Wil je jouw abonnement bij Delta opzeggen? Vul hieronder je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Delta als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Delta Vaste telefonie opzeggen

Heb je een los abonnement afgesloten voor vaste telefonie? De kans is groot dat je klant bent bij KPN, Tele2, Ziggo of Delta. Tegenwoordig vind je dit vaak terug in combinatiepakketten, zoals een alles-in-1-pakket. Maar ook voor mensen die geen internet en tv nodig hebben, is er nog de mogelijkheid om los te betalen voor vast bellen. Vaste telefonie van Delta biedt een aantal gratis telefoonfuncties, zoals voicemail, doorschakelen en nummerherkenning. Ben jij geabonneerd bij Delta en wil je Delta Vaste telefonie opzeggen? Zet jouw gegevens in onze opzegbrief en verstuur ‘m vandaag nog!

Starttarieven en gesprekskosten

Met Digitale Telefonie van Delta kun je met iedereen over de wereld bellen en overal vandaan worden gebeld. Voor het bellen naar vaste nummers in Nederland en andere bestemmingen betaal je een vast tarief per minuut en een vast starttarief. Starttarieven zullen gelijk zijn voor bellen naar vaste en mobiele nummers. Er bestaan ook abonnementen zonder starttarief, maar daarvoor betaal je maandelijks een paar euro extra en/of zullen de gesprekstarieven hoger zijn. Belangrijk om te onthouden: de manier van afrekenen gebeurt bij vast bellen per seconde. Dat geldt voor alle providers. Als je dus 5 minuten en 21 seconden hebt gebeld, betaalt je ook precies voor 5 minuten en 21 seconden.

Flexpakketten

Vaste telefonie is niet het enige abonnement dat Delta aanbiedt. Zo is er ook Delta Energie. Naast bellen kun je ook abonnementen voor interactieve tv en internet afsluiten. Of je kunt kiezen voor een combinatie van de diensten, in de vorm van een alles-in-1-pakket.

Delta gebruikt zogenaamde ‘Flexpakketten’, waarin je helemaal zelf je eigen pakket samenstelt. De basis van een Flexpakket bestaat uit 100 of 150 Mbps internet (afhankelijk van je adres), een gratis wifi-modem, gratis installatie en een gratis wifi-check. Met Gigabit-internet, de snelste en meest stabiele vorm van internet in ons land, kijk je bovendien tv met 120 zenders, inclusief Fox Sports Eredivisie en Film1.

Belbundels

Aan de hand van jouw belgedrag kun je een voordelige belbundel afsluiten. Bel je bijvoorbeeld alleen met andere Delta klanten? Bel je alleen binnen Nederland of juist ook daarbuiten? Dan zijn er een aantal opties die passen bij hoe jij belt.

Je hebt de keuze uit de volgende belbundels:

  • Onderling Bellen: onbeperkt bellen naar Delta-klanten met een vaste lijn.
  • Onbeperkt Nederland: zonder extra kosten bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.
  • Onbeperkt Europa: zonder extra kosten bellen naar vaste en mobiele nummers in Europa.
  • Abonnementen van Delta

Minder vast bellen

Een veelvoorkomende reden om niet langer vast te telefoneren, is de opkomst van smartphones. Men belt steeds vaker alleen nog mobiel, waardoor abonnementen zonder vast bellen worden afgesloten. De opkomst van smartphones en streamen heeft er zelfs voor gezorgd dat televisie voor meer en meer mensen overbodig begint te worden. Bij 123opzeggen zien we steeds vaker mensen abonnementen afsluiten voor alleen internet, zonder tv en bellen dus.

Ook interessant: Internet afsluiten of opzeggen: de ultieme gids

Delta Vaste telefonie opzeggen

Maak je geen gebruik meer van vaste telefonie van Delta? Bel je eigenlijk alleen nog maar mobiel? Dan is het abonnement misschien overbodig voor je geworden. Zonde om dan nog aan kosten vast te zitten voor iets wat je toch niet gebruikt. Zoek je daarom een manier om snel van je abonnement af te komen? Daar helpt 123opzeggen je graag bij! Bij kun je een abonnement opzeggen in twee eenvoudige stappen, dankzij onze opzegbrief.

Vul allereerst jouw gegevens in. Je zult zien dat ze meteen in de persoonlijke opzegbrief komen te staan. Alle overige informatie die van belang is voor je opzegging, hebben wij er al in gezet. Nu hoef je alleen nog maar een verzendmethode te kiezen, dan regelen wij de rest voor je. Je kunt ook kiezen om de brief te downloaden, te printen en zelf op te sturen. Wil je het makkelijker maken voor jezelf? Voor een klein bedrag doen wij ‘m op de post. Dan is jouw opzegging zo geregeld.