Wil je KPN opzeggen? Je kunt je abonnement opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendservice en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo is opzeggen binnen no-time geregeld!

KPN opzeggen

KPN is van alle markten thuis. Van telegrafie naar internet, het bedrijf waait sinds 1881 met alle winden mee. Het is ook niet zo gek dat Nederlanders zoveel vertrouwen hebben in het bedrijf. Ze kunnen daar terecht voor internet, televisie en telefonie en ondanks de drukkende concurrentie van bedrijven, zoals ZiggoVodafone blijft KPN geliefd onder het Nederlandse volk.

Meer dan 130 jaar ervaring

Het is ook niet zo vreemd dat Nederlanders vertrouwen op het bedrijf. Alle technologische ontwikkelingen worden door KPN omarmt en als klant loop je hierdoor nooit achter op de technologie van vandaag. Zo stond KPN in 1904 bij het begin van consumententelefonie. Steeds meer Nederlanders kregen een eigen telefoonaansluiting. Waar het doorverbinden eerst nog gebeurde door telefonistes, kan in 1962 iedereen zelf nummers kiezen. De telefonistes waren sindsdien niet meer nodig en na de privatisering in 1989 ging het snel met KPN.

In 1993 doet internet zijn intrede en waar mensen in 1998 nog dachten dat ze nooit een mobiele telefoon bij zich zouden dragen, weten we nu wel beter. KPN heeft niet stilgezeten op het gebied van televisie, internet en mobiele telefonie en komt ook in het jaar 2019 weer met iets nieuws, namelijk: KPN Hussel. Met dit KPN-abonnement kun jij je internet, mobiel, tv en entertainment op één plek beheren en maandelijks aanpassen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat niet, zodat je nooit te veel betaalt.

Merken van KPN

Als je denkt dat KPN enkel het merk KPN hanteert, heb je het mis. Er zijn een aantal bedrijven op de Nederlandse markt waarvan niet iedereen weet dat ze ook bij KPN horen. Zo weten veel mensen niet dat ze eigenlijk bij KPN zitten als ze gebruikmaken van XS4ALL. Een ander dochterbedrijf van KPN is Simyo. Dit merk is voor mobiele telefonie en is volledig online. Je kunt alles zelf eenvoudig regelen, waardoor het mateloos populair is. Daarbij richt KPN zich tegenwoordig ook op hosting van websites. Argeweb is er voor de ZZP- en MKB’er die graag een snelle website willen.

Positie KPN

De positie van KPN is door de jaren heen wel wat gewijzigd. Zo vervulde KPN in eerste instantie een monopoliepositie, inmiddels moet het bedrijf stevig concurreren met bedrijven zoals VodafoneZiggoTele2 en T-Mobile. Hierdoor lijdt KPN al enige tijd aan een dalende omzet, maar ondanks die daling ziet KPN haar marktaandeel wel stijgen. Volgens de topman van KPN heeft dat alles te maken met de tevredenheid van klanten. Als je namelijk tevreden bent, zul je niet zo snel overstappen. Maar wat als je niet tevreden bent en je graag wilt overstappen? 

KPN-abonnement opzeggen

Als je niet tevreden bent en graag wilt kiezen voor KPN opzeggen, hoeft dat gelukkig niet moeilijk te zijn. Je kunt natuurlijk telefonisch opzeggen, maar hou dan wel rekening met lange wachttijden en overtuigende verkopers. Voor je weet heb je verlengd in plaats van KPN opgezegd. Kies daarom voor KPN opzeggen met een opzegbrief. We hebben de brief alvast voor je klaargezet. Het enige wat nog mist, zijn jouw gegevens. Je kunt eenvoudig aangeven wat je precies wilt opzeggen. Het maakt niet uit of je af wilt van je internet en televisie abonnement of mobiele abonnement. Voor elk abonnement is een aparte brief. Vul daarna de overige gegevens in en kies hoe je de brief wilt verzenden. Dit kun je bij 123opzeggen op verschillende manieren doen.

De eerste manier is door de brief te verzenden via je eigen postkantoor of brievenbus. Je kunt de brief namelijk zelf gratis downloaden en printen. Zo betaal je niks voor je opzegging. Wil je liever volledig online opzeggen, maar wel het comfort van de brief aangetekend versturen? Dat kan! Kies hierbij voor onze verzendmogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij KPN terechtkomt, zodat zij jouw abonnement bij KPN kunnen opzeggen en jij je nieuwe abonnement kunt afsluiten.

Let wel even goed op dat je een bevestiging krijgt van je schriftelijke opzegging. Zo weet je zeker dat KPN de schriftelijke opzegging goed verwerkt heeft en dat je abonnement beëindigd wordt. Zo wordt een abonnement opzeggen een eitje en is het zo gepiept. Wil je meer abonnement per brief opzeggen? Zoek nadat je deze brief hebt verzonden eenvoudig naar je andere abonnementen in de zoekbalk.