Caiway Internet opzeggen

4 / 5 (1 beoordeling)

Wil je het contract van Caiway opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Caiway als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresCaiway
Adres bedrijf
2670 AA Naaldwijk

, 08-04-2020

Betreft: Caiway Internet opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Klantnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Beoordeling Caiway

Schrijf een beoordeling over Caiway

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Caiway internet, telefonie en kabeltelevisie

Caiway is een Nederlandse aanbieder die veel van onze huishoudens voorziet van kabeltelevisie, internet en telefonie. Zo was Caiway in de beginjaren vooral actief in het westen van het land, tegenwoordig biedt deze maatschappij zijn diensten aan in het hele land. In 1995 was Caiway een van de eerste aanbieders van internet via de kabel. Pas 10 jaar later in 2005 introduceerde Caiway ook de digitale tv in Nederland. In de afgelopen jaren zijn er veel mensen geweest die hun Caiway abonnement wilden beëindigen. Dit heeft vooral te maken met de concurrentie in de internet en telefonie branche. Door met hun tijd mee te gaan en een aantal aanpassingen door te voeren is deze aanbieder er toch in geslaagd om een goede positie op de markt te kunnen behouden. Wil je jouw Caiway opzeggen of ben je toe aan een ander internetpakket van deze provider? In dit artikel vertellen we jou er alles over.

Klantenservice van Caiway

Als je abonnee bent van Caiway , dan heb je de mogelijkheid om een groot aantal zaken online te kunnen regelen. Zo kun je in je eigen online omgeving op de website van Caiway een handig zenderpakket toevoegen, of een overzicht van alle beschikbare zenders inzien. Ook lees je alles over de frequenties die Caiway hanteert, en heb je inzage in allerlei handige handleiding voor onder andere de televisie. Ook is Caiway vooruitstrevend in het aanbieden van een probleemoplosser voor haar klanten. Heb je last van strepen in beeld? Of heb je helemaal geen signaal met jouw televisieontvanger? In de beheeromgeving van Caiway kun je dit als abonnee makkelijk zelf regelen. Wil je toch jouw abonnement op Caiway stopzetten? Dan heb je als vanzelfsprekend geen toegang meer tot deze online diensten.

Caiway internet abonnement opzeggen

Tegenwoordig zijn er heel veel aanbieders van internet, dus is de kans groot dat je over wil stappen op een ander pakket, of zelf een internet abonnement van Caiway wil stoppen. Toch zijn er heel veel hulpmiddelen die Caiway biedt als er onverhoopt problemen zijn met jouw internetaansluiting. Zo krijg je hulp bij het installeren van de wifi router van Caiway of het alles-in-1 HD-pakket van deze aanbieder. Wil je weten hoe je veilig op het internet kan surfen als je lid bent van Caiway? In jouw eigen online account van Caiway lees je precies wat je wel, of wat je beter niet kunt doen als je gebruik maakt van het internet. Ook probleemoplossingen zoals een langzaam internet van Caiway of problemen met de wifi worden in jouw beheeromgeving uiteengelegd. Wil je toch liever afzien van Caiway en jouw internet van Caiway stopzetten? Ook daar ben je natuurlijk vrij in.

Telefoon abonnement van Caiway wijzigen

Telefonie is misschien wel de belangrijkste dienst die deze provider aanbiedt. Heb je een telefoon abonnement en wil je deze wijzigen? Of wil je jouw Caiway telefonie opzeggen? Mensen wisselen van providers om verschillende redenen. Een van de belangrijkste oorzaken van het wijzigen van een abonnement of zelfs het opzeggen van Caiway, is dat het aangeboden pakket te duur is. Het kan natuurlijk zijn dat er wat veranderd in jouw thuissituatie, zodat een uitgebreid telefonie pakket van Caiway niet meer rendabel is. Deze provider biedt dan online de mogelijkheid om jouw pakket te wijzigen in een voordeliger abonnement voor telefonie van Caiway. Op deze manier weet je zeker dat je een pakket kiest dat bij jou past, en betaal je nooit teveel. Ook kun je met een abonnement op Caiway rekenen op hulp bij het instellen van de voicemail, en lees je wat je moet doen als je last hebt van een slechte kwaliteit geluid tijdens het bellen. Ook de tarieven voor het bellen met Caiway kun je inzien in jouw eigen beheeromgeving op de website van deze provider.

Online speedtest van Caiway

Weet je niet goed welke internetsnelheid bij jouw thuis haalbaar is, of wil je overstappen op een ander pakket van Caiway met sneller internet? Voordat je besluit om Caiway te beëindigen, kun je altijd een speedtest doen om te kijken of Caiway jou wel een abonnement kan aanbieden wat bij jouw past. Als je abonnee bent van deze provider, is het mogelijk om zelf een online speedtest uit te voeren. Op deze manier kun je precies zien hoe snel het internet is op jouw computer of andere apparaten, en weet je exact welk pakket er wel of juist niet bij je past. Ben je geen abonnee of wil je Caiway opzeggen maar toch een speedtest laten uitvoeren? Tegenwoordig bieden steeds meer providers deze dienst aan.