Omroep MAX opzeggen

5 / 5 (13 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Omroep MAX opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Omroep MAX als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Omroep MAX
t.a.v. Ledenservice omroep MAX
Postbus 220
1200 AE Hilversum

, 24-06-2019

Betreft: Omroep MAX opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

13 Beoordelingen Omroep MAX

Schrijf een beoordeling over Omroep MAX

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

te duur doe maar een aanbieding

Heel Goed, ik vind het jammer dat ik het omroepblad op moet zeggen, maar ik kan het geld dan beter aan andere dingen uitgeven Met vriendelijke groet,

ik heb 2018 mijn lidmaatschap al opgezegt en krijg nog steeds rekeningen schijnbaar heeft max zn administratie niet op orde ik zal dus niet meer betalen

Alles is duurder geworden en ik moet nu gaan bezuinigen als gepensioneerde. Helaas

Geen interesse meer

Omroep Max opzeggen was nog nooit zo makkelijk

Omroep Max is opgericht door Jan Slagter in het najaar van 2002. In 2005 startte de omroep met de eerste programma’s op zowel radio en televisie. Dit was toen best bijzonder, omdat de bestaande omroepen van mening waren dat vijftigplussers minder actief en minder productief zijn en televisie daardoor oninteressant was. Toch wist het eerste televisieprogramma van Van nul naar Max 465.000 kijkers te trekken en trok Super Senioren zelfs 617.000 kijkers. Door dit succes ontwikkelde de omroep het succesvolle programma MAX en Catherine en dit was geruime tijd heel erg succes. Inmiddels is dit programma vervangen door Tijd voor Max.

Omroep Max gratis opzeggen

Er waren even spannende tijden voor de omroep, omdat ze voor 1 april 2009 minimaal 150.000 leden moest hebben om bestaansrecht te houden. Mensen wilden de omroep absoluut niet missen en gelukkig kon Jan Slagter op 1 april inderdaad bekend maken dat ze het getal gehaald en zelfs overschreden hebben. Met een ledenbestand van ruim 240.000 leden was omroep Max een hele populaire omroep en had het zijn plekje op de Nederlandse televisie meer dan verdiend. Tegenwoordig staat omroep Max zelfs boven de VPRO qua ledenbestand.

Op de site van omroep Max is niet makkelijk te vinden hoe je het lidmaatschap opzegt en dat is ook best logisch. Max wil de leden graag bij zich houden om bestaansrecht te houden. Toch kan het zijn dat je om wat voor reden ook je abonnement wilt opzeggen. Gelukkig heeft 123Opzeggen de opzegservice. Om van deze service gebruik te maken hoef je enkel wat gegevens in te vullen, zodat de brief rechtsgeldig is. Vervolgens is het een kwestie van de brief downloaden, printen en versturen naar het adres dat ook bovenaan de brief staat.

Verzendservice 123Opzeggen

Het kan natuurlijk zijn dat je de opzegging liever aan ons overlaat. Dit vinden wij geen enkel probleem en tegen een kleine vergoeding nemen wij de opzegging graag van je over. Je vult ook hier weer de benodigde gegevens in en wij regelen de rest. Je kunt kiezen hoe wij de brief verzenden. Dit kan per normale post, maar ook via de aangetekende post. Als je de laatste kiest, weet je zeker dat de brief op de juiste plek aankomt en heb je hier ook bewijs van. Binnen 48 uur krijg je een Track&Trace code toegestuurd, waarmee je de brief kunt volgen. Zodra Omroep Max de brief binnen heeft, moeten ze de brief in behandeling nemen. Jij kunt nu lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van de omroep.