Wil je je lidmaatschap op SP opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

SP opzeggen

De Socialistische Partij werd in 1972 opgericht en is sindsdien een uitgesproken linkse politieke partij. Met hun kritiek op het kapitalisme onderscheiden ze zich van de andere linkse partijen. De fractievoorzitter van de SP is Lilian Marijnissen en heeft dankzij de stemmen van het Nederlandse volk negen zetels. Je kunt lid worden van de partij voor minimaal 5 euro per kwartaal waarna je elke maand het tijdschrift van de SP ontvangt.

Politieke voorkeur veranderd

Waarom zou je je lidmaatschap bij SP opzeggen? Dit kan bijvoorbeeld doordat je na het horen van de overtuigingen van de socialistische partij van politieke voorkeur bent veranderd. Misschien wil je overstappen naar GroenLinks, VVD, PvdA of FvD. De politieke partij staat bekend om het regelmatig veranderen van hun slogans. Dit wankelende beleid kan leiden dat je je meer verbonden voelt met een andere partij en dus je huidige SP-overeenkomst wilt beëindigen. Een andere reden kan zijn dat je merkt dat je te veel abonnementen of goede doelen steunt en af wil van al deze contracten. Via 123opzeggen kun je lidmaatschap snel en gemakkelijk, in dit geval, bij SP opzeggen.

Wat is de SP opzegtermijn?

Wil je je lidmaatschap bij de SP opzeggen, dan kan deze opzegging met een aangetekende brief per email of via post. Je kan je lidmaatschap op elk moment bij de SP opzeggen. Houdt er rekening mee dat je één maand opzegtermijn hebt. Dit betekent dat de mogelijke datum van je SP abonnement opzeggen, de eerste van de opeenvolgende maand is. Tijdens het opzeggen heb je je lidnummer nodig, deze kan je vinden op je ledenpas. Weet je je lidnummer niet meer of ben je je ledenpas kwijt? Geen zorgen, de SP kan dit vaak zelf achterhalen naar aanleiding van je persoonsgegevens zoals je voornaam, achternaam, adres en emailadres.

De opzegbrief per e-mail of post versturen

Wil je een verzoek doen en lidmaatschap bij de SP opzeggen, dan stopt ook je automatische incasso. Wanneer je je automatische incasso wilt opzeggen, maar het contract wel wilt behouden, neem je zelf contact op met het landelijk partijbureau van de SP. Bij het wijzigen van je e-mail of adres door verhuizing of wanneer je van rekeningnummer wil veranderen neem je contact op met de SP zelf. In geval van overlijden kunnen de nabestaanden het abonnement de opzegging regelen via zowel e-mail als post, dit kunnen wij ook voor je doen. De onderstaande gegevens verwerken wij automatisch voor jou in de opzegbrief.

De opzegbrief bevat een aantal gegevens over de politieke partij. Zo staat de postcode, huisnummer en plaats van de SP ledenadministratie vermeld. Dit is het adres waar wij jouw opzegbrief naar verzenden. Je voornaam, achternaam, adres, handtekening en datum van verzending worden ook vermeld. Zo heeft de SP alle gegevens die ze nodig hebben om jouw opzegging te voltooien.

Meerdere diensten tegelijk opzeggen met een opzegbrief

Bij 123opzeggen kunnen we meerdere abonnementen tegelijk voor je opzeggen dankzij onze opzegservice. Je kiest het bedrijf waarvoor jij een opzegging wil doen en wij verwerken en versturen de opzegging per e-mail of per post naar het bedrijf. Je betaalt een eenmalige afschrijving door middel van een incassomachtiging en daarna wordt er geregeld dat jouw opzegging terecht komt bij het bedrijf. In dit geval kunnen wij binnen enkele muisklikken je lidmaatschap bij SP opzeggen door middel van jouw persoonlijke aangetekende brief. Van een politieke partij, een goed doel of een streaming dienst: wij zien jouw opzegging graag tegemoet!