Wil je het contract van KPN opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KPN als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

KPN opzeggen

KPN is van alle markten thuis. Van telegrafie naar internet, het bedrijf waait sinds 1881 met alle winden mee. Het is ook niet zo gek dat Nederlanders zoveel vertrouwen hebben in het bedrijf. Ze kunnen daar terecht voor internet, televisie en telefonie en ondanks de drukkende concurrentie van bedrijven, zoals ZiggoVodafone blijft KPN geliefd onder het Nederlandse volk.

Meer dan 130 jaar ervaring

Het is ook niet zo vreemd dat Nederlanders vertrouwen op het bedrijf. Alle technologische ontwikkelingen worden door KPN omarmt en als klant loop je hierdoor nooit achter op de technologie van vandaag. Zo stond KPN in 1904 bij het begin van consumententelefonie. Steeds meer Nederlanders kregen een eigen telefoonaansluiting. Waar het doorverbinden eerst nog gebeurde door telefonistes, kan in 1962 iedereen zelf nummers kiezen. De telefonistes waren sindsdien niet meer nodig en na de privatisering in 1989 ging het snel met KPN. In 1993 doet internet zijn intrede en waar mensen in 1998 nog dachten dat ze nooit een mobiele telefoon bij zich zouden dragen, weten we nu wel beter. KPN heeft niet stilgezeten op het gebied van televisie, internet en mobiele telefonie en komt ook in het jaar 2019 weer met iets nieuws, namelijk: KPN Hussel. Met dit abonnement kun jij je internet, mobiel, tv en entertainment op één plek beheren en maandelijks aanpassen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat niet, zodat je nooit te veel betaalt.

Merken van KPN

Als je denkt dat KPN enkel het merk KPN hanteert, heb je het mis. Er zijn een aantal bedrijven op de Nederlandse markt waarvan niet iedereen weet dat ze ook bij KPN horen. Zo weten veel mensen niet dat ze eigenlijk bij KPN zitten als ze gebruikmaken van XS4ALL. Een ander dochterbedrijf van KPN is Simyo. Dit merk is voor mobiele telefonie en is volledig online. Je kunt alles zelf eenvoudig regelen, waardoor het mateloos populair is. Daarbij richt KPN zich tegenwoordig ook op hosting van websites. Argeweb is er voor de ZZP- en MKB’er die graag een snelle website willen.

Positie KPN

De positie van KPN is door de jaren heen wel wat gewijzigd. Zo vervulde KPN in eerste instantie een monopolypositie, inmiddels moet het bedrijf stevig concurreren met bedrijven zoals VodafoneZiggo, Tele2 en T-Mobile. Hierdoor lijdt KPN al enige tijd aan een dalende omzet, maar ondanks die daling ziet KPN haar marktaandeel wel stijgen. Volgens de topman van KPN heeft dat alles te maken met de tevredenheid van klanten. Als je namelijk tevreden bent, zul je niet zo snel overstappen. Maar wat als je niet tevreden bent en je graag wilt overstappen? 

Hoe kun je KPN opzeggen?

KPN opzeggen kan op drie verschillende manieren:

  • Per brief
  • Per telefoon (alleen tijdens kantooruren)
  • Met het contactformulier (verwerkingstijd 2 weken)

Om ervoor te zorgen dat je opzegging altijd op de juiste plek terechtkomt, kun je het beste kiezen voor een opzegging per brief. Op die manier omzeil je overtuigende verkopers en lange wachttijden. 

Hoe werkt 123opzeggen?

Wil jij ook graag opzeggen per brief? Gebruik de opzegbrief van 123opzeggen. Deze opzegbrief kun je volledig gratis gebruiken. Hoe je dat doet?

  • Kies je abonnement hierboven
  • Vul je gegevens in
  • Download de brief of kies voor de verzendoptie. 

Als je kiest voor de verzendoptie, zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief bij KPN terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen beëindigen. Zo kun je op elk moment van de dag je abonnement bij KPN opzeggen.