Wil je het contract van Delta opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Delta als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Schrijf een beoordeling over Delta

Beoordeel je ervaring

40 Beoordelingen

Goed koop aanbieding gekregen

Verhuizing naar buitenland

Verhuizing

opzeggen

Veel versproken,weinig gedaan.slechte internet verbinding.paar maal gebeld ,niks gebeurd.hebben delta opgezegd

Overstappen

Geen glasvezel door te weinig deelname!

opname verzorgingshuis

Het huizenblok waar ik huurde de duinen in haamstede was wel eens geen internet

Slecht contact mee te krijgen. Alles via internet en vervolgens gebeurd er niets.

Na verhuizing nu al vier maal via klantenservice gevraagd om aanpassing en hulp monteur. Er zijn ondertussen ruim drie weken voorbij gegaan en ik heb niets mëer gehoord. Inmiddels overgestapt naar andere provider; zo ga je niet met trouwe klanten om. Mijn modem is gepost.

slecht... slecht...slecht!!!!

Overgestapt naar KPN omdat we niet tevreden zijn over de werking van de interactieve tv-ontvanger. Voorheen met Humax wel tevreden, kon toen goed opnemen en bij kijken doorspoelen. Is met het nieuwe kastje niet meer het geval.

Een andere abonnement aangesloten.

Ik vind internet duur.

Opname verzorgings tehuis

verkoop van huis

Internet is niet in gebruik

Krijg niet de gewenste modem.

Ik heb glasvezel bij meterstand en installateur bij geweest en hij heeft wel internet gedaan later hij weg snelheid was 44 mb binnen woonkamer het moet 150 mb zin ik heb gebeld over mevrouw zij ik zal binnen 1 tot 3 werkdage ewn router opsturen en u kunt met router gooie wifi krijgen maar met router ik heb weer minder signal bijna 46mb en ik hoeft hem niet hebben sorry en wil hem terug sturen dat was het als ik voor 150 mb internet besteld waar is hij 150 mb jullie moeten denken over ik blijf met mijn oude wifi hij is 34 mb geen problem verder ik kan nieks doen maar jullie moeten weten in the modem snelheid is alleen 50 mb geen 150 mb begrijpt u wat ik bedoel jullie hebben geen 150 mb snelheit niet naar mijn adres gedaan alleen 50 mb oke dus verder jullie blijven klant zoeken klant bij u geen alim dus tot ziens