Wil je je abonnement op Shopify opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Shopify opzeggen

Shopify is een Canadees multinationaal bedrijf en biedt een software aan op basis van een abonnement. Iedereen kan hiermee een webshop bouwen en producten verkopen via Shopify payments. Je kan eerst een gratis proefversie aanvragen, waarbinnen je uit verschillende abonnementen kunt kiezen. Wat is Shopify? En hoe kan jij je Shopify opzeggen? Wij leggen het je uit.

Wat is Shopify en Shopify payments?

Shopify biedt een online winkel aan waar iedereen zijn of haar producten kan verkopen om zo het bedrijf te laten groeien. Het wordt gezien als de beste keuze en het beste e-commerceplatform voor verkopers. Shopify maakt het je gemakkelijk om eigendommen over te dragen en het is dus een webwinkel die groeiende bedrijven kunnen kiezen als verkoopplatform. Je kunt kiezen tussen drie abonnementen: Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. Als starter, ondernemer of middelgroot bedrijf krijg je eerst een gratis proefperiode, hierbinnen kun je op ieder moment een abonnement kiezen. Je kunt ook kiezen voor je winkel pauzeren en zo je winkel tijdelijk stop te zetten voor verkoop. Op deze manier blijft je webwinkel actief en kan je online winkel kan nog steeds bezocht worden, maar het daadwerkelijk verkopen van producten is niet meer mogelijk. Wanneer je kiest voor je abonnement pauzeren betaal je een gereduceerde prijs voor je abonnement. Voor de betaling kun je voor Shopify payments kiezen, zonder dat je hiervoor extra transactiekosten moet betalen. Shopify payments kun je vergelijken met Paypal. Voor de betaling is geen creditcard vereist.

Waarom Shopify opzeggen?

Mensen geven aan dat ze hun Shopify account willen opzeggen omdat ze er te weinig gebruik van maken. Hierdoor willen ze kosten besparen. Het kan ook het geval zijn dat de gratis proefperiode niet bevalt voor grote bedrijven of dat ze ervoor kiezen om een nieuw abonnement bij ander platform te gebruiken. Je kunt je Shopify account of gratis proefperiode op elk gewenst moment sluiten, hierna zullen je abonnementskosten stoppen.

Hoe kan ik mijn Shopify abonnement opzeggen?

Wil je niet je Shopify winkel pauzeren, maar je abonnement opzeggen? Dit kan 123opzeggen voor je regelen. We hebben je juiste adresgegevens nodig zoals je woonplaats, huisnummer en postcode. Betaal door middel van automatische incasso's en wij zorgen ervoor dat de opzegbrief wordt verzonden. Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail, zo weet je zeker dat je Shopify account wordt beëindigd.

Nog een abonnement opzeggen?

Naast Shopify opzeggen nog een opzegging voltooien? Wil je besparen op je maandelijkse abonnementskosten? Of heb je een nieuw abonnement afgesloten en wil je je huidige account opzeggen? De opzegservice van 123opzeggen biedt opzegbrieven voor allerlei bedrijven en organisaties. Zo kun je bij ons je opzegging van een loterij, goed doel of een politieke partij regelen. Wij zien graag je opzegging tegemoet!