht om anders te zijn dan andere glossy’s. Ze wil geen negativiteit of nare zaken in haar blad. Het blad zou juist moeten bijdragen aan het blijer worden van de Nederlandse bevolking. Het is daarom ook niet gek dat de ondertitel van het blad ‘Een zoektocht naar geluk’. Dat is namelijk ook precies wat Wendy wil uitdragen met haar blad. 

Geschiedenis Wendy

De eerste editie van Wendy verscheen in 2015. Aanvankelijk werd het blad niet zo goed ontvangen door collega’s, maar de oplage was wel goed. Men was vooral bang dat er geen plek was in Nederland voor nog een ‘ego-blad’. Gelukkig sloeg Wendy wel aan en kon Wendy van Dijk doorgaan met het creëren van haar glossy met de missie om Nederland gelukkiger te maken. Het blad verschijnt acht keer per jaar. In 2019 is dat in januari, maart, april, mij, juli, augustus, oktober en november. 

Inhoud Wendy

In het blad vind je allerlei interviews, beeldreportages, tips, trucs en adviezen. Alles is in het blad ademt hoop, inspiratie, liefde, kracht en ontspanning, zodat het lezen van Wendy elke keer weer een feestje is. Naast het blad, is ook Wendy Online in het leven geroepen. Op dit online platform worden iedere dag nieuws, tips en adviezen gepubliceerd. Op die manier probeert Wendy mensen ook op dagelijkse basis te helpen aan een actuele dosis positivisme en inspiratie. 

Wendy opzeggen

Als jij op dit moment een abonnement hebt op Wendy, maar je merkt dat je Wendy Online leuk genoeg vindt en je de print versie niet meer wil lezen, dan kun je Wendy opzeggen. 123opzeggen biedt opzegbrieven voor bijna alle tijdschriften. Of je Linda, Chantal of Wendy wil opzeggen, bij 123opzeggen kan het allemaal. Om Wendy op te zeggen kun je gebruikmaken van de bovenstaande opzegbrief. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je die kosteloos kunt downloaden. Je kunt de verzending vervolgens zelf doen. Je hebt alleen nog een envelop en postzegel nodig. 

Verzendservice

Als je geen tijd of zin hebt om de verzending zelf te regelen, kun je er ook voor kiezen om de brief door 123opzeggen te laten verzenden. In dat geval kun je kiezen voor de verzendoptie onder de invulvelden. Wij zullen er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Wendy terechtkomt, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen. Het is aan Wendy zelf om er zorg voor te dragen dat de opzegging ook daadwerkelijk doorgevoerd wordt. Zodra dit gebeurd is, krijg jij een bevestiging per mail of per brief, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!