Wil jij overstappen naar een andere telecomprovider? Pretium opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Pretium opzeggen

Pretium Telecom is de grootste aanbieder van vaste telefonie van Nederland. Het bedrijf biedt in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ziggo, Tele2 en Caiway geen abonnementen voor mobiele telefonie, televisie en internet. Pretium heeft zich alleen gericht op de traditionele manier van bellen, namelijk via een vaste lijn. Het bedrijf werkt via het telefoonnetwerk van KPN, wat bekend staat als het betrouwbaarste netwerk van Nederland. De reden dat je een abonnement bij Pretium neemt en niet bij KPN is de lage prijs. Het telecombedrijf kan deze lage prijs bieden doordat de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk is en ze de meeste processen zelf beheren. Hierdoor zijn er relatief weinig kosten om het product werkend te laten zijn. Door deze manier kan Pretium de volgende slagzin voeren: ‘Iedere maand lagere telefoonkosten dan met het vergelijkbare abonnement van de vorige aanbieder, of anders dubbel het prijsverschil terug (m.u.v. servicenummers)’.

Waarden van Pretium Telecom

Pretium houdt ervan om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. De telefonieprovider gaat daarom geen ingewikkelde facturen sturen, maar juist eenvoudige overzichten met je gemaakte gesprekskosten en eventueel de kosten voor servicenummers. Doordat de factuur zo eenvoudig is, weten klanten precies welke kosten ze gemaakt hebben en waardoor. Pretium wil graag zo transparant mogelijk zijn en er juist te zijn voor de klant. Dat blijkt ook aan hoe ze klachten oppakken. Het bedrijf is in 2013, 2014 en 2015 door Klacht.nl uitgeroepen tot het bedrijf met de beste klachtenafhandeling.

Dalend aantal vaste lijnen

Tegenwoordig bellen steeds minder mensen met een vaste lijn. Het aantal mensen dat nog een vaste lijn in huis hebben is flink gedaald. Zo hadden in 2017 nog 52 procent van de mensen een vaste lijn. In 2018 is dit aantal gedaald naar 33 procent. Het is daarom ook niet zo gek dat veel mensen besluiten om hun abonnement bij Pretium Telecom op te zeggen. Gelukkig is Pretium opzeggen eenvoudig met een beetje hulp van 123opzeggen. Zo kun je bij ons heel eenvoudig een unieke opzegbrief maken. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden hierboven. Je kunt de brief vervolgens kosteloos downloaden en verzenden. Je hebt alleen een printer en een postzegel nodig. Het adres hoef je zelfs niet op te zoeken, want die hebben we alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou een hoop zoekwerk.

Online opzeggen Pretium Telecom

Toch snappen we bij 123opzeggen ook dat niet iedereen een printer in huis heeft en ook postzegels horen niet meer tot de standaard uitrusting van een huishouden. Om te zorgen dat mensen zo min mogelijk gedoe van de opzegging hebben, bieden we daarom ook onze verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding zorgen wij bij die verzendservice dat de brief bij Pretium Telecom op de mat valt. Jij hoeft je dan nergens meer zorgen over te maken. Zodra Pretium de opzegging verwerkt heeft, zul je een bevestiging krijgen per post of via de mail. Zo weet je bij 123opzeggen altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.