Wil je niet langer sporten bij Sportcity? Als je wilt overstappen, kun je Sportcity opzeggen. Met een opzegbrief van 123opzeggen doe je dat gelukkig snel en makkelijk. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

SportCity opzeggen

SportCity is een sportschoolketen waar je zeven dagen in de week kunt ontspannen, inspannen en werken aan je sportdoelstellingen. Een relaxte omgeving waar enthousiaste medewerkers altijd klaar staan om je te helpen. Fitnessclubs van SportCity vind je verspreid over Noord- en Zuid-Holland, en ook in Brabant en Limburg. Uniek zijn de extra faciliteiten die je er vindt, zoals de zonnebank, sauna en zelfs een kinderopvang.

Een SportCity-abonnement

SportCity wil graag alle faciliteiten onder een dak bieden, zodat jij op een leuke en fijne manier vet kan verliezen en sterker kan worden. Bij de sportschool staat het vinden van juiste combinatie tussen inspanning en ontspanning voorop, zodat jij kunt genieten van een sportieve levensstijl zonder dat dit extra stress met zich meebrengt. Als je een abonnement hebt bij SportCity kun je genieten van onbeperkte fitnessmogelijkheden en daarbij mag je gebruikmaken van alle andere faciliteiten in de sportschool. Voor de groepslessen in de sportscholen hoef je niets extra’s te betalen. Als je klaar bent met je work-out, biedt SportCity ook de mogelijkheid om te genieten van welnessfaciliteiten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna of relaxen in het Turks stoombad. Als je daarna ook nog even een tintje op je lijf wilt, kun je plaatsnemen onder de zonnebank. Dit is ook allemaal gewoon inbegrepen bij een SportCity-abonnement.

KidsCity

Gebruik je je kinderen vaak als excuus om niet te sporten? Als je partner niet thuis is, kun jij bij SportCity wel gewoon sporten. Elke sportschool heeft namelijk een eigen KidsCity kinderopvang. Hier hoef je niks extra’s voor te betalen. Je kinderen worden opgevangen door professionele en enthousiaste begeleiders, terwijl jij lekker kunt gaan sporten. Het is voor jullie allebei een leuk uitstapje, want je kind kan lekker spelen met leeftijdsgenootjes en meedoen aan leuke knutsel- en puzzelactiviteiten.

Abonnementen bij SportCity

Er is bij deze sportschoolketen altijd een abonnement dat bij je past. Zo kun je kiezen voor een City Lifestyle abonnement waarbij je een abonnement voor 2 jaar aangaat. Zo weet je dat zeker dat je twee jaar lang kunt genieten van heerlijke sport- en welnessfaciliteiten en dus een gezonde levensstijl kunt opbouwen. Als je liever niet zo lang vast wilt zitten aan een abonnement, kun je ook kiezen voor het City Fit abonnement. Hierbij ga je een abonnement voor een jaar aan, waarna je maandelijks kunt opzeggen. Samen met SportCity kun jij in dat jaar je doelen bereiken.

Als je liever nergens aan vast zit, kun je kiezen voor het City Flex abonnement. Je kunt elke maand opzeggen. Je betaalt voor dit abonnement wel een hogere prijs, maar de vrijheid die dit biedt, is voor sommige mensen wel heel prettig. Ben je nog student? Kies dan voor het City Student. Tegen een gereduceerd tarief kun je dan onbeperkt sporten bij SportCity. Hiervoor is wel een kopie van je studentenkaart voor nodig. Als je je kind graag wilt laten meesporten, dan kan dat met City Jeugd. Tegen een gereduceerd tarief kunnen kinderen van 12 t/m 15 jaar onder begeleiding van een ouder sporten bij SportCity.

SportCity opzeggen

Als je zelf niet zo vaak meer naar de sportschool gaat of wilt overstappen naar een keten als Basic-Fit of Fit For Free, kan het slim zijn om je abonnement op te zeggen. Houd hierbij wel rekening met de looptijd van je abonnement. Een tweejarig abonnement kun je tussentijds niet zomaar opzeggen. Als je toch opzegt, gaat deze opzegging in als het abonnement afloopt. Bij 123opzeggen weten we dat opzeggen niet altijd even makkelijk gaat en daarom willen we je graag helpen met onze gratis opzegservice. Je kunt de opzegbrief hierboven aanvullen door je eigen gegevens in te vullen. Als de brief klaar is, kun je deze kosteloos downloaden. Je hoeft daarna de brief alleen nog maar op de bus te doen.

123opzeggen verzendservice

Wij weten ook dat niet iedereen standaard postzegels in huis heeft. Daarom bieden we ook onze verzendservice aan. Wij zorgen er in dat geval voor dat de brief op de juiste plek terechtkomt. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor, maar het scheelt jou een hoop kopzorgen. Zodra de opzegbrief verwerkt is, krijg jij per post of per mail een bevestiging. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wel zo prettig.