Basic-Fit opzeggen

5 / 5 (40 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van Basic-Fit opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Basic-Fit als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Basic-Fit
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 3124
2130 KC Hoofddorp

, 20-07-2019

Betreft: Basic-Fit opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Pasnummer:
Basic-fit-vestiging:
Geboortedatum:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

40 Beoordelingen Basic-Fit

Schrijf een beoordeling over Basic-Fit

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

geen tijd meer om te sporten

Ik ben hoogzwanger van een tweeling

Thuis sporten

Geen tijd voor

Geen tijd meer.

Basic-Fit opzeggen was nog nooit zo makkelijk

Basic-fit is de grootste sportscholenketen in Nederland. Met 154 vestigingen in Nederland en zelfs 565 sportscholen wereldwijd, is Basic-Fit ook op internationaal gebied een keten waar rekening mee gehouden moet worden. Het bedrijf ontstond toen oprichters René Moos en Eric Wilborts de door hun opgerichte sportscholen fuseerden. Dit waren onder andere FitnessFirst en Achmea Health City.

Basic-Fit hoopt mensen met een abonnement wat fitter en gezonder te maken en te laten blijven. Om dat te bereiken, hebben ze de sportscholen zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Een van de dingen die het voor mensen makkelijker moet zijn om te sporten bij de sportschool is de aanwezige uitleg. Op elk apparaat zit een QR-code die je met je telefoon kunt scannen. Je krijgt dan een filmpje te zien met uitleg over het desbetreffende apparaat.

Sommige mensen vinden het ook heel lastig om de motivatie te vinden om elke keer naar de sportschool te gaan en deze motivatie vooral ook vol te houden. Bij Basic-Fit kun je jezelf een flinke steun in de rug geven door een personal trainer in te huren. Hij zal je begeleiden in het proces om jou naar je doel te brengen. Of dit afvallen, sterker worden of fitter worden, maakt hierbij niet uit.

Een abonnement voor iedereen

Elk type sporter moet zich bij Basic-Fit welkom voelen, is de visie van de sportscholenketen. Daarom hebben ze ook verschillende soorten abonnementen. Voor mensen die graag zo goedkoop mogelijk sporten, is er het Smart abonnement. Je kunt ervoor kiezen om dat bedrag in een keer te betalen, zodat je er de rest van het jaar niks van voelt. Dit abonnement is na een jaar opzegbaar. Er zijn ook mensen die de vrijheid willen hebben om elke maand op te zeggen. Ze willen liever geen jaarabonnement en tegen een paar euro meer, biedt Basic-Fit die optie.

Om mensen nog meer tegemoet te komen is er ook een duo abonnement. Dit abonnement heet Basic-Fit Premium. Met dat abonnement kun je altijd iemand meenemenn. Diegene registreer je als vriend en zo kun je altijd samen sporten. Hierdoor kun je het abonnement delen en kun je zelf ook goedkoper sporten. Je betaalt dus minder én je hebt altijd iemand die met je mee kan gaan sporten. Hiervan wordt het vele malen leuker om naar de sportschool te gaan.

Naast de standaard abonnementen kun je je abonnement ook nog aanvullen met andere extra’s. Tegen een extra bedrag kun je gebruik maken van Yanga sportwater, groepslessen en de Basic-Fit app. In deze app vind je alle informatie over de sportscholen en allemaal extra informatie. Denk hierbij aan extra oefeningen, voedingstips, een online coach en begeleiding bij het afvallen. Op deze manier hoopt Basic-Fit jou optimaal te begeleiden om je doelen te bereiken.

Basic-Fit opzeggen met 123Opzeggen.nl

Wil je ondanks al het bovenstaande toch graag je Basic-Fit abonnement opzeggen? Wij van 123Opzeggen.nl weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om van een abonnement af te komen. Daarom hebben wij nu een handige service die jou helpt om snel en gemakkelijk het abonnement op te zeggen. Wij hebben nagenoeg alle sportscholen in ons systeem, waaronder Basic-Fit. Je kunt hierdoor heel gemakkelijk een opzegbrief genereren. Geheel kosteloos! Je vult enkel een paar gegevens in en je opzegbrief is klaar om verstuurt te worden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het downloaden, printen en versturen van de brief. Vervolgens zal Basic-Fit een bevestiging sturen zodra de opzegging geaccepteerd en verwerkt is.

Verzendservice

Wil je liever helemaal geen rompslomp van het opzeggen van je Basic-Fit abonnement? Dat kunnen we ons goed voorstellen en daarom bieden wij je ook onze verzendservice. Met deze handige service nemen wij tegen een kleine vergoeding de volledige opzegging van je over. Na het invullen van je gegevens en de betaling hoef jij nergens meer naar om te kijken. Je kunt lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van de sportschool.