Kijk je niet meer zo vaak naar Fox Sports en wil je je abonnement opzeggen? Je abonnement op Fox Sports opzeggen regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

FOX Sports opzeggen

FOX Sports is een Amerikaanse sportzender die over de hele wereld takken heeft. Ook In Nederland is de zender sinds 1 augustus 2013 in de lucht. In totaal heeft de zender zes verschillende kanalen waarop vooral voetbal te zien is. In Nederland is FOX Sports, samen met Ziggo Sport, erg populair onder de liefhebbers van voetbal, omdat het de enige plek is waar voetbalfans de volledige wedstrijden van de eredivisie kunnen volgen.

Voetbal FOX Sports

Zoals al eerder genoemd werd, is FOX Sports voornamelijk voor de doorgewinterde voetbalfan. Je kunt er genieten van heel veel kampioenschappen, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelen op het voetbalveld en niet afhankelijk bent van de samenvatting op NOS. De kampioenschappen die FOX Sports uitzendt, zijn:

  • De Eredivisie
  • Keuken Kampioen Divisie
  • TOTO KNVB Beker
  • Johan Cruijff Schaal
  • Tweede Divisie
  • Europa League
  • Bundesliga
  • MLS
  • Copa Livertadores
  • Copa Sudamericana

Bij de KNVB Beker worden door FOX Sports worden niet alle wedstrijden uitgezonden. Zo worden er zes wedstrijden per speelronde live uitgezonden. Vanaf de kwartfinale is dat limiet opgeheven en kunnen de liefhebbers alles bekijken.

Andere sporten

Naast het voetbal biedt FOX Sports ook andere sporten aan. Zo kun je het hele jaar door genieten van tennistoernooien over de hele wereld. Alle ATP- en WTA-toernooien zijn live te volgen. Bovendien kun je ook Amerikaanse sporten bekijken, zoals de NFL, MLB, college football en de Super Bowl.

Coronacrisis

FOX Sports heeft het zwaar te verduren onder de coronacrisis van 2020. Veel abonnees lopen weg, omdat het betaalde voetbal voor onbepaalde tijd werd afgelast. Hierdoor werd de zender gevuld met herhalingen en andere programma’s. FOX Sports snapte de teleurstelling van veel klanten en bood ze daarom een directe opzegging aan. Klanten hoefden geen rekening te houden met een maand opzegtermijn, maar kon je per direct opzeggen.

FOX Sports opzeggen

Wil jij je abonnement op FOX Sports opzeggen? Dit doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt dan beslissen om de opzegbrief zelf naar FOX te sturen of dit door 123opzeggen te laten doen. Als je kiest voor de tweede optie, dan zorgt 123opzeggen ervoor dat de opzegbrief bij FOX terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.