Wil jij de Partij voor de Dieren niet langer steunen? Je kunt je lidmaatschap opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief versturen, zodat zij jouw lidmaatschap kunnen opzeggen. 

Partij voor de Dieren opzeggen

De Partij voor de Dieren is opgericht toen kabinet Balkenende I besloot om enkele diervriendelijke maatregelen terug te draaien. Dit was een enorme domper voor dierenbeschermers, omdat hier jarenlang voor gestreden was. Ze vonden het tijd om actie te ondernemen en richten hun eigen partij op voor dierenwelzijn en dierenrechten. Hier was veel te weinig aandacht voor, volgens de partij. Om dit te veranderen moest PvdD zetels bemachtigen in de Tweede Kamer.

Inmiddels is de partij, naar eigen zeggen, uitgegroeid naar een van de belangrijkste dierenrechtenbewegingen van Nederland. De partij is vertegenwoordigd in het Europees Parlement, Tweede Kamer, Eerste Kamer, tien provincies en acht waterschappen. Daarbij heeft de partij een jongerenbeweging genaamd PINK!. Ook die beweging zet zich in voor het dierenwelzijn in Nederland. Om ook meer onderzoek te doen naar alternatieven voor bijvoorbeeld dierproeven heeft de PvdD een wetenschappelijk bureau, genaamd Nicolaas G. Pierson Foundation.

Andere standpunten PvdD

Het is daarnaast wel een misvatting dat de PvdD zich alleen inzet voor het dierenwelzijn. Ook andere belangrijke thema’s komen aan bod binnen de partij. Zo zet de partij zich ook in voor milieu, economie, cultuur, gezondheid en welzijn, verkeer en onderwijs. Mensen die het eens zijn met de standpunten van de partij, kunnen ervoor kiezen om een lidmaatschap af te sluiten bij de partij. Door elk jaar contributie te betalen, steun je de partij en de dingen waar voor zij staat.

Toch kan het zo zijn dat je het niet langer eens bent met de koers die de partij voert. Misschien vindt je het dierenwelzijn minder belangrijk en het milieu juist belangrijker. In dat geval is een overstap naar Groenlinks misschien wel wat voor jou. Misschien wil je liever kiezen voor de PvdA of voor CDA, maar de reden maakt niet uit. Je kunt PvdD eenvoudig opzeggen bij 123opzeggen.

Opzeggen Partij voor de Dieren

Je kunt bij 123opzeggen op verschillende manieren opzeggen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de opzegging zelf te regelen. Om dit te doen kun je kosteloos gebruik maken van de opzegbrief zoals hij hierboven staat. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en op de downloadknop te drukken. Je kunt de brief dan kosteloos printen en versturen naar de Partij voor de Dieren. Het adres staat al op de brief, zodat je die niet meer zelf hoeft op te zoeken.

Als je thuis geen printer of postzegels hebt, kunnen we ons bij 123opzeggen voorstellen dat je liever gebruikmaakt van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de brief bij Partij voor de Dieren op de mat valt. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken en het opzeggen geschiedt volledig online. Zodra de partij de brief verwerkt heeft, zul je een bevestigingsbrief of e-mail krijgen. Zo weet jij dus altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.