Basic-Fit opzeggen

5 / 5 (4 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van Basic-Fit opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Basic-Fit als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Je kunt bij 123opzeggen kiezen voor verschillende verzendopties. Versturen via de gewone post of als je 100% zekerheid wilt dat jouw opzegbrief aankomt bij de ontvanger dan kun je ervoor kiezen om de opzegging aangetekend te versturen. Binnen 24 uur ontvang je een track & trace code, hierdoor heb je een rechtsgeldig verzend- en ontvangstbewijs.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Basic-Fit
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 3124
2130 KC Hoofddorp

Woonplaats, 22-10-2018

Betreft: Basic-Fit opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats
Pasnummer: Pasnummer
Basic-fit-vestiging: Basic-fit-vestiging
Geboortedatum: Geboortedatum

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

4 Beoordelingen Basic-Fit

Schrijf een beoordeling over Basic-Fit

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik ga nooit

Basic-Fit opzeggen.

Basic-Fit is met meer dan 140 sportscholen de grootste sportschoolketen van Nederland. Naast de sportscholen in Nederland zijn er maar liefst 419 in het buitenland te vinden. Zo heb je overal een Basic-Fit club in de buurt. Of je nu thuis bent of op vakantie.

Sport je bij Basic-Fit, dan garandeert deze sportschool moderne apparatuur, gratis gebruik van kluisjes en douches, professionele begeleiding en ondersteuning, deskundige sportinstructeurs en fysiotherapeuten en ruime openingstijden. Sommige vestigingen zijn zelfs 24 uur per dag open!

Abonnementen van Basic-Fit

Volgens Basic-Fit is het de goedkoopste sportschoolketen van Nederland. Je kiest het abonnement dat bij je past. Het goedkoopste abonnement heb je al voor maar 19,99 euro per maand. Naast een maandelijkse betaling heb je ook een soortgelijk abonnement waarvoor je in een keer voor een heel jaar betaald. Ben je niet zeker of een sportschool iets voor je is, dan kun je ook voor een abonnement kiezen die maandelijks opzegbaar is.

Met een abonnement van Basic-Fit kun je gratis sporten in iedere Basic-Fit vestiging in Europa. Daarnaast heb je gratis virtuele groepslessen, een gratis app met trainingsprogramma’s. Bovendien ontvang je een Basic-Fit pas die je toegang geeft tot de sportschool en je kunt delen met iedereen die op hetzelfde adres woont.

Extra’s waaruit je kunt kiezen

Naast de vaste abonnementen kun je kiezen uit verschillende extra’s die je bij je abonnement kunt toevoegen. Zo kun je kiezen uit live groepslessen op het gebied van Les Mills, Zumba, XCo, Brn met gediplomeerde instructeurs. Verder heb je standaard gratis toegang tot de Basic-Fit App, maar kun je ook kiezen voor de Pro App die werkt als een personal trainer. Deze app geeft je nóg meer inspiratie en voorziet je van extra oefeningen en voedingsprogramma’s. Ook kun je ervoor kiezen om een uitleg te krijgen van een personal trainer van Basic-Fit over het gebruik van de fitnessapparaten en verschillende zones met de Kickstartsessie. Ten slotte kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het zogenaamde YANGA Sports Water van Basic-Fit. Dit is een suikervrije sportdrank met essentiële vitamines om een goede basis te leggen voor de perfecte workout.

Beëindigen van je abonnement bij de Basic-Fit

Wil je je abonnement bij Basic-Fit opzeggen, dan is de opzegtermijn afhankelijk van welk abonnement je hebt. Bij het Easy of Smart abonnement heb je een minimale opzegtermijn van twaalf betaalde maanden. Heb je een Flex abonnement, dan is de opzegtermijn dertig dagen.

Opzeggen bij Basic-Fit kan op verschillende manieren. Zo kun je naar een vestiging toe gaan om op te zeggen via het digitale scherm, kun je opzeggen via de website van Basic-Fit. Daarnaast kun je ook opzeggen per e-mail of per post.

Je abonnement bij Basic-Fit opzeggen.

Zeg je het abonnement bij Basic-Fit liever op via 123Opzeggen, dan kan dit ook. Opzeggen kan dan eenvoudig door een gratis opzegbrief te maken of de opzegging te laten versturen via de opzegservice. Maak je gebruik van de gratis opzegbrief, vul dan de gevraagde gegevens op deze pagina in. De opzegbrief wordt automatisch aangevuld. Download de brief, druk deze af en verstuur de opzegbrief per post.

Kies voor de verzendservice, dé eenvoudigste manier van opzeggen

Wil je gebruik maken van de verzendservice van 123Opzeggen, dan kies je voor de gemakkelijkste manier van opzeggen. Hiervoor hoef je enkel de gevraagde gegevens in te vullen en betaal je slechts 2,95 euro. Daarna doen wij de rest. We maken de opzegbrief voor je in orde en versturen deze zo snel mogelijk nadat je ons hiervoor opdracht hebt gegeven. Is het abonnement bij Basic-Fit opgezegd, dan ontvang je een bevestiging per e-mail van Basic-Fit.