Wil jij overstappen naar een andere telecomprovider? Je kunt hollandsnieuwe opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Opzeggen was nog nooit zo gemakkelijk!

Hollandsnieuwe opzeggen

Hollandsnieuwe is een Nederlandse aanbieder van sim-only en prepaid telefoonabonnement. Het bedrijf is een zusterbedrijf van Vodafone en daarom gebruikt hollandsnieuwe het Vodafone netwerk. Hollandsnieuwe onderscheid zich door alles in een bundel te stoppen. Je hebt niet een bepaald aantal belminuten en een apart aantal Mb’s. Alles gaat uit dezelfde bundel. Bel je een maand meer dan je gebruik maakt van het internet, is dat geen probleem. Daarbij betaal je buiten je bundel net zo veel als binnen je bundel en is dat geen buitensporig hoog bedrag. De missie van hollandsnieuwe is om mobiele telefonie begrijpelijk te maken en dat zie je ook terug in deze kenmerken.

Je kunt bij hollandsnieuwe – zoals eerder genoemd werd, sim-only en prepaid abonnementen afsluiten, maar er is ook een grote keuze uit mobiele telefoons. Het gaat hier vaak niet om de modernste en nieuwste telefoons, maar toch zijn het wel telefoons van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Hierdoor betaal je weer geen hoge abonnementskosten en dat vinden veel mensen belangrijk.

Unieke bundels van hollandsnieuwe

Je kunt bij hollandsnieuwe kiezen uit vier soorten bundels, namelijk de 1000, 2000, 3000 en 5000 bundels. De prijzen variëren van 8 euro per maand tot 14 euro per maand en dat is goedkoop, vergeleken met andere providers. Bij deze abonnementen krijg je standaard verbinding met het 4G-netwerk, waardoor je kunt genieten van een internetsnelheid van 150 Mbps. Andere providers, zoals Simpel en Ben bieden een stuk trager internet aan, dus ook daar onderscheid hollandsnieuwe zich weer.

Toch kan het zijn dat je naar een andere provider wilt overstappen. Als je bijvoorbeeld Ziggo-klant bent, kun je mooie deals scoren bij Vodafone. Wat de reden ook is, hollandsnieuwe opzeggen moet altijd mogelijk zijn. Daarom wil 123opzeggen je graag helpen dit te bereiken. Je kunt bij ons eenvoudig een persoonlijke en unieke opzegbrief maken die je daarna alleen nog maar even op de post hoeft te doen. Je maakt die opzegbrief door hierboven je gegevens in te vullen. Ons systeem vult ze gelijk in en nadat je je handtekening eronder hebt gezet, is de brief klaar. Je kunt de brief nu met een druk op de knop downloaden. Het adres waar de brief heen moet, staat bovenaan de brief. Dat scheelt jou weer een hoop uitzoekwerk.

Verzendservice

Als je liever hebt dat we de verzending voor je doen, dan kan dit ook. Je kunt het voor een klein bedrag aan ons overlaten en wij zorgen er dan voor dat de hollandsnieuwe opzegbrief op de juiste plek terecht komt. Jij kunt dus lekker achterover leunen, terwijl de brief verzonden wordt. Zodra de opzegging verwerkt is, zal hollandsnieuwe je een bevestiging per mail of per post sturen, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.