Wil je niet langer internet, televisie of telefonie ontvangen van Plinq? Je kunt Plinq opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Plinq opzeggen

Plinq is een onafhankelijke serviceprovider. Of je nu een Alles-in-1 pakket nodig hebt of alleen een internetverbinding. Het kan bij Plinq. De provider levert in heel Nederland en bijna iedereen zou dus een abonnement bij Plinq kunnen nemen. Natuurlijk zijn er wel grote verschillen, want de snelheid is niet overal even goed. Ook niet iedereen is altijd even tevreden. Wil jij jouw abonnement op Plinq opzeggen? Gebruik een opzegbrief van 123opzeggen en stap over naar bijvoorbeeld Ziggo, KPN of T-Mobile.

Plinq internet, televisie en telefonie

Plinq levert voornamelijk internet via een glasvezel verbinding. Hierdoor kunnen ze snelheden bieden tot wel 1GB/s. Dit is razendsnel, maar wat nu als je geen glasvezelverbinding hebt en afhankelijk bent van ADSL of VDSL-verbinding? Ook dan kan Plinq leveren, maar de snelheden worden wel flink lager. Zo kun je met een dergelijke verbinding maximaal 40 MB/s ontvangen. Dit is weinig als er veel gebruik wordt gemaakt van het internet en er veel video’s gestreamd worden. Wil je snel internet en heb je alleen ADSL of VDSL, dan kun je beter naar een andere provider kijken.

Extra’s bij internet
Heb je wel glasvezel en kies je voor een abonnement bij Plinq, dan krijg je hier nog een aantal extra’s bij. Zo kun je drie computers beveiligen met een veiligheidspakket van Kaspersky. Dit is een goed antivirusprogramma die al meerdere prijzen gewonnen heeft. Ook mag je voor maar één euro een domeinnaam registreren en vijf e-mailadressen vastleggen. Vind jij streamen maar niets en wil je liever gewoon downloaden zoals vroeger? Bij Plinq krijg je toegang tot de newsserver voor maar 2 euro per maand. Je kunt downloaden met 5 MB/s en krijgt zo toegang tot al je favoriete films, series, muziek, boeken en tijdschriften.

Zelf zenders kiezen
Heb jij speciale wensen wat betreft het televisiekijken? Bij Plinq kun je zelf kiezen welke zenders je wilt ontvangen. Ben je echt een nieuwsjunkie, dan kun je je abonneren op alle nieuwszenders. Ook religie, sport en kinderen hebben een eigen themapakket. Wil je de grote extra zenders ontvangen, dan moet je kiezen voor een premium-pakket van Plinq. Hierbij kun je kiezen voor:

  • Fox Sports Eredivisie
  • Fox Sports International
  • Ziggo Sport Totaal
  • Film 1

Plinq ervaringen

Niet iedereen is even tevreden over het internet en de televisie van Plinq. Zo zouden er veel storingen zijn en heb je soms te maken met een blokkerig beeld. Niet fijn als je je favoriete programma’s wilt kijken. Klanten die eerder hun abonnement al stopzette via 123opzeggen klagen vooral over beeld dat stil blijft staan en dat de snelheid van het internet niet goed is. Zowel de Wi-Fi en de kabel. Heb jij hier ook last van? Je abonnement opzeggen is heel eenvoudig!

Plinq opzeggen

Als Plinq niet helemaal is wat je ervan verwachtte, dan kun je je abonnement op Plinq opzeggen. Dit doe je snel en handig met een opzegbrief van 123opzeggen. De opzegbrief is helemaal afgestemd op Plinq en het enige wat nog mist, zijn jouw gegevens. Die gegevens vul je makkelijk in, in de velden bij de opzegbrief. De gegevens worden dan automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden en versturen naar Plinq. Wil je dat 123opzeggen de verzending voor je regelt? Geen probleem! Voor een kleine vergoeding zorgen wij dat de opzegbrief bij Plinq terechtkomt, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen. Makkelijker wordt het niet!