Wil jij overstappen naar een andere telecomprovider, dan kun je je abonnement bij Simpel opzeggen. Dit doe je snel en makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegeven in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Simpel zal je abonnement daarna snel opzeggen. Wel ze makkelijk!

Simpel opzeggen 

Simpel biedt abonnementen aan voor mobiele telefonie. Ze willen dit alleen wel anders doen dan anderen. Zoals de naam al doet vermoeden, willen ze het vooral simpel houden. Geen complexe taal of gekke constructies, maar duidelijkheid naar de klant toe. Zo willen ze mobiele telefonie voor iedereen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken. Dat Simpel houdt van eenvoud betekent daarnaast niet dat ze stoppen met constant vernieuwen. Zo hebben ze het Plafond geïntroduceerd. Mensen kunnen dit zogeheten Plafond instellen, zodat ze nooit te veel betalen als ze buiten hun bundel treden. Dit doet Simpel, omdat ze denken aan het comfort van de klant en niet aan hun eigen portemonnee.

Sim-only Simpel

In 2007 werd Simpel opgericht. In eerste instantie konden klanten gebruikmaken van het betrouwbare KPN netwerk. In 2010 werd Simpel overgenomen door T-Mobile en sindsdien kunnen klanten alleen nog gebruikmaken van het prijswinnende netwerk van T-Mobile zelf. Ondanks de overname van T-Mobile, blijft Simpel een zelfstandig bedrijf die eigen prijzen hanteert. Klanten van Simpel kunnen kiezen uit verschillende soorten abonnementen. De meest gangbare abonnement zijn:

  • 250 MB, 50 minuten en 500 sms’jes
  • 1 GB, 100 minuten en 500 sms’jes
  • 2 GB, 250 minuten en 500 sms’jes
  • 4 GB, onbeperkt bellen en 500 sms’jes
  • 6 GB, 250 minuten en 500 sms’jes

Alle klanten hebben standaard gratis toegang tot een 4G-verbinding op het T-Mobile netwerk. Hiervoor hoeven ze nooit extra te betalen. Als ze onbeperkt willen kunnen bellen, dan kan dat voor een zacht prijsje.

Kredietcheck Simpel

Het unieke van Simpel is dat je bij Simpel geen ingewikkelde kredietcheck hoeft te doorstaan. Simpel is van mening dat iedereen toegang moet hebben tot mobiele telefonie en een databundel. Daarom hoef je vooraf niet aan te tonen dat je kredietwaardig bent. Wel moet je de eerste factuur vooruit betalen, zodat Simpel zeker weet dat je het geld in ieder geval één maand kunt betalen.

Belplafond

Een andere extra (betaalde) service van Simpel is dat je bij Simpel een belplafond kunt instellen. Zo voorkom je dat je boven je bundel gaat en daar hoge kosten voor hoeft te betalen. Je kunt het plafond al voor een bedrag van 10 euro boven je bundel instellen. Bovendien kun je instellen dat je altijd bereikbaar bent voor drie door jou gekozen nummers. Zo kun je altijd contact blijven opnemen met die mensen. De kosten van die gesprekken zul je achteraf wel moeten betalen.

Simpel opzeggen

Ondanks dat de voorwaarden van Simpel goed klinken, kan het zijn dat je wilt overstappen naar een andere provider, zoals Vodafone, Tele2 of KPN. Abonnementen bij Simpel lopen na de eerste termijn automatisch door, totdat jij het opzegt. Het is dus belangrijk dat je tijdig je abonnement opzegt, zodat je niet aan kosten vast komt te zitten die je niet wilt. Let er wel op dat je de abonnementsduur moet uitdienen. Als je hebt gekozen voor een 2-jarig abonnement dan zul je twee jaar aan dat abonnement vastzitten. Je opzegging zal dan ingaan wanneer je abonnement afloopt.

Als je de opzegging zo eenvoudig mogelijk wilt laten verlopen, dan kun je gebruikmaken van de handige opzegbrief van 123opzeggen. De brief staat bijna klaar, je hoeft alleen nog je gegevens in te vullen. De gegevens worden dan automatisch in de brief geladen. Je kunt de brief kosteloos downloaden, printen en verzenden. Het adres van Simpel hebben we alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken.

Verzendservice

Wij snappen ook dat je niet altijd zin hebt om naar de brievenbus te lopen. Tevens heeft tegenwoordig niet iedereen meer standaard postzegels in huis. Als je liever hebt dat wij de opzegging van je overnemen, is dat geen enkel probleem. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Zodra de opzegging door Simpel verwerkt is, zul je per mail of per post bericht krijgen ter bevestiging.