FOX Sports via Ziggo opzeggen

5 / 5 (37 beoordelingen)

Wil je jouw contract van FOX Sports opzeggen? Vul hieronder jouw gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je opgesteld. Via 123opzeggen is een abonnement opzeggen simpel. Maak je gebruik van de online verzenddienst? Dan versturen wij jouw opzegbrief naar FOX Sports.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresZiggo
Adres bedrijf
3540 AA Utrecht

, 02-10-2020

Betreft: FOX Sports via Ziggo opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

37 Beoordelingen FOX Sports

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Vrouw heeft het verkeerde pakket besteld

kwaliteit spel nationaal voetbal slecht

Digitale ontvangst werkt niet

Verhuisd en op het nieuwe adres geen ziggo mogelijk.

Verhuizing

Verder prima maar er wordt nu niet meer naar gekeken

Geen voetbal op tv

Geen eredivisie voetbal meer

Coronavirus

Er geen live Nederlands voetbal meer en geen live tennis wedstrijden.

word geen gebruik meer van gemaakt

Kijk niet meet

eredisie voetbal gestopt ivm corona virus

Zoals bekend, er zijn geen wedstrijden voorlopig tot 1 september 2020

Geen rechtstreekse voetbal uitzendingen.

Geen directe sport te zien

Voetbal competitie staat stil.

Geen behoefte meer aan

Reden geen voetbal

Er word niet meer gevoetbald

FOX Sports via Ziggo opzeggen

Met FOX Sports kun je live nationaal en internationaal topvoetbal kijken. Je vindt er ook spraakmakende voetbalprogramma’s en -documentaires. Maar het blijft niet bij alleen voetbal. Ook liefhebbers van andere sport zijn bij FOX Sports op de juiste plek. Denk bijvoorbeeld aan tennis uit de WTA en ATP World Tour, de Major League Baseball (MLB), National Hockey League (NHL) en National Football League (NFL). Tv-abonnees van Ziggo breiden hun zenderaanbod eenvoudig uit met een FOX Sports-pakket. Liever niet vastzitten aan een abonnement? Dan kun je er ook voor kiezen om via FOX Sports On Demand per wedstrijd, of met een dagpas te betalen.

Samenwerking Ziggo en FOX

In juli 2020 werd bekend dat FOX Sports en Ziggo hun samenwerking hebben verlengd. Daarmee blijven de zenders van FOX Sports beschikbaar voor klanten van Ziggo. Vanwege de coronamaatregelen is het aanbod aan live sportevenementen op televisie beperkt. Dit geldt ook voor de capaciteit in stadions. Daarom willen Ziggo en FOX Sports fans en clubs tegemoetkomen. Heb jij minimaal een TV Start of TV Standaard abonnement van Ziggo? Dan zal voor jou tot het einde van dit jaar FOX Sports 1 gratis beschikbaar zijn. FOX Sports 1 is te zien op kanaal 421. Sportliefhebbers die alle FOX Sports-kanalen willen ontvangen, kunnen daar naar eigen wens een aanvullend abonnement voor afsluiten.

Ziggo is niet de enige aanbieder die FOX Sports 1 levert bij een basis digitale tv-abonnement. Ook bij KPN, CanalDigitaal, T-Mobile en Youfone kijk je minstens tot het eind van het jaar gratis live Eredivisievoetbal.

Pakketten FOX Sports

Wil je live Nederlands voetbal kijken? Dan is het pakket FOX Sports Eredivisie ideaal voor jou. Drie kanalen met nationaal topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi. Kies je voor FOX Sports International? Dan ontvang je naast topvoetbal ook andere internationale topsporten als tennis en honkbal. Je kunt er ook voor kiezen om Ziggo Sport Totaal te combineren met FOX Sports Eredivisie. Zo kijk je niet alleen nationaal voetbal, maar ook de beste nationale en internationale sport, zoals Formule 1.

FOX Sports Eredivisie vind je op Ziggo kanaal 421, 422 en 423. FOX Sports International is te zien op Ziggo kanaal 424, 425 en 426.

FOX Sports GO

Iedere abonnee van FOX Sports krijgt gratis toegang tot FOX Sports GO. Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot FOX Sports en bekijk je de wedstrijden en programma's op je pc, laptop, tablet of smartphone, maar ook via Apple TV en Chromecast.

De voordelen van FOX Sports GO:

  • Altijd en overal toegang tot alle FOX Sports-kanalen uit je tv-abonnement.
  • Toegang tot extra online kanalen.
  • Live pauzeren en terugspoelen tijdens de meeste voetbalwedstrijden.
  • Binnen 5 minuten Eredivisiegoals bekijken 5 minuten.
  • Samenvattingen uit alle competities op de app en FOXSports.nl.
  • Alle wedstrijden en programma’s tot 72 uur terugkijken.

Opzeggen zonder opzegtermijn

Nu het aantal live sportevenementen op televisie beperkt is, besluiten klanten massaal dat ze niet langer willen betalen voor Ziggo Sport en FOX Sports. Eerder dit jaar gaven de zenders aan dat klanten hun abonnement per direct kunnen stopzetten, maar hierover bestaat nog enige verwarring. Via ‘mijn Ziggo’ wordt namelijk nog wel een opzegtermijn gerekend. Ziggo communiceert bovendien vaak dat er sprake zou zijn van een maand opzegtermijn. Maar hoe kun je Ziggo Sport en FOX Sports opzeggen zonder opzegtermijn?

FOX Sports via Ziggo opzeggen

Wil je jouw abonnement per direct stopzetten? Bij 123opzeggen doe je dit snel en eenvoudig. Bij ons kun je een opzegbrief opstellen en zelfs laten versturen! In jouw opzegbrief staat vermeld dat je jouw abonnement van FOX Sports via Ziggo Sport per direct wilt stopzetten. De opzegbrief kun je gratis downloaden of voor een kleine vergoeding door 123opzeggen laten versturen. Zo ben je eenvoudig en snel van je abonnement af. Vul hierboven jouw gegevens in om de opzegbrief op te stellen.

FOX Sports via een andere aanbieder opzeggen? Ook als klant van KPN, CanalDigitaal, T-Mobile, Tele2 of XS4ALL zeg je jouw abonnement eenvoudig op.