PvdA - Partij van de Arbeid opzeggen

5 / 5 (11 beoordelingen)

Wil jij niet langer lid zijn van de PvdA? Je kunt je lidmaatschap eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. PvdA zal je lidmaatschap snel stoppen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresPvdA - Partij van de Arbeid
t.a.v. Ledenadministratie
Adres bedrijf
2500 GE 's-Gravenhage

, 11-07-2020

Betreft: PvdA - Partij van de Arbeid opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

11 Beoordelingen PvdA - Partij van de Arbeid

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Beste Partij die er is, maar even niet meer ervoor betalen. Blijf jullie altijd trouw wat stemgedrag betreft!!!!

Opzegging is wegens overlijden van mw

Ik zie de inzet. ik waardeer het gedachtegoed. ik heb geen specifieke reden voor opzegging anders dan financieel.

Geen interesse meer in de politiek

Ik sta niet meer achter de partij

niet meer geinteresseerd in lidmaatschap partij

Ben voor brede linkse volkspartij. Dus fusie met in ieder geval Groen Links in dit teveel versplinterde politieke landschap. Voor aparte PvdA zie ik geen toekomst meer.

Ik hoop dat het deze keer wel goed gaat, en dat ik mijn mail morgenvroeg niet bij de ongewenste mail tegen kom

Partij van de Arbeid opzeggen met 123opzeggen

De Partij van de Arbeid, beter bekend als de PvdA, is een Nederlandse landelijke politieke partij met een sociaaldemocratisch gedachtegoed. De partij werd opgericht door een fusie tussen drie partijen, namelijk: de Sociaaldemocratische Arbeiderspartij (SDAP), de Vrijzinnig Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU). Sinds de oprichting is de partij telkens vertegenwoordigd geweest in de Eerste en Tweede Kamer en heeft ze deelgenomen aan 13 kabinetten, waarbij de partij vier keer een minister-president mocht leveren. In de hoogtijdagen van de PvdA had de partij 53 zetels in de Tweede Kamer. In 2017 daalde dit aantal van 38 tot slechts 9 zetels. Ook het ledenaantal bleef maar dalen van de partij. De hoop is dat fractievoorzitter Lodewijk Asscher hier verandering in brengt.

Beginselen van de Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid werkt volgens een aantal beginselen. Deze beginselen zijn opgezet in 2005 en zijn staat voor de nieuwe denkwijze van de partij. De beginselen zijn:

  • Het recht op een fatsoenlijk bestaan. Hiermee wordt bedoeld dat iedereen kansen moet krijgen en dat de kracht van macht en inkomen verspreid moet worden. Ook moet men investeren in kennis.
  • Solidariteit en saamhorigheid. Hiermee bedoelt de partij dat de midden- en lage klasse beschermd moet worden en dat ook migranten beter en sneller en plek moeten kunnen vinden in de maatschappij.
  • Nabij bestuur. PvdA vindt dat het bestuur zoveel mogelijk lokaal moet plaatsvinden. Dit standpunt geldt ook voor de EU en haar lidstaten. Ook daar moet minder bureaucratie plaatsvinden.
  • Selectieve duurzame groei. Groei is belangrijk voor de partij, maar dit moet niet betekenen dat het ten koste gaat van alles. Zo moet er oog blijven voor natuur, milieu en dierenwelzijn, zodat de toekomstige generaties ook kunnen genieten van de groei.
  • Een veelzijdige democratische rechtstaat. De PvdA wil dat dat de politiek mensen aanspoort om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen toekomst, maar ook voor die van de maatschappij.
  • Vrijheid als recht. PvdA wil dat het marktmechanisme wordt ingeperkt, zodat mensen niet gedomineerd worden door de commercie en dat onmisbare voorzieningen voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Gemeenschap als keuze. Hiermee bedoelt de partij dat er altijd ruimte moet zijn voor verschillende levensbeschouwingen, levensstijlen en culturen. Deze zaken moeten echter niet indruisen tegen de geldende grondrechten in Nederland.

De hoop is dat het ledenaantal weer zal stijgen, maar toch blijven er opzeggingen binnenkomen. Als jij ook af wilt van je PvdA lidmaatschap, kan dit gelukkig eenvoudig via 123opzeggen. Wij bieden unieke opzegbrieven voor alle politieke partijen, maar ook voor abonnementen op sportscholen en contracten bij verzekeraars. Wat je ook wilt opzeggen: het kan bij 123opzeggen.

PvdA opzeggen

Als je gratis gebruik wilt maken van 123opzeggen, kun je de opzegbrief hierboven gebruiken. Je kunt je gegevens in de velden invullen, waarna je de brief kosteloos kunt downloaden en verzenden. Het adres van de PvdA hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken. Je hebt voor de verzending alleen een postzegel en een printer nodig.

Bij 123opzeggen snappen we dat een printer en postzegels niet voor iedereen tot de standaard uitrusting behoren. Om die reden bieden we naast de gratis opzegservice ook onze verzendservice aan. Je kunt tegen een kleine vergoeding volledig online opzeggen. Je hoeft zelf de deur niet meer uit, dat doen wij voor je! Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij de PvdA op de mat valt, zodat jouw PvdA lidmaatschap stopt. Zodra de opzegging verwerkt is, zul je een bevestiging per mail of per post ontvangen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.