Wil je het lidmaatschap van SP opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar SP als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Schrijf een beoordeling over SP

Beoordeel je ervaring

28 Beoordelingen

Wil graag lid van een andere politieke partij worden

Financiële situatie veranderd

Steunen van de waanbeleid, avondklok, corona paspoort, en de noodwet was de druppel. Ik kan een politieke partij die achter dwang en drang staat niet meer ondersteunen. Mijn stem hebben ze kwijt. Jammer voor Nederland in zo'n critical moment. Iets meer ruggengraat kon te kansen vergroten bij de komende verkiezingen

Dit is mijn partij niet meer, ik ondersteun geen politieke beweging die achter dwang en drang staat, eveneens het ontnemen van vrijheid en meewerkt aan verdeling ik in de maatschappij en discriminatie.

Andere partij

Te snel en ondoordacht lid geworden.

Een partij met zeer goede standpunten alleen helaas niet wat betreft de corona maatregelen en vaccinatie dwang.
Ik wil met zo'n club niet geassocieerd worden.

Het stemmen van de Sp in de beide kamers over de invoering van de noodwet /avondklok. Ik hecht heel erg aan het streven naar een samenleving met een sociaal gezicht zoals de SP doet. Maar ik hecht nog meer aan het vasthouden aan de Grondwet en dat mis ik.

De sp is helaas niet meer actief/kiesbaar in mijn woon omgeving

Niet eens met de partij

Ik kan me als verpleegkundige niet vinden betreft het commentaar op het huidige Corona beleid .
Daarnaast wens ik nu geen aftreden van het huidige kabinet tijdens deze crisis met het Britse variant dat boven ons hoofd hangt. We hebben nu leiding , saamhorigheid, vertrouwen en veiligheid nodig. Geen tweedeling met onrust wat voor vele onveilig voelt.
Ik kan momenteel niet bedenken welke mensen het beter zouden doen. In deze crisis wens ik niet in politieke kleur denken maar in : laten we elkaar helpen , wie er ook aan het stuur staat!

Ik wil hier de reden opgeven maar heb niet genoeg ruimte en betalen voor opzeggen ook schandalig

Sluit niet meer aan bij mijn toekomst visie

Wil geen lid meer zijn vanwege de kosten die ik beheersbaar moet houden'.
Ik opdracht van de bewindvoerder.

Het huidige politieke systeem is achterhaald en werkt niet

0,0 signaal tegen spoedwet, 0,0 signaal t.a.v. de coronavaccinaties, 0,0 signaal t.a.v. de coronamaatregelen, 0,0 signaal t.a.v. de door coronamaatregelen opgesloten mensen in zorginstellingen. kortom: Te zachte opstelling t.a.v. ALLES

werkloos geworden

Wil geen lid meer zijn

Verandering van inzicht

Andere keuze