Wil je niet langer gebruikmaken van je mobiele abonnement bij Ben, maar overstappen naar een andere telecomaanbieder? Je kunt je abonnement bij Ben opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Ben Telecom opzeggen was nog nooit zo makkelijk

Telecomaanbieders zijn eenvoudig op te zeggen via de opzegservice van 123Opzeggen.nl. Wil jij je abonnement bij Ben niet verlengen, dan zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste plek komt, zodat jij kunt overstappen. Ben is een Nederlandse mobiele telecomaanbieder die zijn oorsprong vindt in 1999. De naam Ben was tijdelijk van de markt gehaald doordat T-Mobile het merk overnam, maar in 2008 besloot T-Mobile om de merknaam toch weer op de markt te zetten.

Bij Ben is het vooral belangrijk dat je vrij en flexibel bent. Zo kun je bij de provider een keer per maand MB’s bijkopen als blijkt dat je abonnement niet genoeg meer heeft tot het einde van de maand. Mocht je ook die opgebruikt hebben, dan gaat de zogeheten MB Pauze in. Je kunt vanaf dan niet meer via je databundel op het internet. Dit voorkomt dat je buiten je bundel gaat en daarvoor torenhoge kosten betaalt. De flexibiliteit van Ben kenmerkt zich vooral doordat het moment iedere maand opzegbaar is. Als je niet tevreden bent, kun je dus altijd weg!

Abonnementen die flexibel zijn

Als je een abonnement bij Ben wil afsluiten, kan dit in vele soorten en maten. Hierdoor zit er altijd een abonnement bij dat bij jou past. Heb je veel MB’s nodig, of gebruik je ze nauwelijks en bel je juist meer? Alles kan! Ook krijgen studenten extra korting op hun abonnementen, zodat de maandelijkse lasten niet nóg hoger worden dan ze al zijn. Zij hoeven bijvoorbeeld niet te betalen voor de aansluiting en genieten van gratis 4G.

Ben biedt ook extra services, zoals de blog op hun website. Ze willen via die blog hun klanten informeren over de wetenswaardigheden op het gebied van mobiele telefonie. Zo leren ze je hoe jij je telefoon zo veilig mogelijk maakt en gaan ze de werking van mobiele Apps bij langs. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en weet je precies hoe alles werkt.

Als je student bent, krijg je bij Ben ook extra’s. Zo betaal je geen aansluitkosten als je een student bent en schrijven ze je telefoonabonnement pas af als de studiefinanciering gestort is. Zo zit je altijd fijn met het moment van innen. Tevens krijg je ook nog gratis 4G! Zo ben je dus verzekerd van snel internet, waar je ook bent.

Telefoonabonnementen

Naast de vertrouwde Sim-Only abonnementen van Ben, bieden ze tegenwoordig ook abonnementen met een telefoon erbij. Ze bieden niet de nieuwste telefoons aan, zodat zij ze voor een kleiner prijsje kunnen aanbieden. Zo heb je al een iPhone vanaf 20,50 euro per maand. Eerder bood de provider prepaid simkaarten aan, maar sinds een tijdje is dit gewijzigd naar Sim-Only abonnementen en abonnementen met een mobiele telefoon. Je kunt nu bijvoorbeeld ook kiezen voor een refurbished iPhone, wat inhoudt dat de iPhone is samengesteld uit onderdelen van andere iPhones. Op die manier recycle je oude telefoons en dat is beter voor het milieu. Goedwerkende onderdelen worden nu niet meer zomaar weggegooid.

Reclamecampagnes

Ben richt zich niet alleen op de verkoop van Sim-Only abonnementen. Tevens wil Ben bewuster maken van het gebruik van mobiele telefoons. Zo hebben ze de reclamecampagne flappdrol, waarbij ze mensen duidelijk willen maken dat fietsen en appen niet samengaan en dat daar onnodig veel ongelukken door gebeuren. Ze willen mensen aansporen om ‘Hé flappdrol’ te roepen als ze iemand zien appen op de fiets. Op die manier hoopt Ben mensen bewuster te maken van het mobielgebruik in het verkeer.

Naast Flappdrol had Ben ook de bioscoop campagne ‘Ben even uit’. Door een reclame in alle bioscopen, wilde Ben mensen bewegen om hun telefoon tijdens de film uit of op stil te zetten. Zo hoopte de provider dat iedereen kon genieten van een film, zonder gestoord te worden door andermans telefoon.

Genereer een gratis opzegbrief

Als je je abonnement op wil zeggen kan dat goed via de opzegservice van 123Opzeggen.nl. We bieden hiervoor twee opties. Allereerst kun je gemakkelijk een opzegbrief maken. Wij hebben brieven voor bijna alle mobiele telecomaanbieders, waaronder Ben! Je hoeft enkel een paar gegevens in te vullen, zodat de brief aan alle wettelijke eisen voldoet. Vervolgens kun je de brief downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Ben zal je een bevestiging sturen, zodra de opzegging verwerkt is.

Verzendservice van 123Opzeggen.nl

Als je liever hebt dat wij de opzegging voor je regelen, kan dit ook. Na het maken van je brief, nemen wij het tegen een kleine vergoeding van je over. Je kunt bij ons zelfs kiezen hoe wij de brief voor je verzenden. Je kunt kiezen uit het verzenden via de normale post, spoedpost of een aangetekende brief. Ben zal jou een bevestiging sturen zodra de opzegging rond is.