Wil jij overstappen op een andere telecomprovider? Je kunt Online.nl opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan Online opzeggen zijn!

Online.nl opzeggen

Online.nl is een van de oudste internetproviders van Nederland. Al in 1994 werd het bedrijf opgericht onder de naam Euronet. Het bedrijf stond hiermee aan het begin van internet in Nederland. Wist je dat Nederland het tweede land ter wereld is wat aangesloten werd op het internet? Sinds die aansluiting is Euronet - en nu Online.nl - volgens henzelf dé aanbieder voor betrouwbaar, betaalbaar en innovatief internet, televisie en bellen. Alle online diensten gaan over het betrouwbare KPN netwerk en wordt goed onderhouden. Online.nl ziet communicatie als een levensbehoefte en wil daarom alleen het beste bieden voor de consument.

Internet van Online.nl

Als we online aan het surfen zijn, dan moet dat natuurlijk snel en probleemloos verlopen. Een deel hiervan ligt aan de internetsnelheid die een provider aanbiedt. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen een VDSL of een glasvezelverbinding, maar dat is onder andere afhankelijk van wat er bij je thuis mogelijk is. De snelheden van internet van online.nl variëren van 30 tot en met 200 MB/S. Als je wil weten welke snelheid het beste is voor je en hoe je erachter komt wat er mogelijk is voor de vaste aansluiting, kun je een check doen aan de hand van je postcode. Zo weet je precies welke internetsnelheid voor je woning beschikbaar is.

Als er een hoge snelheid beschikbaar is in je woning is het natuurlijk de vraag welke snelheid bij jouw internetgebruik past. Als je alleenstaand bent en je wil probleemloos social media bekijken en films streamen, dan is een snelheid van 30 MB/s voldoende. Wil je echter internet op meerdere apparaten, dan kun je beter kiezen voor een snelheid van 50 tot 100 MB/s. Als je naast het standaard gebruik ook wilt gamen en downloaden dan kun je het beste kiezen voor een snelheid van 200 MB/s. Met die snelheid ben je altijd verzekerd van probleemloos en snel internetten.

Televisie bij Online.nl

Online.nl wil niet alleen met internet voorop lopen. Ook met interactieve televisie loopt het bedrijf graag vooraan als het gaat om de ontwikkelingen. Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen waarmee jij altijd kunt pauzeren en opnemen wanneer jij wilt. Hierdoor kun jij je favoriete programma’s kijken wanneer jij dat wilt. Daarbij krijg je in het basispakket ook toegang tot FOX Sports Eredivisie, de Canal Digitaal app en Video on Demand. Door al deze extra’s is het basispakket van Online.nl het meest uitgebreide televisiepakket van Nederland.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, door ook nog te kiezen voor een van de aanvullende pakketten. Zo kun je kiezen voor het Film1 pakket, waarmee je de leukste films kunt kijken of vijf reclamevrije zenders. Ook kun je kiezen voor FOX Sports International en Ziggo Sport Totaal. Als sport- en filmliefhebber kun je lol niet op bij Online.nl.

Klachten over Online.nl

Ondanks het streven om zowel met internet als met televisie voorop te lopen, zijn er veel klachten te lezen op websites als Klacht.nl en Klachtenkompas van de Consumentenbond. Mensen klagen dat het internet te traag is en dat ze vaak geen gebruik kunnen maken van digitale televisie. Het beeld valt weg of de ontvanger werkt volledig niet. Heels vervelend als je een avondje op de bank gepland hebt. Online.nl reageert zelf vaak niet op deze klachten en veel mensen besluiten daarom ook over te stappen naar een andere provider.

Online.nl opzeggen

Wil jij Online.nl opzeggen en overstappen naar bijvoorbeeld KPN of Ziggo? Wat de reden van het opzeggen van Online.nl ook is, je kunt het regelen met de hulp van 123opzeggen. Wij hebben een opzegbrief die perfect aansluit bij jouw opzegging. Zo weet jij altijd dat de opzegging soepel verloopt en dat is natuurlijk wel zo prettig. Online.nl opzeggen is hierdoor zo gepiept.

Opzegtermijn oude abonnement

Voordat je overgaat tot je contract opzeggen, is het verstandig om goed te kijken naar je opzegtermijn. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je een nieuw abonnement afsluit bij een nieuwe provider, maar dat je een opzegboete moet betalen bij Online.nl. Daarom is het verstandig om na te gaan voor welke periode je je abonnement destijds hebt afgesloten. Vaak is dit 1 jaar, maar soms leg je je ook voor een langere periode vast. Na de vaste periode van je abonnement, kun je 'm maandelijks opzeggen.

Wil je je contract opzeggen via 123opzeggen, dan kun je kiezen voor volledig gratis opzeggen, door gebruik te maken van de gratis opzegbrief. Je hoeft hiervoor alleen je gegevens in de invulvelden van de brief van jouw pakket in te vullen. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief voor Online.nl gezet. Die brief kun je nu geheel gratis downloaden en versturen naar Online.nl. We raden je aan om de brief aangetekend te versturen, zodat je weet of hij goed aankomt bij Online.nl.

Verzendservice 123opzeggen

Wij snappen ook dat niet iedereen standaard een printer en postzegels in huis heeft. We willen je daarom graag een handje helpen. Met onze verzendservice hoef jij de deur niet meer uit om je abonnementen op te zeggen. Of het nu gaat om een sportschoolabonnement, een loterij of in dit geval om Online.nl maakt hierbij niet uit. 123opzeggen heeft opzegbrieven voor alle abonnementen. Om je Online.nl abonnement op te zeggen gebruik je een van de opzegbrieven hierboven en dankzij onze verzendservice hoef jij voor een zacht prijsje de deur niet meer uit. Binnen no-time heb je zo je oude contract opgezegd en kun je genieten van je nieuwe abonnement.