Wil jij niet langer gebruikmaken van de services van Belcentrale? Kies voor een opzegbrief van 123opzeggen en Belcentrale opzeggen kost opeens geen moeite meer. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over Belcentrale

Beoordeel je ervaring

49 Beoordelingen

wij vinden de maand lasten veel ste hoog daar wij het maar van een AOW moeten hebben zijn we naar een goedkopere provider overgestapt.

we zijn overgestapt naar een goedkopere provider

Tevreden over de laatste 5jaar

door aanleg glasvezel overbodig en gestopt met bedrijf vanwege
leeftijd

overstap naar glasvezel

Sinds 9 november glasvezel

veel te hoge rekeningen

Veel te duur en niet klantvriendelijk genoeg!

misleidend bedrijf

we hebben glasvezel en daarom zeggen we op

Teveel storingen en problemen gehad met belcentrale.

Ik heb begin april om een wachtwoord gevraagd en later ben ik nog door een medewerker gebeld met de afspraak dat ik op korte termijn een gewijzigd wachtwoord zou ontvangen. De afspraak is niet door jullie nagekomen. Met mijn iphone kon ik geen mailberichten ontvangen
omdat ik een foutief wachtwoord had.

stoppen met bedrijf

Veel te duur, bij een andere provider veel goedkoper uit. Misleidende informatie gekregen door medewerker die langs kwam en ons automatisch een jaar langer vast liet zitten aan het contract, terwijl we dit al lang hadden willen stopzetten, Niet netjes!!!

We willen van ons contract af en dat lukt niet. We zijn telefonisch benaderd jaren geleden en zijn misleid.
We zijn al in de 70 en het bedrijf is slapend. Dus geen inkomsten meer.

wij voelen ons belazerd, zou goed koper worden, maar het werd vele malen duurder.

Slecht service

We hebben een glasvezel aansluiting en bellen alles met mobiel.

lekker makkelijk en snel

BALEN VAN DE BELCENTRALE

Belcentrale opzeggen

Belcentrale is een zakelijke provider voor allerlei diensten die het runnen van je eigen bedrijf makkelijker moeten maken. Of dit nu telefonie, internet, digitale televisie of een kassasysteem is. Bij Belcentrale kun je alle diensten eenvoudig afsluiten voor een voordelige prijs. Toch is niet iedereen positief over Belcentrale en zijn er een hoop klachten te vinden over de manier van nieuwe klanten werven.

Diensten Belcentrale

Voordat we verder ingaan op de Belcentrale ervaringen, willen we het eerst even hebben over de diensten die Belcentrale aanbiedt. Zoals hierboven ook al kon lezen, is Belcentrale een zakelijke provider. Het bedrijf biedt diensten aan die speciaal toegespitst zijn op het kantoor. Zo kun je gebruikmaken van clouddiensten, kassasystemen, skype for business, vast bellen en alarmsystemen. Toch kun je ook kiezen voor digitale, televisie, (mobiele) telefonie en internet, net als bij andere providers zoals Ziggo en KPN. Naast deze diensten, biedt Belcentrale ook cursussen voor ondernemers die zelf hun telefoonsystemen willen beheren. Voor al deze diensten kun je een offerte op maat krijgen.

Belcentrale klachten

Het klinkt allemaal aanlokkelijk, maar toch is niet iedereen tevreden over Belcentrale. Onder andere televisieprogramma’s Radar en Opgelicht?! hebben aandacht besteed aan de werkwijze van Belcentrale. Zij spraken verschillende mensen over de werkwijze van het bedrijf en kwamen tot de conclusie dat Belcentrale een hele agressieve manier van klantenwerving hanteert. Ze bellen klanten van KPN om te zeggen dat hun vaste lijn opgeheven wordt, tenzij zij overstappen. KPN heeft al meerdere juridische procedures gestart tegen het bedrijf, maar aan de hoeveelheid klachten op Klacht.nl en Klachtenkompas werpt dit nog geen vruchten af. Belcentrale zegt zelf dat deze verhalen eigenlijk niet moeten kunnen, omdat zij alleen zakelijke klanten aannemen en geen particulieren. Radar vroeg vervolgens aan een advocaat of deze manier van zakendoen wel klopt en of de overeenkomsten geldig zijn. Zijn antwoord hierop is kort: nee. Als je op een agressieve manier en onder valse voorwendselen een contract tekent, is deze niet geldig.

Belcentrale opzeggen

Wil jij je contract op Belcentrale graag opzeggen, maar weet je niet goed hoe? Je kunt een opzegbrief van 123opzeggen gebruiken om de opzegging eenvoudig te laten verlopen. Vul je gegevens in de velden naast de brief in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je zelf kunt printen en versturen. Dit doe je eenvoudig door te klikken op de downloadknop. Je hebt nu alleen nog een postzegel en envelop nodig. Na de wandeling naar de brievenbus is het daarna enkel wachten op terugkoppeling van de Belcentrale zelf.

Bij 123opzeggen snappen wij echter ook dat je niet altijd zin hebt om dat de verzending zelf te regelen. Om die reden bieden wij ook een verzendservice aan. Je maakt de brief op dezelfde wijze aan, maar kiest vervolgens voor de verzendoptie naast de brief. Wij vragen voor deze optie een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor hoef jij de deur niet uit om Belcentrale op te zeggen. Dat scheelt jou een hoop tijd en daar doen we het voor. Na ontvangst is het aan Belcentrale zelf om de opzegging te verwerken en jou een bevestiging te sturen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent als je opzegt met 123opzeggen.