KPN Mobiel opzeggen

4.5 / 5 (6 beoordelingen)

Wil jij niet langer een mobiel abonnement van KPN? KPN opzeggen doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. KPN opzeggen doe je voortaan eenvoudig vanachter je computer!

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresKPN
t.a.v. Opzeggen
Adres bedrijf
2400 AE Alphen aan den Rijn

, 20-09-2020

Betreft: KPN Mobiel opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Mobiel-nummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Beoordelingen KPN

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

de bestelling van nieuwe mobiel is niet gekomen. wacht hier nu een maand op. wil daarom nieuw abonnement en telefoon annuleren.

Ik ga overstappen naar een andere provider

Ik woon niet meer in Nederland

Ivm nieuw bedrijf een nieuwe telefoon met ander telnr

alles ondergebracht onder 1 provider.

KPN Mobiel opzeggen is zo gepiept met 123opzeggen

Al meer dan 135 jaar is KPN dé telecomaanbieder van Nederland. KPN was hiermee ook het eerste bedrijf in Nederland. In de begintijden van KPN ging de telecommunicatie nog via piepjes die gestuurd werden door de telegraaf. Inmiddels is dit alles een stuk gecompliceerder. In alle uithoeken van het land vind je kabels, antennes en zendmasten die kunnen garanderen dat jij gebruik kunt maken van je telefoon. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt.

De slogan van KPN is ‘voel je vrij’. Het verbinden van mensen is hierbij heel belangrijk. Ze willen het leven op die manier leuker en vooral ook makkelijker maken. Eenvoud is iets wat voor KPN heel belangrijk is. Ze willen dat technologie voor iedereen toegankelijk is en dat je daar geen extreme kennis voor hoeft te bezitten. Naast het verbinden van mensen, wil KPN ook duurzaam ondernemen. Ze verminderen hun energieverbruik ieder jaar weer, ondanks dat de hoeveelheid data ieder jaar weer groeit. Ze willen doelen blijven stellen, zodat hun ecologische voetafdruk klein blijft en iedereen toch kan genieten van alle services die KPN te bieden heeft.

Sim-Only, Prepaid en telefoonabonnementen

KPN biedt pakketten aan voor internet en televisie, maar je kunt ook een telefonieabonnement afsluiten bij de telecomaanbieder. Je kunt daarbij kiezen voor een abonnement met toestel of een sim-only abonnement. Je kunt die abonnementen eenvoudig uitbreiden met extra bundels, korting op Spotify Premium en een toestelverzekering. Zo weet je altijd zeker dat je overal voorbereid naartoe kunt gaan. Naast deze abonnementen kun je bij KPN ook nog steeds kiezen voor een prepaid simkaart. Zo bepaal je iedere maand zelf wat je uitgeeft aan beltegoed en hoef je niet elke maand een vast bedrag te betalen. Wel zo makkelijk.

KPN Mobiel opzegservice

Heb jij een abonnement bij KPN, maar wil je liever overstappen naar een andere provider zoals Vodafone of Simyo, dan is dat geen enkel probleem. KPN opzeggen hoeft niet moeilijk te zijn. Hoewel we bij 123opzeggen natuurlijk maar al te goed weten hoe lastig het kan zijn om een abonnement op te zeggen, hoeft dat voor jou niet het geval te zijn. Door gebruik te maken van onze handige opzegservice, kun jij het opzeggen vereenvoudigen. Je hoeft hierboven alleen je gegevens in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief daarnaast geladen, waardoor die gepersonaliseerd wordt en toegespitst is op jou. Je kunt er nu voor kiezen om de brief zelf naar KPN te sturen. Het adres staat bovenaan de brief. Je hebt dus alleen nog een envelop en postzegel nodig om de brief op te sturen.

Wij snappen dat niet iedereen een printer of postzegels in huis heeft en daarom bieden we ook een verzendservice aan. We willen het opzeggen op die manier voor jou nóg makkelijker maken. Net als KPN geloven wij in eenvoud en daarom vinden wij dat je eenvoudig vanachter je computer moet kunnen opzeggen. Druk na het maken van de brief op de verzendoptie en na de betaling van een kleine vergoeding, zorgen wij ervoor dat de brief bij KPN terechtkomt. Zodra de opzegbrief verwerkt is, zul jij een bevestiging krijgen. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent.

Abonnementstermijn

Let op! Je kunt een abonnement die je voor één of twee jaar hebt vastgezet niet tussentijds stoppen. Je abonnement zal dan stopgezet worden op het moment dat je abonnement normaal af zou lopen. Heb je je abonnement al eens verlengd, dan kun je je abonnement per maand opzeggen.