Wil je niet langer gebruikmaken van de Ouders van Nu voordeelpas? Je kunt de voordeelpas opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Je profiteert bovendien van onze 100% opzeggarantie!

Ouders van Nu Voordeelpas opzeggen

Als nieuwe toekomstige ouders staan je veel uitgaven te wachten. Wel allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar het kan je spaarrekening flink doen krimpen. Waarom teveel betalen? Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je bij diverse webwinkels leuke kortingen, waardoor die babykamer opeens tien procent minder kost en je meer kleertjes kunt kopen voor minder geld. Ideaal toch? Zeker! Natuurlijk komt er een moment dat je de voordeelpas niet meer nodig hebt. Misschien zijn je kinderen groot of wil je het jaarbedrag ergens anders aan besteden? Wat je reden ook is: via 123opzeggen is de voordeelpas opzeggen zo gepiept!

Ouders van Nu tijdschrift

De voordeelpas wordt uitgegeven door het grote merk Ouders van Nu. Het multimedia merk bedient maandelijks ruim 4 miljoen (aanstaande) ouders en is hierin ook de grootste. Niet gek dat zoveel bedrijven maar al te graag samenwerken met het merk om ouders allerlei leuke extra's en kortingen te bieden.

In het magazine van Ouders van Nu dat maandelijks bij veel ouders op de mat valt, lees je alles over zwanger worden en zijn en het ouderschap. 16 keer per jaar halen ouders handenvol tips en tricks uit het magazine en aanstaande ouders kunnen bovendien de zwanger- en babybox aanvragen. Hierin zitten allerlei leuke goodies voor (aanstaande) ouders.

Voorbeelden van korting met de Ouders van Nu Voordeelpas

Natuurlijk houdt het bij Ouders van Nu niet op bij een platform, forum, tijdschrift en een goodiebox. De voordeelpas is hierop een leuke aanvulling. Als abonnee ontvang je daarmee bijvoorbeeld korting bij:

  • Hema
  • Wehkamp
  • C&A
  • vanHaren
  • en nog veel meer!

Vaak gaat het hierbij wel om geselecteerde producten. Je kunt dus niet alles bestellen bij Wehkamp, maar bijvoorbeeld alleen babykleren. Kijk hier goed naar wanneer je bedenkt of de Ouders van Nu voordeelpas, past bij jouw wensen en of het dus uit kan om hier jaarlijks voor te betalen. Inmiddels doen ruim 40 winkels mee aan de voordeelpas en kun je er gemiddeld 15 procent korting mee krijgen. Naast spullen, kun je ook leuke dagjes uit plannen. Er is dus genoeg te doen met de voordeelpas!

Opzegtermijn

De Ouders van Nu voordeelpas opzeggen kan elk jaar. Wel is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de geldende opzegtermijn. Je abonnement opzeggen moet namelijk wel gebeuren één maand voordat het abonnementsjaar afloopt. Zeg je je abonnement niet op tijd op, dan wordt je voordeelpas verlengt met een jaar en wordt je abonnement pas bij de eerstvolgende vervaldatum opgezegd en ontvang je dus nog een automatische incasso. Wil je je abonnement opzeggen, dan is het belangrijk dat je dit goed in de gaten houdt.

Voordeelpas opzeggen met 123opzeggen

Wanneer je je abonnement stop wil zetten, kun je natuurlijk contact opnemen met DPG Media zelf, maar telefonisch kun je dan in een lange wachtrij terechtkomen. Dat is niet altijd wenselijk en daarom kun je ook gebruikmaken van de online verzenddienst van 123opzeggen. De opzegbrief staat al bijna volledig klaar en jij hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen. het gaat dan om de volgende gegevens:

  • voornaam
  • achternaam
  • adres
  • postcode
  • huisnummer

Deze gegevens zijn nodig om je opzegging te verwerken en je abonnement stop te zetten. Zorg er dus voor dat je de juiste adresgegevens invult. Dit moeten de adresgegevens zijn waarmee je het abonnement hebt afgesloten.

Opzegbrief zelf of laten versturen
Je kunt bij 123opzeggen kiezen voor twee vormen van verzending. Je kunt de opzegbrief zelf versturen door de opzegbrief gratis te downloaden door op de knop onderaan de brief te klikken. Je kunt de opzegbrief dan zelf naar DPG Media sturen, zodat zij jouw abonnement en de automatische incasso stopzetten. We raden aan om dit wel te doen met een aangetekende brief, zodat je zeker weet dat je opzegbrief goed aankomt.

Wil je hier zelf geen gedoe van hebben, dan kun je voor een kleine vergoeding ook kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat zij jouw abonnement opzeggen en jij met ingang van de vervaldatum geen nieuwe voordeelpas meer ontvangt. Geen gedoe, daar staan we bij 123opzeggen voor!