Wil je het lidmaatschap van Anytime Fitness opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Anytime Fitness als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Anytime Fitness opzeggen

Anytime Fitness is een fitnessketen die wereldwijd heel veel vestigingen heeft en in Nederland worden het er ook steeds meer. Met 100 vestigingen in Nederland (en 4000 wereldwijd) staat de keten als derde genoemd, na Basic-Fit en Fit For Free. Het principe van deze sportketen is dat je er altijd terecht kan en met altijd bedoelen ze ook écht altijd. Deze sportscholen sluiten nooit en je kunt er 24 uur per dag sporten. Als je heel laat vrij bent van je werk, maakt dat bij deze sportschool niet uit. Je kunt altijd nog even rennen op de loopband of je spieren aan het werk zetten met de verschillende apparaten.

Abonnement Anytime Fitness

Je kunt bij Anytime Fitness geen standaard abonnement afsluiten. Elke vestiging kent zijn eigen prijzen en je kunt dus niet vooraf beslissen welk abonnement kiezen. Op die manier moet je wel langs komen om te vragen naar de mogelijkheden. Daarbij bieden ze een gratis proefperiode van 7 dagen aan en kun je kijken of jij je prettig voelt in de sportschool. Wel zo fijn voordat je een abonnement afsluit.

Naast de standaard fitnessfaciliteiten biedt Anytime Fitness ook een breed scala aan extra’s. Als lid van deze club kun je namelijk gebruik maken van personal training, zodat je altijd de juiste dingen doet om je doelen te bereiken. Ook kun je lekker genieten van de zonnebank en deelnemen aan de groepslessen en small group trainingen. Voor ouderen en zwangere vrouwen heeft de sportschool aparte programma’s, die speciaal op maat gemaakt zijn. Zo is Anytime Fitness voor iedereen toegankelijk.

Anytime Fitness opzeggen

Mocht je toch liever je Anytime Fitness abonnement opzeggen, dan kan het zijn dat je tegen een muur loopt. Sportscholen willen hun leden graag bij zich houden en dat merk je als je wilt opzeggen. Gelukkig gaat het opzeggen via 123Opzeggen.nl wel heel makkelijk en kosteloos. Bij ons genereer je gratis een unieke opzegbrief, waarin alle informatie staat die het bedrijf nodig heeft om je opzegging in behandeling te nemen. Je vult enkel een paar gegevens in, die nodig zijn. Vervolgens is het enkel een kwestie van downloaden, printen en versturen. Anytime Fitness zal de brief daarna in behandeling nemen, om vervolgens een bevestiging per mail of per post te sturen. Zo weet je zeker dat alles op een goede manier opgezegd is.

Verzendservice

Mocht je de opzegging liever niet zelf doen, dan nemen we dit ook graag van je over. Voor een kleine vergoeding zullen wij ervoor zorgen dat de opzegbrief op de juiste mat valt. Jij hoeft alleen de gegevens die wij nodig hebben in te vullen en de rest regelen wij voor je. Binnen twee werkdagen versturen wij de brief naar het juiste adres en dan is het enkel een kwestie van wachten op de bevestiging van Anytime Fitness.