Wil je niet langer gebruikmaken van je abonnement op Ziggo Sport? Je kunt Ziggo Sport opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. 

Ziggo Sport opzeggen

Als je geen genoegen neemt met een samenvatting, maar live wilt genieten van sport, kun je een extra zenderpakket aanschaffen. Voor de echte sportliefhebbers zijn er FOX Sports en Ziggo Sport. Op deze kanalen vind je liveverslagen en uitgebreide reportages van Formule 1, voetbal, golf en basketbal. Voor klanten van Ziggo zit het basiskanaal van Ziggo Sport standaard bij hun televisiepakket. Daar hoef je dus niet extra voor te betalen. Voor klanten van andere telecombedrijven ligt dit anders.

Abonnementen Ziggo Sport

Ziggo-klanten kijken gratis naar Ziggo Sport op kanaal 14. Hier zie je topsport uit binnen- en buitenland, zoals F1, de Premier League, maar ook tennis en handbal. Wil je graag meer sport? Dan kun je kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Je krijgt dan toegang tot zes kanalen vol sport, met kanalen waarop je 24 uur per dag voetbal, autosport of golf kunt zien. Na bestellen van dit pakket kun je binnen een uur genieten van Ziggo Sport Totaal.

Dankzij dit pakket krijg je toegang tot:

  • Premier League, La Liga en Serie A
  • Champions League en KNVB Bekerduels
  • Formule 1 kwalificaties, races en trainingen
  • Tennis, NBA, Rugby, Golf, Hockey en Handbal
  • Ziggo Sport Totaal GO

Ziggo Sport Select
De eerste zender van het Ziggo Sport Totaal-pakket is te bereiken op kanaal 401 en staat volledig in het teken van live sportwedstrijden. Alle grote livewedstrijden zijn er te zien. De focus ligt op livevoetbal, maar je ziet er ook het beste van golf, tennis, Formule 1, basketbal en atletiek.

Ziggo Sport Voetbal
Op kanaal 402 vind je 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit het beste Europese voetbal. Je ziet er niet alleen livewedstrijden, maar ook hoogtepunten en verslagen van de beste competities. De Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A, de Spaanse La Liga, de Portugese Liga, de Belgische Jupiler Pro League én grote internationale competities als de UEFA Champions League, de kwalificatie voor het EK en WK.

Ziggo Sport Racing
Kanaal 404 staat volledig in het teken van racen. Dit raceseizoen wordt er meer dan 600 uur live aandacht besteed aan diverse takken van de autosport. Je vindt er natuurlijk alle races uit de Formule 1, Formule 2 en Formule 3, maar ook uit de Porsche Super Cup, de DTM, de NASCAR Sprint Cup Series, de IndyCar-series en het World Rallycross Championship (WRX), allemaal voorzien van live Nederlands commentaar.

Ziggo Sport Golf
Op de hoogte blijven van de grootste golftoernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour? Dan is Ziggo Sport Golf helemaal voor jou. Deze themazender is te vinden op kanaal 403 en biedt 24/7 golf. Dagelijks wordt verslag gedaan van golf op het allerhoogste niveau. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship en de toernooien uit de LPGA zijn er live te volgen met hoogstaand commentaar.

Ziggo Sport Docu
Ben je benieuwd hoe Ronald Koeman Barcelona de Europa Cup 1 bezorgde? En wie de persoon is op wie de Rocky-films zijn gebaseerd? Bezoek dan kanaal 405. Voor de echte liefhebber van documentaires is een speciale zender in het leven geroepen. Ziggo Sport Docu (voorheen Ziggo Sport Extra 1) heeft een ruim aanbod aan unieke documentaires, van voetbal tot hockey, boksen, basketbal, tennis, zwemmen en paardensport.

Ziggo Sport Extra
Is Ziggo Sport Select overvol vanwege belangrijke voetbalwedstrijden? Dan kijk je in de weekenden en tijdens Champions League-wedstrijden ook een verscheidenheid aan andere sportwedstrijden op Ziggo Sport Extra.

Ziggo Sport GO

Met de Ziggo Sport GO heb je het aanbod van Ziggo Sport overal toegankelijk. Bij sommige aanbieders krijg je de app gratis. Je kunt dan wedstrijden terugkijken via je tablet, smartphone en pc. Ook als je buiten Nederland verblijft, heb je toegang tot de app, zodat je nooit je favoriete sportwedstrijden hoeft te missen. Bovendien krijg je toegang tot features op een second screen. Je volgt dan tijdens de wedstrijd allerlei live feeds, zodat je ook weet wat er achter de schermen speelt en wat de experts te zeggen hebben.

Coronacrisis

Ziggo Sport is hard getroffen door de coronacrisis. Bijna alle sporten in de wereld lagen in 2020 stil als gevolg van COVID-19. Mensen zeggen hun abonnement massaal op, omdat het abonnement hen niet langer kon bieden waar ze naar op zoek waren. Ziggo snapte de teleurstelling bij de klanten en bood aan dat ze per direct konden opzeggen. Normaalgesproken hebben klanten altijd een maand opzegtermijn, maar in de coronacrisis ging dit niet op.

Ziggo Sport opzeggen

Wil jij je Ziggo Sport abonnement opzeggen? Dan doe je dit eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Deze worden er automatisch in geladen, waarna je ‘m gratis kunt downloaden. Je kunt ervoor kiezen om zelf de opzegbrief naar Ziggo te versturen of dit aan 123opzeggen over te laten. Als je kiest voor de laatste optie, zullen wij ervoor zorgen dat jouw opzegbrief zo snel mogelijk bij Ziggo terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.