Wil je je abonnement op KPN opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Kpn opzeggen

KPN is van alle markten thuis. Van telegrafie naar internet, het bedrijf waait sinds 1881 met alle winden mee. Het is ook niet zo gek dat Nederlanders zoveel vertrouwen hebben in het bedrijf. Ze kunnen daar terecht voor internet, televisie en telefonie en ondanks de drukkende concurrentie van bedrijven, zoals ZiggoVodafone blijft KPN geliefd onder het Nederlandse volk.

Meer dan 130 jaar ervaring

Het is ook niet zo vreemd dat Nederlanders vertrouwen op het bedrijf. Alle technologische ontwikkelingen worden door KPN omarmt en als klant loop je hierdoor nooit achter op de technologie van vandaag. Zo stond KPN in 1904 bij het begin van consumententelefonie. Steeds meer Nederlanders kregen een eigen telefoonaansluiting. Waar het doorverbinden eerst nog gebeurde door telefonistes, kan in 1962 iedereen zelf nummers kiezen. De telefonistes waren sindsdien niet meer nodig en na de privatisering in 1989 ging het snel met KPN. In 1993 doet internet zijn intrede en waar mensen in 1998 nog dachten dat ze nooit een mobiele telefoon bij zich zouden dragen, weten we nu wel beter. KPN heeft niet stilgezeten op het gebied van televisie, internet en mobiele telefonie en komt ook in het jaar 2019 weer met iets nieuws, namelijk: KPN Hussel. Met dit KPN abonnement kun jij je internet, mobiel, tv en entertainment op één plek beheren en maandelijks aanpassen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat niet, zodat je nooit te veel betaalt.

Glasvezel KPN

Als je graag gebruik wilt maken van internet over het glasvezelnetwerk, dan kun je vaak niet kiezen voor een andere aanbieder dan KPN. KPN laat elke andere provider namelijk achter zich bij het ontwikkelen van het glasvezelnetwerk. Het grote voordeel van Glasvezel van KPN is dat je gebruik kunt maken van razendsnel internet. De eerdere aansluitingen waren niet geschikt voor dit soort snelheden. Handig als je graag snel wilt streamen en downloaden!

Digitenne

Naast de standaardabonnementen, kun je bij KPN ook kiezen voor Digitenne. Dit houdt in dat je televisie kijkt via een satellietverbinding. De voordelen hiervan zijn dat je meer zenders tot je beschikking hebt dan bij andere abonnementen en dat je ook draadloos televisie kunt kijken. Je bent dus niet meer afhankelijk van de aansluiting in de muur en dat kan fijn zijn als die op een ongelukkige plek zit.

Zakelijke klanten

KPN biedt niet alleen een internet, televisie en vaste telefoon abonnement aan voor particulier. Ook zakelijke klanten kunnen aankloppen bij de populairste provider van Nederland. Met pakketten op maat en een aparte klantenservice, kun je als zakelijke kant uitstekend gebruikmaken van de services van KPN.

KPN veilig

Omdat het ook in het belang van KPN is, dat je al je apparaten veilig houdt, krijg je van KPN bij elk abonnement de mogelijkheid om gebruik te maken van KPN veilig. Je kunt dan 2 tot 5 apparaten beveiligen met de geavanceerde software van F-Secure. Of je 2 of 5 apparaten kunt beschermen is afhankelijk van de internetsnelheid die je gekozen hebt bij het afsluiten van je abonnement. Naast een veilige browseomgeving, kun je de software ook instellen op 'gamingmode', zodat je snel en zonder haperen kunt genieten van je favoriete games.

Merken van KPN

Als je denkt dat KPN enkel het merk KPN hanteert, heb je het mis. Er zijn een aantal bedrijven op de Nederlandse markt waarvan niet iedereen weet dat ze ook bij KPN horen. Zo weten veel mensen niet dat ze eigenlijk bij KPN zitten als ze gebruikmaken van XS4ALL. Een ander dochterbedrijf van KPN is Simyo. Dit merk is voor mobiele telefonie en is volledig online. Je kunt alles zelf eenvoudig regelen, waardoor het mateloos populair is. Daarbij richt KPN zich tegenwoordig ook op hosting van websites. Argeweb is er voor de ZZP- en MKB’er die graag een snelle website willen.

Positie KPN

De positie van KPN is door de jaren heen wel wat gewijzigd. Zo vervulde KPN in eerste instantie een monopoliepositie, inmiddels moet het bedrijf stevig concurreren met bedrijven zoals VodafoneZiggoTele2 en T-Mobile. Hierdoor lijdt KPN al enige tijd aan een dalende omzet, maar ondanks die daling ziet KPN haar marktaandeel wel stijgen. Volgens de topman van KPN heeft dat alles te maken met de tevredenheid van klanten. Als je namelijk tevreden bent, zul je niet zo snel overstappen. Maar wat als je niet tevreden bent en je graag wilt overstappen? 

KPN abonnement opzeggen

Als je niet tevreden bent en graag wilt opzeggen, hoeft dat gelukkig niet moeilijk te zijn. Je kunt natuurlijk telefonisch opzeggen, maar hou dan wel rekening met lange wachttijden en overtuigende verkopers. Voor je weet heb je verlengd in plaats van KPN opgezegd. Kies daarom voor KPN opzeggen via 123opzeggen met een opzegbrief. We hebben de brief alvast voor je klaargezet. Het enige wat nog mist, zijn jouw gegevens die je handig kunt invullen in het online formulier. De gevraagde gegevens zijn per opzegbrief verschillend. Zo vragen we bij sommige opzeggingen om je geboortedatum, contractnummer en mobiele nummer, terwijl bij andere opzegbrieven je woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres volstaat. Het is afhankelijk van wat KPN nodig heeft om je abonnement op te zeggen.

Doordat wij alles verzamelt hebben op één online pagina, kun je heel goed de service kiezen die je graag wilt opzeggen. Het maakt niet uit of je af wilt van je televisie abonnement, mobiele abonnement of van alle abonnementen tegelijkertijd bij Alles-in-1. Voor alle abonnementen is een aparte brief die je handig kunt selecteren in het dropdown menu. Vul daarna de overige gegevens in en kies hoe je de brief wilt verzenden. KPN opzeggen kun je bij 123opzeggen op verschillende manieren doen.

De eerste manier is door de brief te verzenden via je eigen postkantoor of brievenbus. Je kunt de brief namelijk zelf gratis downloaden en printen. Zo betaal je niks voor KPN opzeggen. Wil je liever volledig online KPN opzeggen, maar wel het comfort van de brief aangetekend versturen? Dat kan! Kies hierbij voor onze verzendmogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij KPN terechtkomt, zodat zij jouw KPN-abonnement kunnen opzeggen en jij je nieuwe abonnement kunt afsluiten. Let wel even goed op dat je een bevestiging krijgt van je schriftelijke opzegging. Zo weet je zeker dat KPN de schriftelijke opzegging goed verwerkt heeft en dat je abonnement bij KPN beëindigd wordt. Zo wordt een abonnement opzeggen een eitje en is het zo gepiept en kun jij snel overstappen naar een nieuwe provider. Wil je meer abonnement per brief opzeggen? Zoek nadat je deze brief hebt verzonden eenvoudig naar je andere abonnementen in de zoekbalk.