Wil je het contract van Caiway opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Caiway als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Caiway opzeggen

Caiway is een populaire aanbieder van internet, telefonie en televisie in de regio’s Westland, Twente en Schiedam. Het is niet voor niets dat Caiway van origine CAI Westland heette wat stond voor Centrale Antenne-Installatie Westland. Uiteindelijk splitste dit bedrijf in CAIW en Caiway en die laatste is vanaf dat moment verantwoordelijk voor het leveren van telecomdiensten. Heb jij op dit moment een abonnement bij Caiway, maar wil je graag overstappen naar bijvoorbeeld Ziggo of KPN? Met een opzegbrief van 123opzeggen heb je je oude abonnement zo opgezegd, zonder lange wachttijden aan de telefoon.

Diensten Caiway

Bij Caiway kun je net als bij veel andere providers gebruikmaken van een totaalpakket naar keuze. Je hebt dan de keuze uit Caiway Voordelig, Caiway Slim en Caiway Snel. Welke bij jou past is helemaal afhankelijk van je eigen internet en televisiegebruik. Zo kun je als eenpersoons huishouden goed uit de voeten met een internetsnelheid van 75 mb/s en een interactieve tv-ontvanger. Heb je een meerpersoonshuishouden, dan kun je in sommige gevallen beter kiezen voor een internetsnelheid van 250 mb/s en wanneer je echt heel erg snel internet wil en veel downloadt, dan kun je kiezen voor een internet snelheid van 600 mb/s. Bij de laatste twee opties ontvang je bovendien twee interactieve televisieontvangers, waardoor je op meerdere plekken in het huis kunt genieten van 70 televisiezenders. Dankzij de glasvezelverbinding kun je deze programma’s live pauzeren, opnemen en terugkijken. Je kunt ook online televisie kijken via de app, zodat je nooit je favoriete programma’s hoeft te missen.

Extra’s bij abonnement Caiway

Naast het standaard abonnement, kun je er ook voor kiezen om je abonnement uit te breiden met een abonnement op de vaste telefoon. Je betaalt een vast bedrag voor de aansluiting en voor het gebruik. Als je je geen zorgen wilt maken over de extra kosten van de vaste aansluiting, dan kun je er ook voor kiezen om een abonnement te kiezen waarbij je voor een vast bedrag onbeperkt kunt bellen binnen Nederland.

Een ander extra pakket wat je kunt kiezen bij je Caiway Alles-in-1 abonnement is Fox Sports. Je kunt dan kijken naar alle eredivisie wedstrijden van je favoriete clubs voor een vast bedrag per maand.

Caiway Mobiel

Wil je graag korting op je Alles-in-1 pakket van Caiway, dan kun je ervoor kiezen om ook een mobiel abonnement bij Caiway af te sluiten. Dankzij dit abonnement ontvang je standaard 5 euro korting op je abonnement per maand. Je kunt bij de Caiway kiezen voor de volgende mobiele abonnementen, namelijk:

  • Caiway Budget (1 GB internet, 200 minuten/sms)
  • Caiway Standaard (5 GB internet, 400 minuten/sms)
  • Caiway Extra (15 GB internet, onbeperkt bellen en 100 sms)

Welk abonnement je kiest, is volledig afhankelijk van je eigen wensen en hoeveel internet je nodig hebt per maand. Met een abonnement bij Caiway weet je in ieder geval altijd dat je toegang hebt tot het beste 4G netwerk van Nederland, namelijk die van T-Mobile. Bovendien krijg je nog 2,50 euro korting extra als je kiest voor een Sim-Only abonnement in combinatie met een ander abonnement bij Caiway.

Caiway opzeggen

Ben je ondanks alles toch niet helemaal tevreden over Caiway of ga je verhuizen naar een plek waar Caiway geen snel internet kan leveren? Je kunt je abonnement bij Caiway opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de opzegbrief te verwerken, zodat hij aansluit op jouw persoonlijke situatie. Zodra je dit gedaan hebt, kun je de opzegbrief gratis downloaden en versturen naar Caiway. Je kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen door 123opzeggen. Wij zorgen er voor een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief bij Caiway terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen en jij zorgeloos kunt overstappen.