NCRV gids opzeggen

5 / 5 (16 beoordelingen)

Wil je het abonnement van NCRV gids opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar NCRV gids als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


NCRV gids
Postbus 25000
1202 HB Hilversum

, 24-06-2019

Betreft: NCRV gids opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

16 Beoordelingen NCRV gids

Schrijf een beoordeling over NCRV gids

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

te duur; nu met pensioen
graag automatisch incasso stoppen

moeder overleden

Geen belangstelling meer

Kijken er nooit meer in

geen belangstelling meer voor

De NCRV gids opzeggen wordt je makkelijk gemaakt door 123Opzeggen.nl

De omroepgids van de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging is van oorsprong ontwikkelt voor mensen die protestants-christelijk zijn. Dit was vooral zichtbaar bij de oprichting in 1924. De gids heette toen nog Christelijk Tijdschrift voor Radio. Hierin stond de programmering voor de radio en ook hoe je zelf een ontvangtoestel kon bouwen. Tegenwoordig staat de gids vooral in het teken van de programma van de televisie. Je kunt er elke week zien wat er in die week te zien zal zijn.

Het is dan ook niet zo gek dat de oplage van het blad steeds verder terugloopt. Steeds meer mensen zoeken informatie op internet op en dat is niet gunstig voor een blad als deze. Waar in 1970 nog bijna een half miljoen mensen elke week de NCRV gids op hun mat hoorden vallen, is dat in 2017 nog maar iets meer dan 144.000. De verwachting is dat dit aantal allee nog maar verder terug zal lopen, omdat mensen de televisiegids tegenwoordig online en op hun televisie zelf kunnen zien. Zelfs op de site van de NCRV-gids kun je de programmering terugvinden.

NCRV Gids opzeggen

De gids moet het tegenwoordig hebben van de achtergrondverhalen die in het blad vinden. Het kan leuk zijn om informatie en interviews te lezen over de mensen die achter jouw favoriete programma zitten. Als dat het geval is, dan is de gids wellicht nog interessant voor jou. Daarbij biedt de NCRV Gids tegenwoordig ook een extra service, namelijk ‘Mijn NCRV Gids’. Hier kunnen leden nóg meer uit hun gids halen. Een eigen televisieplan maken is hier bijvoorbeeld een van de mogelijkheden. Zo weet je precies wanneer je voor de buis moet zitten. Is dit niet iets wat interessant is voor jou, wil je liever wat geld besparen of overstappen naar de omroepgids van de KRO of VARA , dan is de NCRV gids opzeggen misschien wel wat je wil doen. Gelukkig kan dat heel eenvoudig. Bij 123Opzeggen bieden we de handige opzeg- en verzendservice, zodat jij gemakkelijk van je NCRV gids abonnement af komt.

De opzegservice is bij 123Opzeggen.nl volledig gratis. Je kunt eenvoudig een opzegbrief maken die aan alle wettelijke eisen voldoet. Je hoeft enkel je eigen gegevens in te vullen. Die worden dan automatisch in die opzegbrief verwerkt. Zodra alle gegevens in de brief staan, kun je de opzegbrief downloaden, printen en versturen. Het adres waar de brief heen moet, hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk.

123Opzeggen verzendservice

Wij snappen ook dat ook dat soms teveel werk is en daarom bieden wij net dat extra stukje service, zodat je NCRV gids opzeggen nóg makkelijker wordt. Je kunt namelijk gebruikmaken van de 123Opzeggen verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dat de brief bij het juiste NCRV gids adres terecht komt. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en weet je dat je brief verstuurt wordt naar het juiste adres. Wel zo makkelijk natuurlijk. Zodra de opzegging verwerkt is, krijg je van de NCRV een bevestiging per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en of de opzegging ook echt verwerkt is door de omroep. Wil je nog meer abonnementen opzeggen? Kijk dan bij onze andere opzegbrieven of gebruik de algemene opzegbrief als het desbetreffende bedrijf er niet tussen staat.